"The Golden Journey is very educational! I found the first time the most difficult because I had to tell a lot about myself. I can't do that very well. After the first time I didn't really want to go back, but I went anyway. The second time was more fun. Then the first time. During the second time I already got to know a few talents that I could present as I wanted. The third time I saw them all. That was nice and educational. It is a pity that they are not looking for go to the talents of the students. It has already helped me. "

Ines, 16 jaar

Ik heb de FKC sessies als zeer bijzonder ervaren. Een van mijn vragen was gericht op waarom ik mijzelf (nog) niet volledig durf te laten zien. Door de testen en de vragen voel ik dat er daadwerkelijk blokkades geruimd zijn, zelfs die waar ik mij niet bewust van was, die zelfs hun oorsprong hebben in (eerdere) andere levens en/of mijn familielijnen. Het heerlijke is dat je het ook allemaal niet hoeft te snappen, de energie weet wat er voor jou op dit moment mag gebeuren. Ik ben mij nu (nog) meer bewust van mijn kracht, en dat het niet alleen mijn recht maar zelfs mijn plicht is deze in te zetten, om diegene waar ik een bijdrage aan mag zijn te ondersteunen in hun proces.

Anna

Ik werd verwekt via kunstmatige inseminatie en voelde me heel mijn leven ook echt een kunstmatige in het mens zijn. Na één sessie was het hellemaal geheeld, zalig echt. Ook heeft de relatie met met grootmoeder lang onderdruk gestaan en dit is ook mooi geheeld en is zuiver en puur wat het is nu. Ik heb ook gewerkt op de zelfliefde en het werkt door op het hele gezin. Het mooie is de energie opbouw, je trilling sterker voelen als die stijgt. Kinesiologie gaf me het heft in eigen handen nemen om voor mezelf te kiezen.

Inne

De FKC-sessies brachten me op een onverwachte en diepe manier in contact met het voelen én direct uiten van mijn eigen waarheid. Mannen met slechte bedoelingen blijven hierdoor uit mijn belevingswereld.

Laura

Ik had al vier jaar een fysieke klacht in mijn lichaam die regelmatig terugkwam en weer weg ging, soms zachtjes voelbaar, soms stevige steken in mijn lijf die ik voelde. Scans vonden niets. Na een sessie met FKC verdween het na enkele weken helemaal. Er zat blijkbaar iets energetisch op uit een ander leven wat te maken had met mijn missie en zichtbaarheid.

Peter

Ik had vorig jaar zelfmoordgedachten en nu kies ik weer terug voor het leven en mijn missie.

anoniem

Ik heb nu 3 sessies bij Peter gehad, het geeft me steeds meer vrijheid om te zijn wie ik echt ben.
Meer zelfvertrouwen en minder schaamte voor het naar buiten brengen van mijn missie. Mijn missie wordt me steeds duidelijker.
Mijn overvloed is meer gaan stromen zodat ik deze sessies ook kan betalen om aan mezelf te werken.
Mijn zelfliefde is meer aan het groeien zodat ik ook die gelijkwaardige relatie kan aantrekken.
Heel dankbaar dat Peter op mijn pad is gekomen.

Nienke

Mijn gezondheid kon wel een boost gebruiken. We werkten rond STRALEN, mijn straling steeg door de transformaties. Het zelfhelend vermogen werd getransformeerd. Ik heb nu meer energie, kan en doe alles wat ik wens te doen. Ik straal nu meer.

Hilde

Ik ervaar mezelf als “zachtaardig”. Dat ben ik ook. Maar, als me onrecht wordt aangedaan dan word ik kwaad, dit gebeurt 1 keer per jaar. Het stond niet op m’n to do lijstje om hieraan te werken. Tijdens een sessie zegt Peter “Thema kwaadheid komt aan bod. De nuancering is onredelijk.” We transformeren het. “Komt langs moeders kant, “ voegt Peter eraan toe. Ik bespreek het later met m’n moeder. Ook zij is zachtaardig, zelden boos, maar als ze boos wordt… “Zo was je grootmoeder ook “, zegt ze. Het werd allemaal getransformeerd. Dank U.

Hilde

Als zelfstandige kwam ik tijdens de Corona-periode in een financieel moeilijke situatie. Er kwamen minder inkomsten binnen. Mijn vader heeft geld genoeg maar nooit kreeg ik van hem financiële ondersteuning. Na een sessie met Peter hebben we gewerkt op de relatie met mijn vader en ja ineens enkele dagen na die sessie kreeg ik van mijn vader te horen dat hij me tijdelijk wel financieel wou ondersteunen. Prachtig werk.

Eline

Ik heb altijd heel veel angst gehad om alleen te zijn. Alsof ik me enkel veilig voelde als ik bij mijn ouders was. Ik had dan ook heel veel schrik als ik op kot zou gaan om verder te studeren. De paniek kwam al heftig op op voorhand. Na een sessie met Peter is deze angst ontzettend veel rustiger geworden en nu ik op kot zit ervaar ik dat al veel meer momenten ervaar dat ik helemaal rustig in het hier en nu kan zijn.

Eva

Ik had gedurende enkele weken regelmatig last van mijn rechteroog, ontzettende irritatie die plots opkwam en dan na enkele uren verdween maar steeds terugkwam bijna elke dag. Na een sessie en één week stopte het. De oorzaak had te maken met een overtuiging op zielsniveau dat ik mijn weg niet echt ging en met het thema frustratie en kwaadheid (Tom)

Tom

Ik kreeg plots klachten aan de linkerkant van mijn romp. Trekkende bewegingen die erg lastig aanvoelden dag na dag. Na één sessie kinesiologie waren deze klachten na 1 week totaal verdwenen en dat is ook zo gebleven. Dankbaar dat het zo snel kan wijzigen door naar de wortels te gaan van de klachten.

Jan

Ik had al een hele tijd bijzonder veel last van hartritmestoornissen, echt vreselijk veel vaak en het putte me uit. Na één sessie met FKC was het na enkele weken gigantisch veel beter en heb ik er nauwelijks nog last van.

Veerle

Ik kon al jaren heel slecht slapen en had er al vanalles voor geprobeerd en toegepast maar niets hielp. Na één sessie met FKS was het probleem opgelost?

