De Reis Naar Jezelf

Home / Aanbod / De Reis Naar Jezelfh

"DEZE REIS MAAKT DE SHIFT IN JE LEVEN"

Leer effectieve en krachtige magische technieken en tools om je dromen te realiseren, om je welzijn en levensenergie te boosten en om blokkades te helen

 Na 3 volzette retreats voorbije zomer 

 NIEUWE DATUM : 31 oktober – 4 november 2022 (herfstvakantie)

 NOG 5 PLAATSEN VRIJ 

“de” lifechanger

Ik kan oprecht zeggen dat deze reis de start is geweest van mijn transformatieproces en daar zal ik eeuwig dankbaar voor zijn!  (Winny)

MEER INDRUKWEKKENDE IMPRESSIES EN TESTIMONIALS VAN DEELNEMERS LEES JE ONDERAAN DEZE PAGINA

Vijf dagen marineren in jouw essentie. 

Vijf dagen tot rust en je ware zelf komen. 

Vijf dagen om je te bevrijden van wat je niet meer dient. 

Vijf dagen om je dromen, je hart- en zielsverlangens te (her)activeren.

HER-BRON EN RESET JEZELF TIJDENS DEZE TRANSITIEREIS

🔶 Wil je meer leven vanuit je essentie en natuurlijke staat van zijn, zodat je echt jezelf kan zijn?

🔶 Ben je toe aan levensheroriëntatie, sta je op een kruispunt in je leven en wens je enkel nog keuzes te maken die echt bij je passen?

🔶 Wil je je bevrijden van blokkades, negatieve overtuigingen en patronen,  je schaduwstukken ombuigen tot je kracht? 

🔶 Verlang je meer levensvreugde en energie te voelen, zodat je frisser in het leven kan staan?

🔶 Zou je het fantastisch vinden om jouw potentieel te bevrijden, zodat je echt in je kracht komt te staan?

🔶 Wens en jezelf op een heel andere wijze leren kennen, zodat je een beter zicht krijgt hoe je in elkaar zit?

🔶 Wil je voor je dromen en verlangens blijven kiezen en leren hoe het manifestatiewiel werkt, zodat je ook echt aan de slag kan met de realisatie van je dromen?

🔶 Samen met tochtgenoten 5-dagen heerlijk genieten van een fijn samenzijn met tijd voor jezelf, rust en stilte, lekkere maaltijden, boeiende workshops én dit alles in een magische omgeving volop in de natuur! 

Ontdek en ervaar het tijdens deze transitiereis

De reis met een belangrijke en bijzondere bestemming….JIJ! 

 P R O G R A M M A 

We werken op deze retreat o.a. met verschillende tools en technieken met wetenschappelijke onderbouw (*) op je onderbewuste en je programmaties waardoor je sneller kan shiften naar wie je werkelijk bent en wat je werkelijk verlangt, zodat jouw onbewuste programmaties er niet meer voor zorgen dat je verlangens, je dromen en je leven niet meer gaan saboteren!

Claim je leven, claim jezelf, claim je dromen! 

BEN JE KLAAR EN BEN JE BEREID OM DE RIVIER OVER TE STEKEN EN AAN DE ANDERE KANT UIT TE KOMEN?

(*) gebaseerd op het legendarische wetenschappelijk werk en onderzoek van o.a. Joe Dispenza, Roy Martina, Gregg Braden, Burt Goldman

 

12 STAPPEN NAAR JE HOOGSTE POTENTIEEL, DE BESTE VERSIE VAN JEZELF & DE REALISATIE VAN JE DROMEN EN HARTSVERLANGENS

 UPGRADE van de connectie met je essentie en je manifestatiekrachten 

1. Leren connectie maken met je essentie, je hoger zelf en je ziel

Door contact te maken met je essentie, je hoger zelf en je ziel ga je meer keuzes maken die écht bij je passen, zo kan je hart- en zielsverlangens activeren en je in verbinding komen met het veld van alle mogelijkheden en de beste versie van jezelf op jouw ideale tijdslijn. 

2. Heilig huwelijk met jezelf

Leven in overeenstemming met en vanuit je diepste kern, je hart en je ziel. Via enkele inzichtsvragen komen we hier bij terecht.

 

 UPGRADE van jezelf 

3. Ontdek wie je bent en hoe je in elkaar steekt

Via het werken met het enneagram en de geboortenummerologie kom je meer te weten over jezelf, zodat je beter je uitdagingen en valkuilen kent en meer zicht krijgt op je leven en je missie.

4. Negatieve overtuigingen deprogrammeren

Doorheen ons leven worden we geprogrammeerd met negatieve overtuigingen  dit ten gevolge van minder fijne ervaringen in ons leven. Bvb. : ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan nooit geld verdienen met mijn levensmissie’, ‘ik ben lelijk’, ‘ik wordt altijd afgewezen’, ‘er wordt nooit naar mij geluisterd’, …. Loskomen van jouw programmaties is wezenlijk om je dromen en hartsverlangens te kunnen manifesteren en daarmee gaan we aan de slag.

5. Schaduwwerk

De schaduw is dat aspect van je persoonlijkheid dat je hebt en waarin zich delen van ons bevinden die we niet prettig vinden, die niet passen bij hoe we gezien willen worden en die in tegenspraak zijn met de publieke persona die we graag aan anderen willen laten zien. Schaduwstukken zijn delen van jezelf die je niet echt wil aankijken omdat er schuld, schaamte, trauma of angst op zit. We dienen echter een thuis te bieden aan de ongewenste delen van onszelf zodat er met meer bewustwording, perspectief, ruimte en compassie aandacht aan geschonken kan worden. Via geleide visualisatie gaan we je schaduw te transformeren tot je kracht.

6. Je innerlijk kind helen en je speelse kind heractiveren

Ieder van ons heeft een innerlijk speels kind in zich dat vaak gekwetst is geweest, niet gezien werd, niet mocht ‘zijn’. We gaan via transformatiewerk dit innerlijk kind zachtjes helen (zonder dat je iets moet terug herbeleven) en het  speelse kind weer heractiveren om zo opnieuw pure levensvreugde te kunnen ervaren.

 UPGRADE van je potentieel en zielskwaliteiten 

7. Leren werken met jouw archétypes 

Wat wil er in en door jou heen geleefd worden? Via het intuïtief en energetisch werken met je archétypes (deelpersoonlijkheden van jezelf die geleefd willen worden) ontdek je heel wat meer van jouw potentieel`en je zielskwaliteiten. Je ontdekt welke delen in jou aandacht vragen.  

Is het de schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar , de wetenschapper, de vrijdenker….?

8. Ophalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten via quantumwerk

In een andere tijd en dimensie, in het multidimensionale veld van mogelijkheden kunnen we contact maken met verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten. Via quantumwerk gaan we hiermee aan de slag en gaan we de energie terughalen van deze verloren elementen.

 UPGRADE van je familiesysteem 

9. Je familielijn helen

Via opstellingswerk maak je contact met de vader en de moeder in jouw familiesysteem die in zijn kracht en licht stond en gaan we de familielijn helen, zodat de energie in jouw familiesysteem weer kan gaan stromen. Daarnaast nemen we je mee in een krachtige en helende meditatie om je familiesyteem op te schonen.

 UPGRADE van de realisatie van je dromen en hartsverlangens 

10. Het manifestatiewiel toepassen op al je levensgebieden

We maken contact met onze hart- en zielsverlangens en onze dromen op alle levensgebieden (relaties, liefde, vrije tijd, werk, gezondheid, woning, geld, ….) en via het manifestatiewiel gaan we daar beweging in brengen. Je leert ook wat de valkuilen zijn en je krijgt essentiële en praktische tips mee.

11. Energie- en tijdbalans 

Via een eenvoudige oefening ga je tijd en ruimte maken om je dromen ook te kunnen realiseren.

 

 UPGRADE van je energie  

12. Emoties reguleren om in meer balans te komen

Via eenvoudige oefeningen leer je op korte tijd je emoties reguleren, beter te gronden en stress te ontladen. 

“Je maakt een zielsreis door liefde naar meer verbinding met jezelf en je werkelijke verlangen”

JE LEVENSBALANS OPMAKEN EN SCHEPPER VAN JE LEVEN WORDEN

We maken daarnaast ook tijd voor stilte, jezelf beleven in de natuur, zodat je dichter bij jezelf kan komen los van alle drukte.

Ontspanningsmeditaties, inquiries, geleide visualisaties, ademwerk, dans, inzichtsvragen brengen je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact met jouw essentie, datgene wat je werkelijk verlangt, de krachtigste en liefdevolste versie van jezelf en het hele ongekwetste deel in jou.

Er ligt nog een enorm potentieel op jou te wachten. Het potentieel dat al in je leeft.

Je krijgt hier ook de tijd en ruimte om de balans van je leven op te maken. Helder zien wat je niet meer wil en wat wel en hoe daarnaar gaan leven vanuit je hart en ware essentie. In bewustzijn een krachtigere schepper van je eigen leven worden. Saboteurs opruimen en patronen doorbreken.

