Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home Aanbod Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach

 

MENSEN MET EEN GROTE ZIELSMISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN!

 

Heb je al heel lang het gevoel dat je hier bent met een begenadigde taak om mensen dichter bij hun essentie te brengen en bij te dragen aan een meer verlichte samenleving? 

Maar je vind het soms moeilijk om echt open, authentiek, kwetsbaar én ook krachtig te zijn en helemaal voor jezelf en je missie uit te komen. Misschien bang om afgewezen te worden als je voor jezelf en je zielsmissie gaat kiezen?

Of voel je al van kleins af aan dat je anders was, dat je toen al droomde van een paradijs op aarde waar jij met je leiderschapscapaciteiten en leraarschap -dat al vanaf de geboorte in jou zat- iets groots en moois wou komen doen?  

Maar houdt iets je tegen om je missie helemaal neer te zetten, om stralend en succesvol te zijn, en volop vervulling in je leven te ervaren? Weet je even niet meer goed of je wel door moet met je missie of dat het wel zin heeft er echt mee te beginnen?

Toch weet je ergens al lang dat je het potentieel van een licht- of zielswerker / healer in jou hebt en je voelt ook steeds opnieuw dat je die missie in jou blijft leven.  

Maar je bent misschien bang dat je niet kan doorbreken, dat er geen mensen op jou staan te wachten, dat je niet geloofwaardig bent, dat het je niet zal lukken en met het gevoel achter blijft dat je helemaal niets wezenlijks kan doen met jouw missie?

Of je bent al even bezig met je missie maar lukt het je nog niet om er echt van te leven -ondanks al je inspanningen- en dat je er zelfs misschien al aan gedacht hebt om ermee te stoppen? 

Maar je voelt en weet ergens diep van binnen dat er geen weg meer terug is.

 

Versterk je met een transformerende methode en opleiding. Je krijgt alles mee om een stralende en succesvolle coach te worden en je missie daadwerkelijk neer te zetten
  

Deze training zet jou in je kracht en licht. Je zal  alles in jezelf vinden en je innerlijk licht laten schijnen.

De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen en jij zo vanuit je licht en je kracht jouw geschenk in liefde aan de wereld kan geven.

Via je eigen innerlijke bronnen kom je hier tot je kracht en hoef je niets meer buiten jezelf te zoeken. Je hoeft geen andere trainingen of cursussen meer te volgen om een succesvolle coach te worden als je alles wat je hier leert gaat implementeren in je werk en leven.

Je krijgt de absolute basis en het fundament mee waarop je vanuit jouw energie kan gaan bouwen.

Weet en geloof 

 • Dat je met deze missie geboren bent en het je zielsplicht is deze te vervullen ook al heb je vrije wil.

 • Dat je alles in je hebt als dit jou missie is want het zou gek zijn om geboren te worden met een missie zonder dat je daarvoor alles al hebt meegekregen en dat potentieel gaan we bevrijden.

 • Dat als je de stap niet zet er weinig zal veranderen en je heel waarschijnlijk binnen enkele maanden of jaren nog in hetzelfde zit wat je geen echte vervulling biedt.

 • Dat het leven van je zielsmissie je de werkelijke vervulling zal geven die je wil ervaren.

 • Dat jouw ziel / hoger zelf al lang JA heeft gezegd om deze missie te realiseren en helemaal in jouw als fysiek persoon gelooft.

 • Dat er nu al mensen op jou zitten te wachten en waar jij van betekenis voor kan zijn met jouw geschenk aan de wereld.

 

TOTAALPAKKET: TRANSFORMERENDE METHODE + ONDERNEMERSCHAPSTOOLS
 

Je leert en ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt

Inclusief informatie, inzichten, tools en oefeningen rond

 • MANIFESTATIEWERK, KWANTUMWERK & MINDSET
 • ONDERNEMERSCHAP EN ORGANISATIEMANAGEMENT
 • HELDERHEID OVER JE MISSIE, JE POTENTIEEL, JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE, JE NICHE, JE DOELPUBLIEK
 • STRATEGIE LEREN INBOUWEN
 • GELD, PASSIEF INKOMEN,VERDIENMODDELEN, WELKE TARIEVEN VRAGEN
 • SOCIALE MEDIA, MARKETING, VERKOOP, ADVERTEREN
 • MEESTERSCHAP, BALANS & INNERLIJK LEIDERSCHAP
 • TRANSFORMATIE EN HELING VAN BLOKKADES

+  4 BONUSSEN

Wil jij er echt voor gaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer? Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket. Enkel je commitment is nodig. 

 

WAT GA JE ONTDEKKEN – LEREN – ERVAREN 

 • Je leert hoe je jouw realiteit creëert en hoe je de stappen kan toepassen om jezelf en je zielsmissie te gaan realiseren.

 • Je gaat je potentieel bevrijden en je missie en doelpubliek helder stellen.

 • Je leert een traject uit te werken dat van grote waarde is en waar je ook voldoende inkomsten mee kan gaan verwerven zodat je ook écht kan leven van jouw missie. Je krijgt ondernemerschapstools mee én je leert strategie inbouwen.

 • Je blokkades en weerstanden worden aangepakt en getransformeerd.

 • Je krijgt werkende tools mee om geld te manifesteren en de marketing aan te pakken.

 • Je leert de belangrijkste tools en inzichten rond manifesteren.

 • Je krijgt bovendien nog een werkende coachingsmethode mee waar je mensen mee kan gaan begeleiden -in combinatie met je eigen skills en tools- tot hun essentie, hun potentieel mee kan bevrijden en hun missie mee kan helder krijgen.

 • En wat zeker niet onbelangrijk is, je komt in contact met tochtgenoten en een leuk netwerk van super toffe mensen.

 • De training werkt in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU zowel voor jou als mens en als coach én voor jouw toekomstige klanten.

 

KEUZE UIT TWEE TRAJECTEN
  

Klik hier voor meer info MASTER TRAJECT + STARTMOMENTEN

Klik hier voor meer info INTEGRAAL TRAJECT + STARTMOMENTEN

 

TESTIMONIALS
 

Meer dan 80 mensen namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016 en eind 2018 totaal hernieuwd werd met meer inhoud en waarde.
Hieronder enkele getuigenissen in woord en beeld.

 

 

Sandra Van den Meersche
Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.
 

Riri Mertens
Per “toeval” ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven!

 

Myriam Meerhaeghe
Ik volg een traject bij Peter en door omstandigheden is dat niet in de juiste volgorde, maar het moest zo zijn. Er gebeurt energetisch zoveel op zo een weekend dat ik weken later nog de gevolgen in mijn systeem echt kan voelen. Na masterdag 3 en 4 over de praktische uitwerking van een eigen praktijk. Mijn eerste weekend bij Peter, was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Ik heb er nadien ook niks meer aan veranderd. Na het startweekend een paar maanden later is dat beeld van wie ik diep van binnen ben nog verder gefinetuned.
De eerste dag voelt wat onwennig bij mij omdat je de anderen moet leren kennen en de manier van werken toch elke keer weer anders is. Op de tweede dag kom ik thuis in de groep en lijkt iedereen een deel van mezelf te vertegenwoordigen. Het ontdekken van alle archetypes die in mij zitten, was ook een openbaring. Dat is een zeer sterke tool om tot de kern van jezelf te komen en al je talenten te leren zien en benutten. Ik heb zelfs een archetype omarmd waar ik niks mee had en veel aversie en irritatie bij me losmaakte “de bitch”. De bitch bleek mij naderhand juist in mijn kracht te zetten en leerde me op te komen voor mezelf zonder naar het oordeel van anderen te luisteren. Zij schudt me wakker.
Door de opstellingen wordt de band van de groep mensen verder versterkt. Tijdens die dagen ben ik echt daar en dwalen mijn gedachten en gevoelens niet af naar vroeger of later. Alleen het Nu is er. Peter is een goede begeleider die weet waarmee hij bezig is. Hij stelt zich niet boven de groep, maar is er een deel van. Zijn opleidingen zijn echte aanraders voor mensen die hun zielmissie zelf echt willen ontdekken. Peter dringt niks op, je zoekt zelf uit waar je naartoe wil, je doet het zelf en dat werkt heel sterk door.

 

Youri Seynhaeve 
Voordat ik mijn opleiding bij Peter startte was ik begonnen met een online opleiding bij het Amerikaanse opleidingsinstituut van Athony Robbins (Robbins-Madanes-Trainingscenter). 
De opleiding bij Aykohuis was daarbij de perfecte aanvulling. Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentiëel of datgene wat nog maar slechts gedeeltelijk aanwezig is. Je leert er vooral inwendig te kijken naar wat je wilt en verlangt, met welke delen van jezelf je kan samenwerken en welke nog meer aandacht nodig hebben. Door bewuster naar mezelf te kijken leerde ik er mijn persoonlijke waarheid te ontdekken en mijn eigen blinde vlekken te ontcijferen. Peter hecht heel veel belang aan het aspect veiligheid en alles gebeurt dan ook in een sfeer van rust en harmonie. 
Daarnaast kreeg ik ook een uitgebreid pakket rond ondernemerschap en marketing. Kortom, een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! 

 

Elise Cole
DE MAGIE TERUG ONTDEKT
Een cursus volgen bij Peter en de gevolgen… Haha, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Toen ik me inschreef bij Peter voor de Levens-en Zielsmissiecoaching voelde ik gewoon dat dit iets was dat ik moest ontdekken. Het kwam niet voor niets op mijn pad. Als Lifecoach volg ik graag extra opleidingen, maar nu voelde ik dat ik zelf wat vast zat in mijn box.
Het werken met archetypes en de verscheidene opstellingen die we hebben gedaan, werken nog steeds na…
Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd,mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo.v Voor het eerst werd het me duidelijk dat Coaching niet een vlucht was van de maatschappijstroom (als hsp-er..) maar dat dit coachen ook echt mijn missie is, mijn doel, het voedsel voor mijn ziel en dat het tijd werd dat ik daar eens voor uit kwam!
Voor het eerst werk ik met groepen, heb ik mijn doelgroep duidelijk en voel ik me gedreven en ook diep ontroerd dat ik dit “werk” doe. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar om de een of andere reden komen er dan plots mensen op je pad die je daar mee helpen en bijstaan!
Dus eigenlijk, bij Peter heb ik de MAGIE van het leven, van het universum en van mijzelf ontdekt…heel pakkend, want die magie was ik verloren ergens in mijn kindertijd. Peter, je bent een fantastische gids en ik ben jou dankbaar voor alle lessen waar ik me reeds van bewust ben, maar ook diegene die ik nog mag ontdekken!
Het is zaligmakend om bij jou te komen en mensen te ontdekken die op dezelfde trilling leven en voelen.
Een hele dikke zoen en knuffel
 

Pia Lefevre 
Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden! Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden. Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn. Onze coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel!
Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! “
Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

 

Brigitte Hendrickx
Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven. Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk. Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf. De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten. Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

 

Heidi Verbeke
Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

 

Julie De Kinderen
Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

 

Anne Crabbe
Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

 

Nicole Allaert
Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!

 

Chantal Melijn
De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

 

Caroline Claeys
Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

 

Kirsten Smeets
Wat ‘n inspirerend en verhelderende training! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!

 

Johanna Lambrechts
Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.
 

JOUW INVESTERING & INHOUD VAN DE TRAJECTEN
 

 

Klik hier voor meer info MASTER TRAJECT + STARTMOMENTEN

Klik hier voor meer info INTEGRAAL TRAJECT + STARTMOMENTEN

Het Integraal Traject = Master Traject + 3 extra individuele sessies + 6 extra Integratiedagen.
Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf.
Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle coach te worden die ondernemen ook prettig gaat vinden!

 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom.

Heb je vragen, twijfel je nog of houd iets je tegen ook al resoneert dit met jou?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

 

 

 

SFEERBEELDEN
 

 

DOE JE MEE OM JOUW VRIJHEID TE CREEREN EN DE WERELD UP TE LIFTEN?
 