Lieve

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

"De Gouden Reis is heel leerrijk! De eerste keer vond ik het moeilijkst omdat ik veel over mezelf moest vertellen. Dat kan ik niet goed. Na de eerste keer wou ik eigenlijk niet teruggaan, maar ik ben toch gegaan. De tweede keer was leuker dan de eerste keer. Tijdens de tweede keer leerde ik al een paar talenten kennen die ik mocht voorstellen zoals ik wou. De derde keer zag ik ze allemaal. Dat was wel fijn en leerrijk. Het is jammer dat ze in de scholen niet op zoek gaan naar de talenten van de leerlingen. Het heeft me al geholpen."

Ines, 16 jaar

GETUIGENIS DE REIS NAAR JEZELF 7-11 aug. 201 Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat). Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken, ongeacht of men daar nu achter staat of niet. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken. De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven. Waarom ik het toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd… Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte als ik ze bezig hoorde, omdat ik op dat ogenblik het gevoel had dat ze dat ook van mij verwachtte. Meestal gaat dat langs mij heen, maar daar gaf het och een dubbel gevoel. Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom van Anna en Veronique. Dat was ergens thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend. In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert (ze hadden die al dikwijls pijn gedaan in mijn leven), twee maanden nadat Willy gestorven was gutste het bloed eruit, geen enkele dokter vroeg hoe het met me was, en niet Willy was plots verdwenen maar ook mijn baarmoeder… en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz.. De klokken en het beiaardmuziekjevond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.. Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had. ’ s Avonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.Ik was blij dat het zondag was, drie dagen zou beter geweest zijn voor mij. Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat? Ik omarm jullie en wat jullie doen!! Lieve warme groet, Hilda E.

Hilda E.

Via mijn vriendin, Myriam, schreef ik me in voor het startweekend bij Peter. Ik wist niet goed aan wat ik mij moest verwachten. Ik voel al langer dat ik op spiritueel vlak mijn gave heb en zou dit graag in mijn werk met mensen combineren. De opleiding bij Peter leek daarom wel een goede start. Toen de oefeningen werden uitgelegd, stootte ik bij bepaalde oefeningen op een grote weerstand, een blokkade omdat ik totaal nog niet met deze wereld vertrouwd ben. Ik stapte soms met twijfel in een nieuwe oefening. Toch liet ik deze weerstand na enige tijd varen en ging ik er volledig in mee. Ik kwam in de flow door de sfeer van de groepsdynamiek. Ik heb mijn grenzen enorm verlegd dat weekend. Ik stond versteld van mijn eigen kunnen en er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was geraakt. Ik heb het gevoel dat er energetisch heel veel bij mij is losgemaakt. Ik kan nu dieper voelen en stel me ook open voor andere gewaarwordingen. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken.  Ik heb ontdekt dat het juist een heel diep stuk van mezelf heeft aangeraakt. Een deur is geopend en die ga ik niet meer sluiten. Peter legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht zijn. Hij begeleidde ons op een professionele manier en zorgde ervoor dat de groep meer en meer een hechte groep werd waar gelijkenissen primeerden boven de aanvankelijke verschillen en triggers die we in elkaar wakker maakten. Werner Claes  

Werner

Hieronder lees je het verslag van de dialoog tussen een archétype en hare Majesteit de koningin geschreven door Magda, een vrouw van boven de 60 jaar die aan haar missie begonnen is na de starttweedaagse van afgelopen weekend. Dit is één van de oefeningen tijdens De Gouden Reis, gechanneld schrijven. Via deze en veel andere energetische methoden werken met chakra's, geleide visualisatie, opstellingswerk, ...) wordt meer helder wat in jou geleefd mag worden, wat nodig is om je potentieel aan archétypes te zien en te bevrijden, om tot harmonie te komen in jouw Koninkrijk en zo ook naar buiten. So within, so without.   Aan Zijne Majesteit de Koning , Hare Majesteit de Koningin en de koningin moeder (engel), Majesteit,  Als Onderdaan van uw Koninkrijk wens ik jou enkele feiten mede te delen dat in jou Koninkrijk heel wat onrust heerst de sfeer is alles behalve optimaal laat staan tweedrachtig te noemen. De Onderdanen zijn niet meer tevreden met de algemene gang van zaken er heerst chaos in alle delen van uw Koninkrijk de mensen worden niet meer geleid er is geen structuur meer en ieder doet zowat zijn eigen ding.  Dit heeft een negatieve invloed op de welbevinden van het volk die hen verdeelt in vechtende en ruziemakend partijen en tweedracht zaaien met het gevolg dat dit een weerslag heeft op onze kinderen en de toekomst van ons bestaan. Daarom wens ik als uw Onderdaan in verbinding  te treden en mij als Verzoener- Bemiddelaar  op te stellen om een oplossing te zoeken voor alle misnoegde gefrustreerde en over belaste Zielen Majesteit, mag ik U verzoeken de betrokken partijen, regering genoemd, op de vingers te tikken en een  iedereen die een redelijk oplossend voorstel heeft bij elkaar te brengen dat zij rust brengen in uw Koninkrijk . Vervolgens wil ik een raad van  Leermeesters en Wijzen aanstellen die de bevolking  opleiden en opvoeden tot een positieve samenleving. Hierbij roep ik mijn helpers op : Vader en Moeder zij zijn de grondleggers  van alle begin om het Innerlijk Kind te begeleiden in de eerst fase van hun leven zij zorgen voor ;en planten de eerst zaadjes voor  hun latere toekomst De Sjamaan (school )neemt de taak over waar het kind kan ontdekken, onderzoeken experimenteren; rekening  houden met leeftijd; het ontwikkeling van talenten, vaardigheden, behoeften en interesses van het kind .   De Magiër zorg voor de wisselwerking tussen de Spirituele Fysieke en Materiële wereld aan de hand van Verhalen en  vertelt hij hoe de spirituele wereld werkt. Hij laat hen kennismaken met  de Universele Wetten, hoe de Mentale Spieren werken, hoe je in verbinding kunt treden met je spirituele helpers door Meditatie en de Gids te zijn bij de Zielsopdracht.  Door  het begrijpen wat er gebeurd rondom mij neem ik als Onderdaan mijn taak ter harte. Door de vader en moeder  te vergeven helen en genezen , geneest ook  mijn innerlijk Kind.  Het Bewust zijn is nu Getransformeerd en het Koninkrijk naar een Hoger Bewustzijn is opgetild. Kan de Reiziger zich verplaatsen naar andere dimensies en tijdlijnen. Zodat de rust en vrede kan wederkeren in uw Koninkrijk.  Nu de Engelenenergie zich bevrijd  heeft en het Bewustzijn is getransformeerd ontvouwd rondom mij een Regenboog van kleuren  en maakt  Mij  een met de Universele Bron. Hierbij Majesteit wens ik mijn betoog af te ronden en mij te schikken naar de Wijsheden die uw Majesteit omringen , dat uwe Majesteit nog mag genieten van vele  gezegende  en rustig dagen in het bijzijn van jouw Geliefden, kinderen en andere Zielen De Bron beschermd de Koning en Koningin.  Hoera  (x3) De  Bruggenbouwer - 

Magda, 60 jaar

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

" Peter heeft een zeer grote rugzak aan inzichten, mogelijkheden en manieren om dichter bij mezelf te komen. Voor mij waren de geleide visualisatie oefeningen en de opstellingen het krachtigst. Ik vind het een meerwaarde dat Peter een man is die zijn eigen zoektocht in het leven deelt. Hij laat zowel zijn kracht zien als de dingen die hij bij zichzelf momenteel versterkt. Dat was voor mij de uitnodiging om mezelf te accepteren zoals ik ben en in verbinding te gaan met mijn kracht."

Hans Hoet

Deze reis stond al langere tijd op mij verlanglijstje. En blijkbaar niet onterecht.
Het was een zeer fijne ervaring. Heel even voelde ik verwarring. Ik wist niet wat er allemaal in/met mij gebeurde.
Maar dankzij de professionele begeleiding van Peter en de prachtige oefeningen, meditaties en visualisaties kwam er al vlug duidelijkheid.
Het klopte gewoon.
Ook het opstellingswerk bracht heel wat in beweging. Ik heb oude dingen kunnen loslaten waardoor er ruimte kwam. Heel mooi.
De sterkte van het programma was heel de dag samen, steeds dichter naar het eindresultaat (elke keer een puzzelstukje meer). En dat eindresultaat klopte.
Ook op de begeleiding niets aan te merken. Professioneel en ondersteunend.
Voor mij was het programma prima.
Een aanrader.
Dank je voor deze bijzondere dag Peter.
Sonja

Sonja Vinckx

Voor mij betekende deze 'reis naar mezelf' een "neverending story", want ik wil niet 'af' zijn, ik wil doorgroeien en steeds nieuwe dingen blijven ontdekken. Je hebt me daarvoor ontzettend geïnspireerd Peter, je bent een 'naturel' die zijn intuïtie volgt en dat vind ik 'gaaf'. Ik hou niet van mensen die schemaatjes afwerken maar wel van mensen die de groep volgen, aanvoelen en invullen. Ik houd van mensen die gepassioneerd zijn en dat ben jij ... jouw 'overduidelijke' missie ... Je bent bij ons en tegelijk blijf je bij jezelf... zo mooi!!! Het was kort maar krachtig... het laat me nooit meer los! Lieve Van Beeck

Lieve Van Beeck

"Nieuwsgierig en zonder goed te weten wat ik kon verwachten ging ik naar de Reis naar Jezelf. Wat een ervaring! Ik leerde op een geheel andere manier naar het leven kijken en leerde ook de manier om het echt toe te passen in mijn dagelijkse leven. Ik kon ervaren hoe een meditatie werkelijk effect heeft. En dit alles te delen in een ongedwongen huiselijke sfeer samen met gelijkgestemde zielen en met onze fantastische coach Peter die dit doet met hart en ziel. Nu twee weken later heb ik de dingen die ik geleerd en ervaren heb al volop geïntegreerd in mijn leven. Ik ervaar een grote innerlijke rust, heb geleerd het "drama" in het leven los te laten en te vertrouwen op een prachtige toekomst door te leven vanuit het hart en vanuit het geloof dat het mogelijk is het positieve aan te trekken om zo mijn droomleven te realiseren. Ik ga zeker verder op dit pad. Bedankt Peter voor deze mooie levenslessen!"

Isabelle H. (46 jaar)

"Ik kan de schepper van mijn eigen leven worden. De betere versie van mezelf. Mijn eigen padbewandelen. Elk moment opnieuw kan ik zelf deze keuze maken. De dingen doen die me energie en plezier geven in het leven. De uitdagingen die op mijn pad komen zal ik ten volle benutten. Zo kan ik blijven groeien en in mijn kracht staan in volle vertrouwen."

Sonja, 49 jaar

"Ik erken dat de externe omstandigheden van mijn leven geen werkelijke macht over me hebben, want ik ben een vrij en creatief wezen. Ik kan overal en altijd nieuwe wegen vinden, ongeacht wat er gebeurt rondom mij. Vanaf nu gebruik ik alle uitdagingen van het leven als kansen om nog bewuster te worden van mijn scheppende kracht en deze constructief aan te wenden."

Anonieme getuige

"Ik besef dat mijn leven gevormd wordt door mijn gewoontes, die voortkomen uit mijn overtuigingen, die ik bouw met mijn gedachten. Ik richt nu mijn gedachten op scheppende mogelijkheden en richt me altijd op het beste: datgene wat in resonantie is met wie ik werkelijk ben. Ik laat mezelf elke dag bewust kiezen om anders te leven en geniet er van te zien hoe ik steeds bewuster wandel op het pad dat ik zelf kies. Ik erken dat ik scheppende kracht ben, ongelimiteerd."

Anonieme getuige

"Deze reis heeft mij enorm veel inzichten gegeven, in wie ik ben, en wat mijn zielentaak inhoudt. Elke sessie bracht me meer en dichter tot mijn ware ik met mijn talenten en mogelijkheden."

Sabine, 50 jaar

"Voor mij was deze reis een inspirerende ontdekkingsreis die me een helder zicht gaf op mijn levensmissie en talenten. Via geleide visualisaties kwam ik in contact met verborgen of lang vergeten talenten. Na afloop heb ik een veel ruimere kijk op wat concreet mogelijk is in mijn leven en beroep."

Roos, 40 jaar

Pure gelukzaligheid. Bevrijdende inzichten. Verhelderende ontdekkingen. En in het naar huis rijden was er vuurwerk te zien. Ik denk dat er iets gevierd moet worden. Bedankt Peter voor de ontzettend interessante reis!

Ilse, 38 jaar

"DE" LIFECHANGER IN MIJN LEVEN
Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit "de" lifechanger.
Ik kan oprecht zeggen dat jij, Peter, de persoon bent die bij mij de zaadjes heeft geplant, dat jij de start bent geweest van mijn transformatieproces, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn!
Ik weet nog goed hoe ik als onzeker en bang vogeltje deelnam aan de Innerlijke reis in augustus 2019. Ik was de connectie met mezelf en mijn intuïtie volledig kwijt.
Maar wat een prachtige ervaring was die retraite! Ik leerde daar zoveel nieuwe mooie mensen kennen, zowel mannen als vrouwen die leefde vanuit hun hart en vanuit liefde, allemaal mensen die openstaan voor echte verbinding, groei en transformatie, mensen die naar zichzelf durven kijken, naar binnen durven gaan en van daaruit weer sterker naar buiten kunnen treden.
Een nieuwe wereld ging voor mij open, en nu... Nu is dit mijn wereld.
Met een aantal deelnemers van de retraite heb ik nog steeds een oprechte en hechte vriendschap.
Wat ik nooit meer zal vergeten is dat jij hebt me tijdens een persoonlijk coachingsgesprek gerichte vragen hebt gesteld over hoe ik mij voelde en hoe ik mijn leven eruit zou zien als er niks veranderde binnen 1j....3j.....5j....
Dat was voor mij zo'n eyeopener. Ik ben nu ongeveer in jaar 3, en als ik dan zie wat er allemaal al is gebeurd! Die vragen hebben er tot op de dag van vandaag voor gezorgd dat ik stappen maak en blijf maken!
Ik heb dan bij jou ook nog de jaaropleiding tot Levens en Zielsmissiecoach gevolgd, ook dat was zo'n mooi traject!
Ook daarin heb je mij echt een cadeau gegeven, jij liet me de kracht van geven en mogen ontvangen zien.
Dus nogmaals, héél erg bedankt voor alles

Winny Weyten (43 jaar)

De begeleiding kwam vanuit twee mooie mensen met elk een hart, een passie voor hun zaak, hun missie en een daaruit voortvloeiende natuurlijke expertise. Jullie hadden een mooi programma klaar. Jullie hebben fijn op ons afgestemd en voelden ons goed aan. Ik vind het mooi dat jullie het programma aan het tempo en aan de behoeften van de groep hebben afgestemd. Ik vond dat jullie professioneel waren en tegelijkertijd dicht bij ons. Ik ben blij dat jullie elkaar ook vonden in deze tweedaagse. Jullie konden elk jullie ding doen, jullie konden elkaar vrij laten en jullie konden elkaar aanvullen. De ruimte was ook erg aangenaam, rust- en ruimtescheppend. Ik vond jullie begeleiding loving and kind. Aanwezig. Zacht. Begripvol. Wijs. Dit weekend kwam voor mij op een speciaal tijdstip. Ik ben ook diep tevreden dat jullie genoten van me in de groep te hebben. Ik genoot zelf ook diep van de groep, van de energieën, van de uitwisselingen, van de transformaties en van de inzichten te zien landen in deze mensen. En van wat jullie ons elk wilden geven. Jullie geven zo veel. In elke zin. Los van de oefeningen.

Jill Marchant

Er is vanalles op mijn pad gekomen de laatste tijd. Ondertussen is alles voor mij precies vanzelf zijn werk aan 't doen. Er zijn dingen die zich aan 't regelen zijn. Het lijkt alsof de kleine voorzichtige "bestelling" die ik tijdens de workshop deed stilaan wordt geleverd. Mijn praktijk blijft in beweging, er komen nieuwe dingen bij, nieuwe klanten... dat zit allemaal goed. Het maakt dat ik mij veel sneller in balans kan zetten als ik eens met iets zit. En dat is misschien net wat ik zocht of hoopte te vinden. Het zit dus goed... Dus dikke bedankt! De begeleidingen die je deed vond ik zeer goed gedaan. Je schakelde dan precies over naar aandacht en focus, dat was heel duidelijk voelbaar. Gerda Lieckens

Gerda Lieckens

Deze reis was een bijzondere ervaring. Elke keer een stap verder in de richting van je bewustzijn en op het einde van de dag een serieuze eye-opener.
Voor mij was ook de familie-opstelling heel bijzonder. Wou dat al zo lang en ineens kregen we dat er zo maar bij. Ik heb veel van me kunnen afschudden daardoor.
Ik vond het eten bijzonder lekker en hou de sessies met eten extra in het oog 😉
Het was een geweldige groep waarbij iedereen elkaar respecteerde en er veel verteld is kunnen worden. Ik denk dat iedereen met tools naar huis is gegaan.
Peter is een perfecte gids. Speels, echt en aanwezig.

Nicole

"Aangetrokken tot deze 3-daagse workshop en in overgave van het onbekende en het niet-weten, heeft het mij waardevolle ‘input’ gebracht via meditaties en zelfreflectie. Een aantal zaken ‘on my mind‘ die we in het licht van meditatie hebben laten stromen, zijn voor mij kort daarna al meteen als een geschenk zichtbaar geworden vanuit de ontvankelijkheid. Ik heb een mooie innerlijke reis gemaakt, ook naar een plek waar ik nog nooit bewust geweest was en waarnaar ik verlangde. Hartelijk dank Peter voor je wijze woorden, je zachte begeleiding en je serene respectvolle aanwezigheid."

Veerle (46 jaar)

"Drie dagen ondergedompeld worden in de wezenlijke aard van mijn levenspad deed me deugd. Het gaf me inzicht en een aantal aanknopingspunten om tot verdieping te komen en zo mijn weg verder te vinden. De groep gaf het gebeuren een extra dimensie; het vertrouwen, het zoeken en het spiegelen van Peter en de andere deelnemers zorgden voor de veilige omgeving die ik nodig had om met een open blik naar mezelf te kunnen kijken."

G.V. (37 jaar)

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

"De Reis naar Jezelf bracht me even een wegkijken van vastgeroeste oude denkwijzen, op weg naar aanvaarding van wat is, vrede nemen met het leven en met wat zich aandient. Een mildere kijk naar mezelf, me daarna klaar voelend om een grote stap te nemen naar de toekomst, maar toch nog met een fijn gevoel en zonder spijt ook eens achterom kunnen kijken. Bedankt aan Peter en alle deelnemers voor het delen van een fijne energie."

Liesbeth G. (43 jaar)

"Deze ervaring bevestigt dat alles wat je nodig hebt naar je toe komt. Van zodra je je hart opent en je intuïtie volgt, gaat er een wereld voor je open die je je nooit kon inbeelden. Dank Peter, ik kan en durf nu te ontvangen."

Deborah, 33 jaar

"Het was een fijne en leerrijke ervaring met fijne gesprekken, mooie meditaties, leerrijke oefeningen en bruikbare tips."

Deborah, D

"Ik ben een tijdje geleden aan een zoektocht begonnen die me steeds meer inzichten brengt en blokkades liet verdwijnen. Op die zoektocht kwam ik via internet Peter Grard met zijn aanbod tegen. Ik heb me er op ingeschreven en toen ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen. Het weekend in Weelde, de Reis naar Jezelf, was voor mij een echte oogopener. Ik heb er met dingen kennis gemaakt die ik nog niet kende maar ook met mensen die hetzelfde willen in hun leven. Gelukkig zijn, vrij in hun hart en met mededogen voor hun medemensen. In zo'n groep een heel weekend te mogen en kunnen vertoeven heeft mijn kijk op mijn leven toch wel veranderd. Ik voel mij milder worden naar mijn medemens. Ik voel dat mijn kritiek veel opbouwender is geworden, met de bedoeling mijn medemens te helpen in plaats van af te breken. Ik voel meer en meer dat ik er mag zijn, gewoon mag zijn en dan nog zijn wie ik ben. Ook een mens die het verdient om gelukkig te zijn en om het leven te leven vol met liefde en vreugde. Dat had ik nooit eerder in mijn leven mogen voelen / ervaren. Eerder het tegendeel. Ik heb op dat weekend nieuwe vriendschappen mogen creëren met heerlijke, toffe, eerlijke mensen. En sindsdien is de reis alleen maar verder en dieper naar binnen gegaan. Ik blijf mij verdiepen in mijn leven en het leven! Ik ben Peter dankbaar. Hij heeft dan wel niet al die dingen in mijn leven persoonlijk veranderd maar is zonder twijfel een belangrijk onderdeel van het lanceertoestel dat mij in de baan van mijn 'nieuwe' leven geprojecteerd heeft."

Nancy Claes (46 jaar)

"Reeds bij het oprijden van het domein voelde ik de stress wegvloeien. Het zou tekenend blijken voorhet ganse weekend. Vooral de meditaties hebben me veel gebracht. Ze brachten zelfs een kentering teweeg waar ik dacht nog niet aan toe te zijn! De rust en vertrouwen die ik tijdens het weekend gevonden heb, zijn me gelukkig gevolgd naar huis. Zelfs het slechte nieuws op maandag kon ik ontvangen en loslaten. Ik ben blij met de ingeslagen weg en sta te popelen om hem nog verder te ontdekken."

Tine Stikkers, 40 jaar

"De Gouden Reis is heel leerrijk! De eerste keer vond ik het moeilijkst omdat ik veel over mezelf moest vertellen. Dat kan ik niet goed. Na de eerste keer wou ik eigenlijk niet teruggaan, maar ik ben toch gegaan. De tweede keer was leuker dan de eerste keer. Tijdens de tweede keer leerde ik al een paar talenten kennen die ik mocht voorstellen zoals ik wou. De derde keer zag ik ze allemaal. Dat was wel fijn en leerrijk. Het is jammer dat ze in de scholen niet op zoek gaan naar de talenten van de leerlingen. Het heeft me al geholpen."

Ines, 16 jaar

Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigendaarna anderen in kunnen begeleiden!

Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden.

Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn.

Onze twee coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk!

Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel! Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! "
Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Pia Lefevre

Per "toeval" ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven! Riri Mijn website

Riri Starseed

Ik volg een traject bij Peter en door omstandigheden is dat niet in de juiste volgorde, maar het moest zo zijn. Er gebeurt energetisch zoveel op zo een weekend dat ik weken later nog de gevolgen in mijn systeem echt kan voelen. Na masterdag 3 en 4 over de praktische uitwerking van een eigen praktijk. Mijn eerste weekend bij Peter, was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Ik heb er nadien ook niks meer aan veranderd.
Na het startweekend een paar maanden later is dat beeld van wie ik diep van binnen ben nog verder gefinetuned.
De eerste dag voelt wat onwennig bij mij omdat je de anderen moet leren kennen en de manier van werken toch elke keer weer anders is. Op de tweede dag kom ik thuis in de groep en lijkt iedereen een deel van mezelf te vertegenwoordigen. Het ontdekken van alle archetypes die in mij zitten, was ook een openbaring. Dat is een zeer sterke tool om tot de kern van jezelf te komen en al je talenten te leren zien en benutten. Ik heb zelfs een archetype omarmd waar ik niks mee had en veel aversie en irritatie bij me losmaakte "de bitch".
De bitch bleek mij naderhand juist in mijn kracht te zetten en leerde me op te komen voor mezelf zonder naar het oordeel van anderen te luisteren. Zij schudt me wakker.
Door de opstellingen wordt de band van de groep mensen verder versterkt. Tijdens die dagen ben ik echt daar en dwalen mijn gedachten en gevoelens niet af naar vroeger of later. Alleen het Nu is er. Peter is een goede begeleider die weet waarmee hij bezig is. Hij stelt zich niet boven de groep, maar is er een deel van.
Zijn opleidingen zijn echte aanraders voor mensen die hun zielmissie zelf echt willen ontdekken. Peter dringt niks op, je zoekt zelf uit waar je naartoe wil, je doet het zelf en dat werkt heel sterk door.
Myriam Meerhaeghe
Mijn website