Is dat wat je wil, dan ben je erg welkom.

Iedereen volgt in deze bewustzijnstransitie zijn eigen individuele proces.

“JE MAAKT EEN ZIELSREIS DOOR LIEFDE NAAR MEER VERBINDING MET JEZELF EN JE DROMEN”

Tijdens deze transitiereis kom je dichter bij jezelf, kom je in balans, bevrijd je je van wat je niet meer dient. Je komt in contact met jouw authentieke kracht en weet je jouw innerlijke kompas te gebruiken, zodat je succesvolle keuzes weet te maken.

MEER INFO

Wens je nog meer informatie over het programma en wat we juist gaan doen?

Bekijk hier HIER de video.

R E I S – T I C K E T S

Max. 12 deelnemers / retreat

 15% vroegboekkorting t.e.m. 1 oktober 2022 

 kortingscode/coupon = transformatie 

 NOG 5 PLAATSEN VRIJ 

Days
Hours
Minutes
Seconds

ZONDER OVERNACHTING

575
  • gespreid betalen over 3 maanden aan €215,00/maand = €645
  • inbegrepen: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal, koffie, thee, fruitsap, versnaperingen en fruit
  • Optie 1 individuele sessie (master-ticket)
  • inclusief btw

MET OVERNACHTING

695
  • gespreid betalen over 3 maanden aan €255,00/maand = €765
  • éénpersoonsbed in gemeenschappelijke slaapruimte van 2 tot 3 personen
  • inbegrepen: 4 x avondmaaltijd, 4 x middagmaal, 4 x ontbijt, koffie, thee, fruitsap, versnaperingen en fruit
  • Optie 1 individuele sessie (master-ticket)
  • inclusief btw

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben, kunnen deelnemen tegen een reductie van 20% (en eventueel ruimere spreiding van betaling). Indien je hiervoor in aanmerking komt gelieve dan contact op te nemen met peter@aykohuis.be

DATA RETREATS

31 oktober – 4 november 2022 (herfstvakantie)

  Van maandag 31 oktober 13u00 tot en met vrijdag 4 november 15u00
 

LOCATIE

Het Lotushuis – Westerlo
 

 

 

 

 TRAINER – COACH 

Peter Grard


 Trainer en facilitator Ontdek en Manifesteer je Levensmissie

 Trainer Word Levens- en Zielsmissiecoach
FKC & Trauma Therapeut
Oprichter en bezieler Aykohuis
Oprichter en bezieler Inner Power

 Kernteamlid Mannenfestival  

 Kernteamlid Transitiegroep regio Geel 
 
 

 met assistentie van Guinevere 


 Reiki-healing

 Breathwork

T E S T I M O N I A L S

Voor mij was het een gevoel van thuis komen deze zomerretreat.

Filip

Wat een hoop blokkades zijn opgeheven, het voelt zalig om terug massa’s energie te voelen stromen.

Ik voel mij zoveel lichter en heb mij voor de zekerheid maar eens op de weegschaal gezet 😉 “I am light ” is zo binnengekomen, ik kan er blijven naar luisteren. Mijn medereizigers hebben aan deze reis naar mezelf een extra dimensie gegeven. Het was zalig om hun te leren kennen, om in verbinding te gaan en om te zien hoe mooi ze waren als mens.

C.V.

Ik merk een innerlijke verandering na de retreat. Ik kwam thuis met een warm gevoel. Moe maar voldaan, totaal in verbinding met mezelf en anderen.

De meditaties en visualisaties hielpen me op dichter bij mezelf te staan en heeft me inzichten gegeven over bepaalde zaken De. Familiesysteem opstelling: de energetische zaken die naar boven zijn gekomen vond ik wonderbaarlijk. Het werken met archetypes: verhelderende visualisatie-oefeningen en de energetische oefening in duo vond ik heel heftig/waardevol/insightfull. Het Innerlijk kind werk: in contact komen met je innerlijk kind in jezelf en in combo met anderen was leerrijk en warm. Quantumjump: verhelderend om de beste versie van jezelf te visualiseren. Helpt om toekomstgericht keuzes te maken.

De begeleiders : twee zeer warme, aangename mensen. Ik voelde me gehoord en gezien. Kennis van zaken, geven zonder oordeel input.

Samengevat :De retreat was zeer waardevol. Een idyllische plek met warme sensitieve mensen- leven op het ritme van het (groeps-)proces, heerlijk! Inhoudelijk brachten de begeleiders interessante topics die soms confronterend, vaak verhelderend waren aangevuld met meditaties en fysieke oefeningen om dichter bij jezelf te komen. Ik raad het zeker aan, een mooi cadeautje voor jezelf.

