Wijzigingen

Home / Wijzigingen

Wijzigingen naar aanleiding van Corona en de bijpassende maatregelen

1) Deze cursussen en trainingsdagen worden tot en met 7 juni geannuleerd en verplaatst.

2) Deze cursussen gaan ONLINE door

Masterdag Manifestatiewerk en de Universele Principes zondag 26 april – ook online van thuis uit te volgen op je eigen tempo

Dat zal gebeuren via zoomcall. De link die je dan moet activeren krijg je toegestuurd enkele dagen vooraf. Je moet die link activeren op het startuur en hoeft hiervoor niets te downloaden. Gaat helemaal vanzelf. Deze dag is beslist een topaanrader in deze tijd. Je kan ook deelnemen via de besloten facebookgroep en volg je het op je eigen tempo. Info en inschrijven.

3) Individuele coachingen gaan ONLINE door tot en met 7 juni daarna terug LIVE :

4) Online Programma’s … mogelijkheden om door te gaan op de ingeslagen weg

Masterdag Manifestatiewerk en de Universele Principes zondag 26 april of online thuis op je eigen tempo te volgen 

Erg boeiend en actueel deze tijd. Je kan je hier aanmelden. Je krijgt een link doorgestuurd naar de zoomcall die je enkel dient te activeren op het startuur. Je hoeft hier niets voor te downloaden.

Gouden Reis Online: ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie

Ook van thuis uit kan je de Gouden Reis maken. Dit is zonder coaching. Je doet thuis de opdrachten op je eigen tempo. Misschien ideaal nu in de nieuwe ontwikkelingen en evoluties om echt je dromen na te streven en je potentieel vrij te maken. Je krijgt via duidelijke instructies allerlei opdrachten mee via pdf en video die je op je eigen tijd kan uitvoeren.

E-Book Bevrijd Jouw Potentieel

Wil je proeven van de Gouden Reis en thuis op jezelf al eens aan de slag gaan met jouw innerlijke hulpbronnen, je archétypes, jouw potentieel dan kan dat nu ook met dit nieuw uitgewerkt e-book. 16 pagina’s vol opdrachten en oefeningen met bijhorende links naar audio’s, video’s, meditaties en visualisaties. Je kan dit aanschaffen voor slechts 17 euro. Bestel hier.

E-Book voor coaches/healers die willen doorbreken of starten.

35 bladzijden vol waardevolle informatie. Ik bespaar je met dit e-book een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent door te breken of echt van start wil gaan met je missie. Voor 27 euro kan je dit ebook aanschaffen. Bestel hier.

Meditaties/visualisaties (1 gratis, de anderen 12€)

5) BALANSSTEEN

Voor een betere gronding, heling van je chakra’s en versterking van je immuunsysteem.

TOT SLOT

Ik wens iedereen een vruchtbare, liefdevolle tijd.

Namasté,

Peter Grard