Myriam

DE MAGIE TERUG ONTDEKT Een cursus volgen bij Peter en de gevolgen... Haha, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Toen ik me inschreef bij Peter voor de Levens-en Zielsmissiecoaching voelde ik gewoon dat dit iets was dat ik moest ontdekken. Het kwam niet voor niets op mijn pad. Als Lifecoach volg ik graag extra opleidingen, maar nu voelde ik dat ik zelf wat vast zat in mijn box. Het werken met archetypes en de verscheidene opstellingen die we hebben gedaan, werken nog steeds na... Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd,mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo.v Voor het eerst werd het me duidelijk dat Coaching niet een vlucht was van de maatschappijstroom (als hsp-er..) maar dat dit coachen ook echt mijn missie is, mijn doel, het voedsel voor mijn ziel en dat het tijd werd dat ik daar eens voor uit kwam! Voor het eerst werk ik met groepen, heb ik mijn doelgroep duidelijk en voel ik me gedreven en ook diep ontroerd dat ik dit “werk" doe. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar om de een of andere reden komen er dan plots mensen op je pad die je daar mee helpen en bijstaan! Dus eigenlijk, bij Peter heb ik de MAGIE van het leven, van het universum en van mijzelf ontdekt...heel pakkend, want die magie was ik verloren ergens in mijn kindertijd. Peter, je bent een fantastische gids en ik ben jou dankbaar voor alle lessen waar ik me reeds van bewust ben, maar ook diegene die ik nog mag ontdekken! Het is zaligmakend om bij jou te komen en mensen te ontdekken die op dezelfde trilling leven en voelen. Een hele dikke zoen en knuffel. Elise Mijn website

Elise Cole

Voordat ik mijn opleiding bij Peter startte was ik begonnen met een online opleiding bij het Amerikaanse opleidingsinstituut van Athony Robbins (Robbins-Madanes-Trainingscenter). De opleiding bij Aykohuis was daarbij de perfecte aanvulling. Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentiëel of datgene wat nog maar slechts gedeeltelijk aanwezig is. Je leert er vooral inwendig te kijken naar wat je wilt en verlangt, met welke delen van jezelf je kan samenwerken en welke nog meer aandacht nodig hebben. Door bewuster naar mezelf te kijken leerde ik er mijn persoonlijke waarheid te ontdekken en mijn eigen blinde vlekken te ontcijferen. Peter hecht heel veel belang aan het aspect veiligheid en alles gebeurt dan ook in een sfeer van rust en harmonie. Daarnaast kreeg ik ook een uitgebreid pakket rond ondernemerschap en marketing. Kortom, een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was! Youri Mijn website

Youri Seynhaeve

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven. Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk. Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat deze methode ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf. De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten. Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader! Brigitte Hendrickx

Brigitte Hendrickx

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Sandra Van den Meersche

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

"Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja...we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè." Julie De Kinderen Mijn website

Julie de Kinderen

'Zonder verwachting maar wel met een gevoel van 'dit past op dit moment in mijn leven' heb ik me ingeschreven voor de training 'Word Levens- en Zielsmissiecoach'. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen... dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter! ' Nicole Allaert gesprekstherapeute, relatie- en burnoutcoach Mijn website

Nicolle Allaert

De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle training werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter. Chantal Melijn

Chantal Melijn

"Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt."
Heidi Verbeke
Mijn website

Heidi Verbeke

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij ! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen. Anne Crabbe Mijn website

Anne Crabbe

"Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven." Caroline Claeys Mijn website

Caroline Claeys

"Wat 'n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten! Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen... en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden... Verbinding op zielsniveau... ???" Kirsten Smeets

Kirsten Smeets

"DE" LIFECHANGER IN MIJN LEVEN
Van alle opleidingen en trajecten die ik nog zal volgen zal deze de belangrijkste voor mij blijven! Voor mij was dit "de" lifechanger.
Ik kan oprecht zeggen dat jij, Peter, de persoon bent die bij mij de zaadjes heeft geplant, dat jij de start bent geweest van mijn transformatieproces, en daar zal ik je eeuwig dankbaar voor zijn!
Ik weet nog goed hoe ik als onzeker en bang vogeltje deelnam aan de Innerlijke reis in augustus 2019. Ik was de connectie met mezelf en mijn intuïtie volledig kwijt.
Maar wat een prachtige ervaring was die retraite! Ik leerde daar zoveel nieuwe mooie mensen kennen, zowel mannen als vrouwen die leefde vanuit hun hart en vanuit liefde, allemaal mensen die openstaan voor echte verbinding, groei en transformatie, mensen die naar zichzelf durven kijken, naar binnen durven gaan en van daaruit weer sterker naar buiten kunnen treden.
Een nieuwe wereld ging voor mij open, en nu... Nu is dit mijn wereld.
Met een aantal deelnemers van de retraite heb ik nog steeds een oprechte en hechte vriendschap.
Wat ik nooit meer zal vergeten is dat jij hebt me tijdens een persoonlijk coachingsgesprek gerichte vragen hebt gesteld over hoe ik mij voelde en hoe ik mijn leven eruit zou zien als er niks veranderde binnen 1j....3j.....5j....
Dat was voor mij zo'n eyeopener. Ik ben nu ongeveer in jaar 3, en als ik dan zie wat er allemaal al is gebeurd! Die vragen hebben er tot op de dag van vandaag voor gezorgd dat ik stappen maak en blijf maken!
Ik heb dan bij jou ook nog de jaaropleiding tot Levens en Zielsmissiecoach gevolgd, ook dat was zo'n mooi traject!
Ook daarin heb je mij echt een cadeau gegeven, jij liet me de kracht van geven en mogen ontvangen zien.
Dus nogmaals, héél erg bedankt voor alles

Winny Weyten (43 jaar)

"De Gouden Reis is heel leerrijk! De eerste keer vond ik het moeilijkst omdat ik veel over mezelf moest vertellen. Dat kan ik niet goed. Na de eerste keer wou ik eigenlijk niet teruggaan, maar ik ben toch gegaan. De tweede keer was leuker dan de eerste keer. Tijdens de tweede keer leerde ik al een paar talenten kennen die ik mocht voorstellen zoals ik wou. De derde keer zag ik ze allemaal. Dat was wel fijn en leerrijk. Het is jammer dat ze in de scholen niet op zoek gaan naar de talenten van de leerlingen. Het heeft me al geholpen."