Natasja Jacops

De vibe was fantastisch.Er is een stap gezet in meer helderheid, meer rust en laagje verwijderd van oude wondes.

Ik voelde me aanvaard en bij de groep horen. We waren gelijken. Meestal heb ik dit gevoel niet.Een nieuwe deur, nieuwe inzichten of bevestigingen gekregen.

Lieve

Ik heb zoveel gekregen.

Verbinding vinden met gelijkgestemde mensen, meer kennis vergaren, lichamelijk en innerlijk werk op een laagje dieper ervaren, …

Het Innerlijke kind werk: dit voelde heel bevrijdend en tevens bevestigend van wat ik meer nodig heb om mijn creativiteit en trilling hoger te houden . Het schaduwwerk: dit heeft het laatste stukje van mijn hartchakra geopend en een karmisch stuk geheeld. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk herboren.  Het manifestatiewiel: leuke visuele manier om een overzicht te krijgen van wat er nog nodig is om meer in balans/harmonie te komen. De meditaties en visualisaties is een fijne manier voor mij om naar binnen te keren.

Er was een mooie afwisseling tussen ontspanning en een sprong in het diepe naar jezelf. Er werd op een mooie manier rekening gehouden met de noden van iedereen. De begeleiders zijn heel mooie mensen die samen een mooi evenwicht brengen voor alle deelnemers. Ze vulden elkaar heel mooi aan.

Katrien

Ik kon echt naar mijn diepste verlangens gaan.Er is iets in gang gezet voor mij.

Sofie

De retreat was voor mij één van de mooiste ervaringen sinds ik bewuster in het leven sta.

Het was een mooie reis, waarin diepgang aanwezig was en tegelijkertijd ruimte voor jezelf. Mooie verbindingen met gelijkgestemde zielen, die je ondersteunden in het proces.  Er werd een nieuw laagje afgepeld en ik voel zoveel meer harmonie in mezelf. Het heeft me de juiste drive gegeven om thuis bepaalde patronen te doorbreken.  Het brengt je wat je nodig hebt als je volledig in overgave kan gaan. Mijn vertrouwen hierin werd overstegen.

Katrien

Het heeft mij meer gebracht dan ik had gedacht.

Het lichaamswerk hielp me om mijn energie beter te laten stromen en ik denk dat ook daardoor de workshops ook beter zijn gelukt. Perfecte aanvulling.

Floor

Ik heb ook mogen ervaren dat deze retraite veel veel meer heeft verwerkt en doorwerkt dan jaren sessies te doen bij een psycholoog.

Door verschillende oefeningen is er een grote schoonmaak gebeurd, zijn er openingen gemaakt, is er zoveel positiviteit. Al deze topics waren heel interessant en toonden dat ik die zaken ook echt nodig had. Ik voelde bij de begeleiders steun, knowhow en echt diepe betrokkenheid en de wil om jullie kennis met ons te delen.

Christel

Even weg van alles en niets moeten

Even weg zijn van de rush van alledag, volledig tot rust komen, helemaal niets “moeten”, fijne mensen ontmoet, het heeft me enorm veel deugd gedaan!

J.E. 

Een meer dan verrijkende warme ervaring. De begeleiders zijn de juiste mensen op de juiste plaats.

Dirk Daeleman

Een aanrader voor iedereen die zichzelf wat beter wil leren kennen.

Veel tools en technieken aangereikt gekregen die heel helend werken. Een mooie samenwerking met de groep, waar je van elkaar ook veel leert. Dankjewel voor de mooie ervaring!

Monique

In een woord WOW! De facilitators zijn ontzettend fijne mensen die goed weten waar ze het over hebben!

Ik wist van te voren niet wat ik er van kon verwachtingen, ben daar geheel blanco naar toe gegaan omdat ik voelde dat deze retraite wel eens iets voor mij kon doen. Al heel lang het reguliere pad gevolgd en daar heel weinig voldoening/ feeling mee heb. Ontzettend veel nieuwe dingen geleerd, handvaten gekregen waar ik iets mee kan! De groep was ook ontzettend warm en heb daar ook veel van opgestoken en voelde me ook gesteund. Ik was nog een groentje op het gebied van de spirituele wereld, maar dankzij deze retraite en fijne lieve mensen weet ik nu dat ik verder kan groeien! Dankjewel!

