Word Levens- & Zielsmissiecoach INTEGRAAL TRAJECT

INHOUD & STARTMOMENTEN INTEGRAAL TRAJECT

13 Trainingsdagen + 6 Individuele sessies + 2 Werkdagen + 2-wekelijkse zoomcalls
11 Top-Bonussen + Online Leerplatforum + Certificaat

Deze training is gericht op mensen die willen starten met hun zielsmissie of er al mee bezig zijn en verder willen doorbreken in hun potentieel en missie.

Inclusief coachingsmethode, ondernemerschapstools en marketing

STARTTWEEDAAGSE

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”
VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

1 MASTERDAG

“Afstemming – Mindset – Transformatie & Heling – Bewust Coachen”

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

2-WEKELIJKSE ZOOMCALLS

Een jaar toegang tot tweewekelijkse zoomcall-meetings met al jouw vragen rond de specifieke trainingsonderdeel en je proces.

BOOST YOUR BUSINESS RETREAT

Op deze dagen komen we samen met andere deelnemers van de training om aan je bedrijf te werken en /of zaken van de training te implementeren met instant coaching.
Gedaan met het steeds alleen werken, samen creatief en succesvol!

1 MASTERDAG

“Manifestatiewerk – Universele Wetten & Principes”

Je krijgt inzicht in en meesterschap over de fundamentele wetten en universele principes. Zo kan je bewust je eigen leven sturen, de gewenste omstandigheden rond je creëren en je natuurlijke toestand van vreugde vinden.

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

2 MASTERDAGEN

“Ondernemerschap, SoulBusiness & Marketing”

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

7 INTEGRATIEDAGEN

(1 verplicht te volgen voor certificaat)
INHOUD

6 INDIVIDUELE SESSIES

INHOUD

10 BONUSSEN

SUPERBONUS 11

Dit is de grootste BONUS die je er helemaal gratis bij krijgt! 

Je kan tijdens én tot 2 jaar na jouw traject jouw eigen aanbod gratis mee bekend maken via de maandelijkse Online en Live Events van INNER POWER

Inner Power is ontstaan vanuit deze training. Door ook hieraan mee te doen wordt je veel sneller zichtbaar. Samen sterk! Meer over Inner Power lees je hier.

INBEGREPEN

DATA

TESTIMONIALS

Meer dan 90 mensen namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016 en eind 2018 totaal hernieuwd werd met meer inhoud en waarde.
Hieronder enkele getuigenissen in woord en beeld.

TESTIMONIALS

Sandra Van den Meersche

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Lees Meer

Riri Mertens

Deze opleiding bevat echt ALLES! Zoek je persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven.

Lees Meer

Myriam Meerhaeghe

Mijn eerste weekend was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Een echte aanrader voor wie zijn missie wil ontdekken en gaan leven.

Lees Meer

Pia Lefevre

Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Het was precies waar ik naar zocht. Peter maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Lees Meer

Brigitte Hendrickx

Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde deze training als het ontbrekend puzzelstuk. Aanrader! 

Lees Meer

Heidi Verbeke

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Lees Meer

Julie De Kinderen

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet omheen…

Lees Meer

Anne Crabbe

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Lees Meer

Nicole Allaert

Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen… dat is de mindset om volop van deze training te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. 

Lees Meer

Chantal Melijn

Een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf.  Verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. Je wordt geraakt in je ziel. Een waardevolle training waar je meteen mee aan de slag kan.

Lees Meer

Caroline Claeys

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik deze training. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Er is een nieuwe wereld opengegaan. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Lees Meer

Kirsten Smeets

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… 

Lees Meer

Youri Seynhaeve

Deze opleiding was de perfecte aanvulling. Een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentieel. 

Lees Meer

Elise Cole

De Magie terug ontdekt. Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd, mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar ook daarbij word je hier geholpen!

Lees Meer

Werner Claes

Ik heb mijn grenzen enorm verlegd. Stond versteld van mijn eigen kunnen. Er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was. Energetisch is er veel losgemaakt. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken. 

Lees Meer

Winny Weyten

Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit “de” lifechanger. Ik kwam in een nieuwe wereld terecht, de wereld en het leven dat ik verlangde.

Lees Meer

Ingrid Huybrechts

Ik voelde me intuïtief van bij het begin reeds aangetrokken tot deze alomvattende cursus. Als hooggevoelige nooit echt mijn plekje in de maatschappij gevonden, dus hier zou ik misschien de antwoorden vinden op mijn noden.

Lees Meer

Greet Bogaerts

De eerste dag ben ik vertrokken zonder verwachtingen. Ik wilde het gewoon op me laten afkomen. De groepssfeer zat er al van het eerste moment goed. Allemaal zielen die met hetzelfde item zaten. 

Lees Meer

Kristin Oris

Fantastisch weekend gehad met inspirerende mensen. Het gevoel zat meteen juist met iedereen. Het heeft me geraakt tot diep in mijn ziel. Samen kwamen we heel wat blokkades tegen. Maar onze verbinding was sterk genoeg om ook dit startweekend er al enkele aan te pakken.

Lees Meer

JOUW INVESTERING

Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jouw volle JA voor jezelf en je missie, zodat alles kan gaan stromen.
Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle coach te worden die ondernemen ook prettig gaat vinden! 

Als je gaat toepassen wat je hier gaat leren, zal jij straks maandelijks ‘minimaal’ deze investering zelf gaan verdienen!

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. De wereld staat op jou te wachten!!

Voor mensen die geen of nauwelijks spaarreserves hebben en momenteel leven van een uitkering of vervangingsinkomen

is er nog een 4de optie voor de betaling o.a. met ruimere spreiding van betaling en je geniet ook van een reductie van 20%, neem contact op met mij – peter@aykohuis.be – als je hiervoor in aanmerking komt.

 

 

VERDIEN JE INVESTERING TERUG 

° Je krijgt een aanbrengvergoeding van 279€/persoon die je aanbrengt voor deze training bij deelname via gespreide betaaloptie over 12 maanden

° Je krijgt een aanbrengvergoeding van 345€/persoon die je aanbrengt voor deze training bij deelname via gespreide betaaloptie over 6 maanden

° Je krijgt een aanbrengvergoeding van 399€/persoon die je aanbrengt voor deze training bij deelname via de directe betaaloptie 

 

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO

STARTMOMENTEN

UREN

INTEGRATIEDAGEN – MASTERDAGEN – BOOST YOUR BUSINESS RETREAT

INDIVIDUELE SESSIE

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

Heb je vragen, houd iets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen?
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN