Home wijzigingen

wijzigingen

Wijzigingen naar aanleiding van Corona en de bijpassende maatregelen 

Na het inwinnen van informatie heb ik mijn tijd genomen om er op af te stemmen. 

Er liggen drie zaken aan de basis van de wijzigingen die ik doorvoer:

  • Kiezen voor liefde, vertrouwen en overgave.
  • Hoederschap nemen over het leven.
  • Gezond verstand.

Dat houdt dat ik tot en met 5 april eerst en vooral voor mezelf en mijn kinderen kies, om even na een heel drukke periode te ontspannen, uit te rusten, leuke dingen te doen, ook rekening hou met zorg voor mezelf en anderen én daarbij uiteraard rekening houdend met opgelegde maatregelen. 

In mijn wijzigingen hou ik dus zowel rekening met mezelf en met officiële maatregelen en adviezen (los of ze nu de juiste maatregelen zijn of niet, overdreven zijn of niet … het gaat om respect voor ieders mening ook hierin) én neem ik in deze acties en wijzigingen ook de deelnemers aan cursussen mee. Opdat ook zij rust en zorg mogen ervaren, opdat ze nergens van wakker moeten liggen en eigen keuzes kunnen maken.

Ik vraag bij de wijzigingen ook wel om begrip en solidariteit naar zelfstandigen die nu erg creatief mogen zijn, los van de geldende annulatievoorwaarden: https://www.aykohuis.be/aanbod/annulatievoorwaarden

Bij mij voelt deze periode vooral aan om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en vanuit zorg voor mezelf en voor anderen hiermee om te gaan met respect voor ieders mening en gevoeligheden. Ook om dieper in overgave te mogen gaan en alles wat ik hierbij ervaar door me heen mag transformeren. 

De hysterie laat ik voor wat ze is, ieders mening en gedachte ook. Tip: Neem een mening die met jouw resoneert. 

 

WAT HOUDT DIT CONCREET IN

 

1) Alle cursussen en trainingsdagen worden tot en met minstens 5 april geannuleerd en verplaatst. 

    • De reis naar jezelf van 27-29 maart komt te staan op 21-24 mei (Hemelvaart verleng weekend) met een extra dag erbij dus. Mensen die reeds ingeschreven waren kunnen deze extra dag er optioneel bij kiezen aan het verlaagde tarief van 75 euro. Indien je niet kan 21-24 mei dan kan je een volgende editie nog volgen (wordt nog gepland).

 

2) Wat betreft cursussen en trainingen na 3 april : die gaan voorlopig door

Gouden Reis 6-8 april wordt ingekort tot 6-7 april met aangepaste uren (maandag van 9u30 tot 20u30 en dinsdag van 9u30 tot 18u).  De derde dag kan later gevolgd worden. Afhankelijk hoe alles verder verloopt zou het kunnen dat deze dagen online kunnen doorgaan. Mensen die ingeschreven zijn worden hierover nog geïnformeerd. De groep wordt sowieso heel klein gehouden en het programma wordt lichtjes aangepast indien nodig ivm de hygiëne- en zorgmaatregelen. Je kan uiteraard zelf altijd beslissen niet te komen en later het programma volgen. Je komt uiteraard sowieso niet als je ziek zou zijn, net zoals dat anders ook gebruikelijk is, en in dit geval ook niet als inwonenden ziek zouden zijn. (*) 

De startdagen van de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach (die gelijk opging met de Gouden Reis) 6-8 april wordt ingekort tot 6-7 april met aangepaste uren (maandag van 9u30 tot 20u30 en dinsdag van 9u30 tot 18u). Afhankelijk hoe alles verder verloopt zou het kunnen dat deze dagen online kunnen doorgaan. De inhoud en het opzet van de derde dag kan gevolgd worden op een van de integratiedagen: zaterdag 16 mei 2020 of  zaterdag 20 juni 2020 of zaterdag 18 juli 2020 of later.

De groep wordt sowieso heel klein gehouden en het programma wordt lichtjes aangepast indien nodig ivm de hygiëne- en zorgmaatregelen. Je kan uiteraard zelf altijd beslissen niet te komen en later het programma volgen. Je komt uiteraard sowieso niet als je ziek zou zijn, net zoals dat anders ook gebruikelijk is, en in dit geval ook niet als inwonenden ziek zouden zijn. (*) 

Masterdag Manifestatiewerk en de Universele Principes zaterdag 11 april 

Deze dag gaat sowieso door met keuze live of online. Mogelijk wordt het enkel online afhankelijk van hoe alles verder evolueert. Als je online zou volgen dan is dat via zoomcall. De link die je dan moet activeren krijg je toegestuurd enkele dagen vooraf.  Je wordt op de hoogte gehouden. Geef bij je inschrijving aan of je online of live wil volgen. Deze dag is beslist een topaanrader.  Info en inschrijven.

Lenteretreat 17-19 april : gaat voorlopig gewoon door. Je komt uiteraard sowieso niet als je ziek zou zijn, net zoals dat anders ook gebruikelijk is, en in dit geval ook niet als inwonenden ziek zouden zijn. (*) 

Ik heb de agenda ook nog aangevuld vanaf mei met extra cursus- en trainingsdagen.

(*) Je neemt sowieso de geldende hygiëne maatregelen ivm het Corona-virus zelf ook mee in acht: handen voldoende wassen, gebruik papieren zakdoekjes, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, geef geen handen en doe de Namasté groet 🙂 

 

3) Individuele coachingen gaan door :

https://aykohuis.netcomm.be/aanbod/individuele-coaching/

  • Tot en met 5 april kunnen sessies online doorgaan. In uitzonderlijke gevallen kan het ook live. Daarna kan hopelijk alles terug live.
  • Ben je ziek -ook bij twijfel- of is een inwonend gezinslid ziek dan kan de sessie verplaatst worden of je kan online de coaching laten doorgaan via een zoomcall sessie. Ik stuur je dan de juiste link door nadat afspraak gemaakt is.
  • Je neemt de hygiëne maatregelen ivm het Corona-virus zelf ook mee in acht: handen voldoende wassen, gebruik papieren zakdoekjes, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, geef geen handen en doe de Namasté groet 🙂 

 

4) Online Programma’s … mogelijkheden om door te gaan op de ingeslagen weg 

Masterdag Manifestatiewerk en de Universele Principes zaterdag 11 april 

Erg boeiend en actueel deze tijd. Je kan je hier aanmelden. Deze dag zal mogelijk -zoals hierboven al vermeld- ook of alleen online doorgaan en heb je keuze uit live volgen of online.

Gouden Reis Online : ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie

Ook van thuis uit kan je de Gouden Reis maken. Misschien ideaal nu in de nieuwe ontwikkelingen en evoluties om echt je dromen na te streven en je potentieel vrij te maken. Je krijgt via duidelijke instructies allerlei opdrachten mee via pdf en video die je op je eigen tijd kan uitvoeren. 

Meditaties/visualisaties  (1 gratis, de anderen 12€)

E-book Droommanifestatie : via de pop-up op www.aykohuis.be 

 

TOT SLOT 

  • inner power reductie van 22% korting bij boeking voor 1 april 2020 voor alle cursussen en trainingen (ook online). Kortingscode in te vullen in de webshop = inner power 

 

Ik wens iedereen een vruchtbare, liefdevolle tijd.

Namasté,

Peter Grard 

www.aykohuis.be