Saskia Hendriks

Het voelt voor mij als een nieuw begin

Een fantastische groep waarbij ik zoveel verbondenheid voelde. Alles ging vanzelf. Ik voelde mijzelf direct op mijn plek. Mijn doel was mijn energie weer te laten stromen en wat blokkades op te heffen. Dat is meer dan gelukt. Het voelt voor mij als een nieuw begin waarbij ik steentje voor steentje mijn eigen pad vol vertrouwen kan gaan aanleggen. Ik kom zeker nog eens terug.

Roswitha Heesen

‘Op reis naar je zelf’ was een diepgaande retreat om in contact te komen met mijn diepste verlangens en angsten in een eerlijke, open sfeer.

Het opkuiswerk via het schaduwwerk en de familie-opstellingen maakten ruimte vrij om beter te verbinden met wat ik (nog) wil in het leven. Via het werken met archetypes kwam ik terug bij mijn passie en drive. Een aanrader!

Marleen Daniels

Zeer diepe zaken die bovengekomen zijn, ze mochten er zijn in de veiligheid van de groep.

Hele fijne, blije en ontroerende momenten beleefd. Mooie energieën mogen ervaren. Eigen beperkingen tegengekomen, liefdevol en zonder oordeel kijkend naar mezelf en de anderen, bijzondere mensen leren kennen.

Ria

Mijn doel is meer dan bereikt.

Mijn doel was dat ik dichter bij mezelf zou komen en dat er een aantal blokkades in mijn systeem doorbroken zouden worden zodat mijn energie weer zou kunnen stromen. ”

Anna

“De” lifechanger

Ik kan oprecht zeggen dat jij de persoon bent die bij mij de zaadjes heeft geplant, dat jij de start bent geweest van mijn transformatieproces, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn! 

Ik weet nog goed hoe ik als onzeker en bang vogeltje deelnam aan de Innerlijke reis in augustus 2019, ik was de connectie met mezelf en mijn intuïtie volledig kwijt. 

Maar wat een prachtige ervaring was die retraite! Ik leerde daar zoveel nieuwe mooie mensen kennen, zowel mannen als vrouwen die leefde vanuit hun hart en vanuit liefde, allemaal mensen die openstaan voor echte verbinding, groei en transformatie, mensen die naar zichzelf durven kijken, naar binnen durven gaan en van daaruit weer sterker naar buiten kunnen treden. Een nieuwe wereld ging voor mij open, en nu… Nu is dit mijn wereld.  Met een aantal deelnemers van de retraite heb ik nog steeds een oprechte en hechte vriendschap. 

Wat ik nooit meer zal vergeten is dat jij hebt me tijdens een persoonlijk coachingsgesprek gerichte vragen hebt gesteld over hoe ik mij voelde en hoe ik mijn leven eruit zou zien als er niks veranderde binnen 1j….3j…..5j….

Dat was voor mij zo’n eyeopener. Ik ben nu ongeveer in jaar 3, en als ik dan zie wat er allemaal al is gebeurd!  Die vragen hebben er tot op de dag van vandaag voor gezorgd dat ik stappen maak en blijf maken!

Ik heb dan bij jou ook nog de jaaropleiding tot Levens en Zielsmissiecoach gevolgd, ook dat was zo’n mooi traject! Dus nogmaals, héél erg bedankt voor alles! Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger.

Winny 

Na de reis naar jezelf had ik meer energie en ging ik met een tevreden en voldaan gevoel naar huis.

De 4-daagse reis was voor de tweede keer heel geslaagd. De activiteiten en vrije momenten waren goed op elkaar afgestemd, zodat ik alles kon meedoen en voldoende rust kon nemen. Heel fijne mensen leren kennen, ik voelde me helemaal op mijn gemak en kon gewoon zijn. Lekker gegeten, genoten van verblijf op de krachtplaats. Voor mij was het een goede variatie aan activiteiten om dichter bij jezelf te komen en het resultaat was ook dat meer inzicht heb gekregen in mijn potentieel en dat ook ineens heb mogen ervaren in de praktijk. Vooral ook erg genoten van de vele begeleide meditaties. Na de reis naar jezelf had ik meer energie en ging ik met tevreden en voldaan gevoel naar huis. Dankjewel voor alweer een hele fijne ervaring!

D.V.D.

Soms weet je vooraf waarom je ergens moet zijn, soms niet of je voelt het ook al weet je niet echt waarom… en dan ontdek je het ineens…. 

“Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat).

Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken. De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven.

Waarom ik dan toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd… Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte. Word dat nu ook van mij verwacht? Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom. Dat was thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend.

In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz..

De klokken en het beiaardmuziekje vond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.

Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn, was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had.’ s Avonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.

En Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat? Ik omarm jullie en wat jullie doen!!”

Lieve warme groet,

Hilda