5 AANNAMES WAAROM JE JE LEVENS- & ZIELSMISSIE KAN MANIFESTEREN

1) Je ziel/hoger zelf heeft al lang JA gezegd
 
Je ziel heeft er voor gekozen om af te dalen in jouw fysieke lijf om dingen te leren in dit leven, te ervaren, te groeien. Een afgesproken plan in de zielswereld waarvan je niet direct alles nog herinnert of zelfs niets. Zo is het ook met je zielsmissie. Die heb je daar ook afgesproken deze te gaan uitvoeren, ook al herinner je ze niet helemaal meer. Je kan deze echter wel terug te weten komen. En als je ze al wel kent dan is en mag het de bedoeling uiteraard zijn dat dit gaat lukken. Het zou anders nogal wat onnozel zijn om in de zielswereld een missie af te spreken die dan zou moeten mislukken. Kortom, je ziel heeft al lang JA tegen jou en je missie gezegd en wacht enkel tot jij er helemaal voor gaat kiezen.
 
2) Je hebt vanaf de geboorte -vanaf de conceptie zelfs- alle potentieel al meegekregen om je missie te realiseren.
 
Het is net zoals in het zaad van een plant of boom alles al zit om die plant of boom te worden. Alles zit al in jou opdat jij jij kan zijn met je missie en je unieke zielstalentencode met al jouw zielskwaliteiten. Wil dit zeggen dat het dan vanzelf gaat. Neen, er zijn vooreerst natuurlijk de blokkades die je mag opruimen (negatieve overtuigingen, trauma,…). Je dient daarnaast ook echt voor jezelf te kiezen zonder dat je bevestiging of applaus nodig hebt om je stap te nemen. Bijna tien jaar geleden was ik alleen thuis en ik voelde toen heel goed dat ik het zelf te doen en te beslissen had. Niemand enkel jezelf kan het doen zonder op iemands bevestiging te gaan wachten. Je ziel heeft je die bevestiging al lang gegeven. En dan is er nog de stap nodig om uit je comfortzone te komen, om te groeien en dan spannende dingen gaan doen zoals zichtbaar worden, studie en training, vaardigheden leren die je nodig hebt om van je zielsmissie ook een soulbusiness te kunnen maken. Het potentieel aan zielskwaliteiten heb je echter meegekregen om dit te laten lukken.
 
3) Mijn ziel heeft hier voor gekozen, dus ik kan het aan.
 
En is dit spannend die weg te gaan? Yes.
Tijdens de lastigste en meest uitdagende momenten in mijn leven gebruik ik al heel lang dan mijn zelfverzonnen mantra “Mijn ziel heeft hier voor gekozen, dus ik kan het aan.” You can do this.
 
4) Overvloed. Er is voor iedereen wat.
 
Soms hoor je wel dingen als ‘er zijn al zoveel mensen die iets gelijkaardigs als ik wil doen uitvoeren’, ‘zijn er wel mensen voor mij die klant willen worden’,…. Dit is het geloof in concurrentie en die aannamen heb ik niet. Het lijkt me meer kloppend in een liefdevol Universum dat iedereen succesvol zijn missie mag uitvoeren wat deze missie ook is en wat succes ook voor jou betekent. Noem het vervulling anders. Het is een kwestie om te mogen ontvangen en als daar blokkade,, trauma of negatieve overtuigingen opzitten dit te gaan helen en transformeren.
 
5) Het Universum wil zich doorheen jou laten scheppen.
 
Krachtig nog is het geloof of de aannamen dat God, de Bron, het Universum of hoe je het ook wil noemen zich door jou heen wil manifesteren. Het wil niets anders dan dat. Het is het verlangen van het Universum zelf wat door jou heen mag gebeuren als prachtig kanaal.
Er is dus geen enkele twijfel nodig dat het wel degelijk kan om je missie te realiseren, maar die ervaar je mogelijk wel of je herinnert je missie niet of je hebt last van blokkades of je kent je zielskwaliteiten niet zo goed (meer),….
Heb je ondersteuning hierin nodig, dan ben je welkom voor een individueel of groepstraject.
Of neem eens deel aan eenGRATIS Webinar Manifesteer je Missie
Boek hier het gratis ebook dat bij deze blog hoort inclusief 17 hulpvragen.
Namasté,
Peter Grard