VERDIEPINGSRETREAT "DE REIS NAAR JEZELF" 26-28 mei 2023

Jij nam dit jaar of één van de vorige jaren deel aan de retreat De Reis naar Jezelf waar we verschillende topics behandelden wat voor de meeste deelnemers heel wat in beweging bracht. 

Ik ben dankbaar voor de mooie groei die ik mocht meemaken bij velen onder jullie en dankbaar voor de mooie en soms echt wel pakkende getuigenissen die jullie schreven.

Na deze retreat ervaarde je allicht nog mooie en ook nog moeilijke momenten, successen, groei en dalletjes, intense momenten, momenten van ontroering en dankbaarheid, soms misschien momenten van frustratie, angst, teleurstelling …. Het soms niet meer weten en dan het weer her-inneren, het weer voelen, het weer “zijn”, ….

De rollercoaster of Live! 

Ik ken die weg … vroeger soms zoveel gevolgd aan cursussen, retreats, lezingen, …. en meestal vanuit ‘Ik ben nog niet goed genoeg’ tot dàt -uiteindelijk- gaat shiften naar een ‘Ik ben goed en perfect zoals ik ben’.

Je hoger zelf of ziel ziet jou ook zo. Die is niet bezig met die rare kronkels in je hoofd. Die ‘is’.

En daarnaast klim je verder de berg op om je volste potentieel te bereiken maar dit dan vanuit ‘het reeds goed genoeg en perfect (imperfect) zijn om zo het beste uit je leven te halen wat in potentie mogelijk is. 

Perfect ‘imperfect’ zijn!

Wat een zegen als je dat mag ervaren! Dan is groei enkel de slagroom op de taart, de taart die je al bent zoals je geboren werd en zal sterven.

Van zorgeloosheid tot zorgen.

Vroeger toen we nog heel jong en speels waren, zorgeloos deden we gewoon de dingen zonder denken maar vanuit zin, plezier, gemak, vreugde … moeiteloosheid, tijdloosheid.

En nadien kwamen dan de afwijzingen vanuit de buitenwereld. Je werd gepest, uitgelachen, niet gehoord, niet gezien, niet begrepen, niet de moeite waard, … Of je was erg onzeker over jezelf en zette een stoer masker op om maar niet betrapt te worden op wat écht in je omging.

Blokkades op de weg

Al je ervaringen die je tegenkwam hoe fijn of minder fijn ze ook waren brachten jou iets. Al zie of zag je het niet meteen en soms nog niet vanuit de beperkte tunnelvisie die ons vaak overheerst.

Steeds blijven zien en ontdekken wat het bracht vraagt moed, geduld, daadkracht, overgave, loslaten en vooral bij je ware essentie komen waar niets meer hoeft en de ont-luiking van je ware wezen vrij kan stromen.

Stilvallen dus en in “zijn” komen!

En dat gaan we doen, neen, dat gaan we zijn, beleven en ervaren tijdens het verdiepingsretreat van De reis naar Jezelf. 

Een weekend lang in “ZIJN” komen 

Door stilte, meditaties, visualisaties, gechanneld schrijven, quantumjumps, healingswerk, natuurbeleving,  ademhalingswerk, lichaamswerk, ontstress-oefeningen …. 

Een integratieretreat waar je de topics van de vorige retreat nog meer ten diepste kan beleven net omdat er niets ‘moet’ maar alles mag zijn en alles zich mag ontvouwen. Er moet niets méér opgelost worden, alles mag zijn, alles is en alles zal ontstaan vanuit dit niets moeten, dit stilvallen, dit vertragen, dit zijn. 

Doorheen de rust en de stilte tot jezelf komen, tot je ware natuur en essentie, niets moet veranderen en alles zal veranderen, transformeren en transmuteren. Vanuit ZIJN WORDEN wie je bent en al was.

Nog dieper bij je ware essentie uitkomen, verbinden met het hart van je ziel, in stilte en doorheen het verstillingswerk tot antwoorden komen die in jou gefluisterd worden door je ziel. Je hart en je ziel volgen geduldig en integer.

Tijdens deze retreat nemen we jou vragen mee die opgelost mogen worden in de stilte, stilte die zalig kan voelen, stilte die onwennig kan voelen, soms om er van weg te vluchten … en net daar ligt de transformatie verscholen voor jou.

Tijdens deze retreat ga je steeds dieper zakken in jouw “zijn” vanwaaruit alles is en alles geboren zal worden wat in jou leeft.

Tijdens deze retreat gaan we verschillende zaken beleven die onze energie- en trillingsfrequentie serieus gaan boosten waardoor manifestatie van je dromen en hartsverlangens weer moeitelozer kan worden.

OP HET PROGRAMMA

 • geleide meditaties en visualisaties 
 • hart- breincoherentiewerk
 • ademwerk
 • grondingsoefeningen
 • gechanneld schrijven op jouw vragen
 • natuurbelevingswerk
 • verschillende quantumjumps
 • healingswerk door zachte aanrakingen
 •  lichaamswerk
 • ontstress-oefeningen 
 • stille tijd om te mediteren op je vragen

Dit alles gecombineerd met deelrondes in de groep, lekkere maaltijden en fijn gezelschap.

Een ideale kans om nog eens samen te zijn met gelijkgezinden, samen verbinden en onze energiefrequentie boosten! 

Verlang je dat? Schrijf dan hieronder in. 

 

WANNEER : 26-28 mei 2023

UREN

Van vrijdag 14 uur tot en met zondag 16 uur 

WAAR

Aykohuis, Kerkepad 50 – 2275 Wechelderzande, België

OVERNACHTEN

Je kan overnachten ter plaatse op een gedeelde slaapkamer van 2 tot 4 personen, in eigen tent die je hier een plekje kan geven in de tuin of het bos of met je camper.

TARIEF: 

– directe betaling : €465

– gespreide betaling over 2 maanden : 245€/maand = 490€

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en weinig tot geen spaarreserves hebben kunnen genieten van een korting van 20%. Als je hiervoor in aanmerking komt gelieve dan vooraf eerst even en mail te sturen naar peter@aykohuis.be  

Inclusief: maaltijden, drank, versnaperingen en btw

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS : 12 

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK