Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Bewust in Relatie – introductieavond 5/6

juni 5 2018 @ 19:00 - 22:00

€35

BEWUST IN RELATIE

Tijdens deze avond reizen we naar onze eigen diepste essentie, onze droom en ons verlangen i.v.m. een partnerrelatie. We onderzoeken je verlangen. Je maakt het helder en concreet. Je krijgt sleutels mee om jezelf klaar te maken voor deze ontmoeting en/of je huidige relatie scherper te krijgen. Nieuwe inzichten zullen je aangereikt worden waardoor je anders naar je leven, liefde en relaties gaat kijken. We gaan aan de slag met diepe inzichtsvragen en visualisatiewerk. We staan stil bij de zin en betekenis van een relatie, spiegelwerk, oefeningen die meer balans geven, …. en je krijgt een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties, het mannelijke en het vrouwelijke. Dit alles om je hart open en vrij te maken voor jezelf en je droompartner.

In een bedding van liefde je waarheid leven.   Als vrouw je overgeven aan de man. Als man helemaal aanwezig zijn bij je vrouw.

Jezelf de relatie gunnen die je hart werkelijk verlangt, naakt durven zijn, je ziel delen in alles, ook je pijn en angsten. Om in intimiteit en verbinding in de overgave te gaan.

TARIEF : 35€

Datum & Uren dinsdagavond 5 juni 2018 van 19:00u tot 22:00u

BONUS:  Geleide visualisatie Droomrelatie, waarde € 15,00 (deze krijg je toegestuurd na je inschrijving)

Meebrengen: schriftje, pantoffels, yogamatje (als je er een hebt)

Voor singles als voor mensen die in een relatie zijn.

 

Organisator

Peter Grard
Phone
(0)468 17 60 10
Email
peter@aykohuis.be
Bekijk Organisator website

Locatie

De Pauze
Vaarendonksebaan 3
Laakdal, Antwerp Belgium
+ Google Maps