 

IK KIES HET MASTER TRAJECT

IK KIES HET INTEGRAAL TRAJECT

 

CURSISTEN DIE DEELNAMEN AAN DE TRAINING SINDS 2016
 

 
B E L G I E
1) Vanessa De Cock (Wondelgem) 2) Nicole Ooms (Dessel) 3) Krisje Scheurweghs (Heist-op-den-Berg)  4) Seppe Geuens (Kortessem)  5) Jasmine Moors (Bilzen), 6) Linda Aerts (Bilzen) 7) Chantal Melijn (Kessel-Lo) 8) Nicolle Allaert (Temse) 9) Hans Luyten (Herselt) 10) Nele Decorte (Oostduinkerke) 11) Gaby Schrijvers (Neerpelt) 12) Katleen Hammels  (Antwerpen) 13) Sofie Janssens (Geel) 14) Sigrid Ledigen (Rotselaar) 15) Inès Voets (Kalmthout) 16) Heidi Verbeke (Hove) 17) Anne Marie Crabbe (Brugge) 18) Karin Bral (Brigge) 19) Brigitte Hendrickx (Brecht) 20) Mia Geraerts (Genk) 21) Monique Vanhamel (Lummen) 22) Julie Dekinderen (Essen) 23) Kirsten Smeets (Hasselt) 24) Caroline Claeys (Sint-Katelijne-Waver)  25) Ingrid Eeckhout (Waarschoot) 26) Johanna Lambrechts (Deurne) 27) Antje Ketelers (Meensel-Kiezegem) 28) Martine Vanlommel (Westerlo) 29) An Gooris (Geel)  30) Carmen Sita (Hasselt)  31) Tine De Bie (Geel) 32) Dominique Jacobs (Berchem) 33) Irene Yperman (0ostende) 34) Brigitte Pasteels (Leuven), 35) Clara Gomes (Hoboken)  36) Thaisa Gomes (Mechelen), 37) Sandra Van den Meersche (Lembeken) 38) Martine De Nys (Westerlo) 39) Tinne Van Wesenbeeck (Brecht) 40) Lieve Van Beeck (Brecht) 41) Annelies Demeyer (Lille) 42) Maarten Wauters (Willebroek) 43) Annemie Decnodder (Grobbendonk) 44) Ilse Mertens (Beerse) 45) Anna Vanbergenhenegouwen (Geel) 46) Annouschka Everaerts (Tielt-Winge) 47) Pol Bruneel (Zwevegem) 48) Karin Meeus (Attenrode-Wever) 49) Truus Van Haecke (Deinze) 50) Pia Lefevre (Brugge) 51) Thomas Van Meirvenne (Wilrijk) 52) Katia Van Bergen (Deurne) 53) Riri Starseed (Rijkevorsel) 54) Sara De Becker 55) Youri Seynhaeve (Gent) 56) Rose Reniers (Comblain-au-Pont)  57) Liesbeth Papen (Hulshout) 58) Elise Cole (Sinaai) 59) Nico Keeman (Balen) 60) Brenda Peeters (Rumst) 61) Aina Greta De Maertelaere (Geel – Amsterdam) 62) Winny Weyten (Beerse) 63) Ivo Maes (Westerlo) 64) Heidi Geukens (Oostham) 65) Thierry Muylle (Antwerpen) 66) Myriam Meerhaeghe (Kalmthout) 67) Seppe De Bont (Geel) 68) Wauthier de Munck (Antwerpen) 69) Sylvia Vande Broek (Lier) 70) Nadja Van Cauwenbergh (Balen) 71) Kim van Waterschoot (Brecht) 72) Simon Baeten (Mol) 73) Ronny Fonteyne (Waregem) 74) Kristel Beké (Zottegem) 75) Karin Huybrechts (Molenstede) 76) Leen Boxstaens (Tongeren)
N E D E R L AN D
1) Nanda Berwers (Hekelingen) 2) Yvonne Vruggink (Hengelo) 3) Debby Kessels (Grootebroek) 4) Esther Buitendijk (Capelle aan den IJssel)  5) Frans Sarton (Bergeijk) 6) Moniek Zegers (Amsterdam) 7) Ilse Van der Putten (Geldrop) 8) Marion Winterman (Nijmegen) 9) Rutger Paets (Hilversum)