Ines, 16 jaar

GETUIGENIS DE REIS NAAR JEZELF 7-11 aug. 201 Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat). Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken, ongeacht of men daar nu achter staat of niet. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon. Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken. De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven. Waarom ik het toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd… Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte als ik ze bezig hoorde, omdat ik op dat ogenblik het gevoel had dat ze dat ook van mij verwachtte. Meestal gaat dat langs mij heen, maar daar gaf het och een dubbel gevoel. Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom van Anna en Veronique. Dat was ergens thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend. In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert (ze hadden die al dikwijls pijn gedaan in mijn leven), twee maanden nadat Willy gestorven was gutste het bloed eruit, geen enkele dokter vroeg hoe het met me was, en niet Willy was plots verdwenen maar ook mijn baarmoeder… en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz.. De klokken en het beiaardmuziekjevond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij.. Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had. ’ s Avonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.Ik was blij dat het zondag was, drie dagen zou beter geweest zijn voor mij. Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat? Ik omarm jullie en wat jullie doen!! Lieve warme groet, Hilda E.

Hilda E.

Via mijn vriendin, Myriam, schreef ik me in voor het startweekend bij Peter. Ik wist niet goed aan wat ik mij moest verwachten. Ik voel al langer dat ik op spiritueel vlak mijn gave heb en zou dit graag in mijn werk met mensen combineren. De opleiding bij Peter leek daarom wel een goede start. Toen de oefeningen werden uitgelegd, stootte ik bij bepaalde oefeningen op een grote weerstand, een blokkade omdat ik totaal nog niet met deze wereld vertrouwd ben. Ik stapte soms met twijfel in een nieuwe oefening. Toch liet ik deze weerstand na enige tijd varen en ging ik er volledig in mee. Ik kwam in de flow door de sfeer van de groepsdynamiek. Ik heb mijn grenzen enorm verlegd dat weekend. Ik stond versteld van mijn eigen kunnen en er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was geraakt. Ik heb het gevoel dat er energetisch heel veel bij mij is losgemaakt. Ik kan nu dieper voelen en stel me ook open voor andere gewaarwordingen. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken.  Ik heb ontdekt dat het juist een heel diep stuk van mezelf heeft aangeraakt. Een deur is geopend en die ga ik niet meer sluiten. Peter legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht zijn. Hij begeleidde ons op een professionele manier en zorgde ervoor dat de groep meer en meer een hechte groep werd waar gelijkenissen primeerden boven de aanvankelijke verschillen en triggers die we in elkaar wakker maakten. Werner Claes  

Werner

Hieronder lees je het verslag van de dialoog tussen een archétype en hare Majesteit de koningin geschreven door Magda, een vrouw van boven de 60 jaar die aan haar missie begonnen is na de starttweedaagse van afgelopen weekend. Dit is één van de oefeningen tijdens De Gouden Reis, gechanneld schrijven. Via deze en veel andere energetische methoden werken met chakra's, geleide visualisatie, opstellingswerk, ...) wordt meer helder wat in jou geleefd mag worden, wat nodig is om je potentieel aan archétypes te zien en te bevrijden, om tot harmonie te komen in jouw Koninkrijk en zo ook naar buiten. So within, so without.   Aan Zijne Majesteit de Koning , Hare Majesteit de Koningin en de koningin moeder (engel), Majesteit,  Als Onderdaan van uw Koninkrijk wens ik jou enkele feiten mede te delen dat in jou Koninkrijk heel wat onrust heerst de sfeer is alles behalve optimaal laat staan tweedrachtig te noemen. De Onderdanen zijn niet meer tevreden met de algemene gang van zaken er heerst chaos in alle delen van uw Koninkrijk de mensen worden niet meer geleid er is geen structuur meer en ieder doet zowat zijn eigen ding.  Dit heeft een negatieve invloed op de welbevinden van het volk die hen verdeelt in vechtende en ruziemakend partijen en tweedracht zaaien met het gevolg dat dit een weerslag heeft op onze kinderen en de toekomst van ons bestaan. Daarom wens ik als uw Onderdaan in verbinding  te treden en mij als Verzoener- Bemiddelaar  op te stellen om een oplossing te zoeken voor alle misnoegde gefrustreerde en over belaste Zielen Majesteit, mag ik U verzoeken de betrokken partijen, regering genoemd, op de vingers te tikken en een  iedereen die een redelijk oplossend voorstel heeft bij elkaar te brengen dat zij rust brengen in uw Koninkrijk . Vervolgens wil ik een raad van  Leermeesters en Wijzen aanstellen die de bevolking  opleiden en opvoeden tot een positieve samenleving. Hierbij roep ik mijn helpers op : Vader en Moeder zij zijn de grondleggers  van alle begin om het Innerlijk Kind te begeleiden in de eerst fase van hun leven zij zorgen voor ;en planten de eerst zaadjes voor  hun latere toekomst De Sjamaan (school )neemt de taak over waar het kind kan ontdekken, onderzoeken experimenteren; rekening  houden met leeftijd; het ontwikkeling van talenten, vaardigheden, behoeften en interesses van het kind .   De Magiër zorg voor de wisselwerking tussen de Spirituele Fysieke en Materiële wereld aan de hand van Verhalen en  vertelt hij hoe de spirituele wereld werkt. Hij laat hen kennismaken met  de Universele Wetten, hoe de Mentale Spieren werken, hoe je in verbinding kunt treden met je spirituele helpers door Meditatie en de Gids te zijn bij de Zielsopdracht.  Door  het begrijpen wat er gebeurd rondom mij neem ik als Onderdaan mijn taak ter harte. Door de vader en moeder  te vergeven helen en genezen , geneest ook  mijn innerlijk Kind.  Het Bewust zijn is nu Getransformeerd en het Koninkrijk naar een Hoger Bewustzijn is opgetild. Kan de Reiziger zich verplaatsen naar andere dimensies en tijdlijnen. Zodat de rust en vrede kan wederkeren in uw Koninkrijk.  Nu de Engelenenergie zich bevrijd  heeft en het Bewustzijn is getransformeerd ontvouwd rondom mij een Regenboog van kleuren  en maakt  Mij  een met de Universele Bron. Hierbij Majesteit wens ik mijn betoog af te ronden en mij te schikken naar de Wijsheden die uw Majesteit omringen , dat uwe Majesteit nog mag genieten van vele  gezegende  en rustig dagen in het bijzijn van jouw Geliefden, kinderen en andere Zielen De Bron beschermd de Koning en Koningin.  Hoera  (x3) De  Bruggenbouwer - 

Magda, 60 jaar

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

" Peter heeft een zeer grote rugzak aan inzichten, mogelijkheden en manieren om dichter bij mezelf te komen. Voor mij waren de geleide visualisatie oefeningen en de opstellingen het krachtigst. Ik vind het een meerwaarde dat Peter een man is die zijn eigen zoektocht in het leven deelt. Hij laat zowel zijn kracht zien als de dingen die hij bij zichzelf momenteel versterkt. Dat was voor mij de uitnodiging om mezelf te accepteren zoals ik ben en in verbinding te gaan met mijn kracht."

Hans Hoet

Deze reis stond al langere tijd op mij verlanglijstje. En blijkbaar niet onterecht.
Het was een zeer fijne ervaring. Heel even voelde ik verwarring. Ik wist niet wat er allemaal in/met mij gebeurde.
Maar dankzij de professionele begeleiding van Peter en de prachtige oefeningen, meditaties en visualisaties kwam er al vlug duidelijkheid.
Het klopte gewoon.
Ook het opstellingswerk bracht heel wat in beweging. Ik heb oude dingen kunnen loslaten waardoor er ruimte kwam. Heel mooi.
De sterkte van het programma was heel de dag samen, steeds dichter naar het eindresultaat (elke keer een puzzelstukje meer). En dat eindresultaat klopte.
Ook op de begeleiding niets aan te merken. Professioneel en ondersteunend.
Voor mij was het programma prima.
Een aanrader.
Dank je voor deze bijzondere dag Peter.
Sonja

Sonja Vinckx

Voor mij betekende deze 'reis naar mezelf' een "neverending story", want ik wil niet 'af' zijn, ik wil doorgroeien en steeds nieuwe dingen blijven ontdekken. Je hebt me daarvoor ontzettend geïnspireerd Peter, je bent een 'naturel' die zijn intuïtie volgt en dat vind ik 'gaaf'. Ik hou niet van mensen die schemaatjes afwerken maar wel van mensen die de groep volgen, aanvoelen en invullen. Ik houd van mensen die gepassioneerd zijn en dat ben jij ... jouw 'overduidelijke' missie ... Je bent bij ons en tegelijk blijf je bij jezelf... zo mooi!!! Het was kort maar krachtig... het laat me nooit meer los! Lieve Van Beeck

Lieve Van Beeck

"Nieuwsgierig en zonder goed te weten wat ik kon verwachten ging ik naar de Reis naar Jezelf. Wat een ervaring! Ik leerde op een geheel andere manier naar het leven kijken en leerde ook de manier om het echt toe te passen in mijn dagelijkse leven. Ik kon ervaren hoe een meditatie werkelijk effect heeft. En dit alles te delen in een ongedwongen huiselijke sfeer samen met gelijkgestemde zielen en met onze fantastische coach Peter die dit doet met hart en ziel. Nu twee weken later heb ik de dingen die ik geleerd en ervaren heb al volop geïntegreerd in mijn leven. Ik ervaar een grote innerlijke rust, heb geleerd het "drama" in het leven los te laten en te vertrouwen op een prachtige toekomst door te leven vanuit het hart en vanuit het geloof dat het mogelijk is het positieve aan te trekken om zo mijn droomleven te realiseren. Ik ga zeker verder op dit pad. Bedankt Peter voor deze mooie levenslessen!"

Isabelle H. (46 jaar)

"Ik kan de schepper van mijn eigen leven worden. De betere versie van mezelf. Mijn eigen padbewandelen. Elk moment opnieuw kan ik zelf deze keuze maken. De dingen doen die me energie en plezier geven in het leven. De uitdagingen die op mijn pad komen zal ik ten volle benutten. Zo kan ik blijven groeien en in mijn kracht staan in volle vertrouwen."

Sonja, 49 jaar

"Ik erken dat de externe omstandigheden van mijn leven geen werkelijke macht over me hebben, want ik ben een vrij en creatief wezen. Ik kan overal en altijd nieuwe wegen vinden, ongeacht wat er gebeurt rondom mij. Vanaf nu gebruik ik alle uitdagingen van het leven als kansen om nog bewuster te worden van mijn scheppende kracht en deze constructief aan te wenden."

Anonieme getuige

"Ik besef dat mijn leven gevormd wordt door mijn gewoontes, die voortkomen uit mijn overtuigingen, die ik bouw met mijn gedachten. Ik richt nu mijn gedachten op scheppende mogelijkheden en richt me altijd op het beste: datgene wat in resonantie is met wie ik werkelijk ben. Ik laat mezelf elke dag bewust kiezen om anders te leven en geniet er van te zien hoe ik steeds bewuster wandel op het pad dat ik zelf kies. Ik erken dat ik scheppende kracht ben, ongelimiteerd."

Anonieme getuige

"Deze reis heeft mij enorm veel inzichten gegeven, in wie ik ben, en wat mijn zielentaak inhoudt. Elke sessie bracht me meer en dichter tot mijn ware ik met mijn talenten en mogelijkheden."

Sabine, 50 jaar

"Voor mij was deze reis een inspirerende ontdekkingsreis die me een helder zicht gaf op mijn levensmissie en talenten. Via geleide visualisaties kwam ik in contact met verborgen of lang vergeten talenten. Na afloop heb ik een veel ruimere kijk op wat concreet mogelijk is in mijn leven en beroep."

Roos, 40 jaar

Pure gelukzaligheid. Bevrijdende inzichten. Verhelderende ontdekkingen. En in het naar huis rijden was er vuurwerk te zien. Ik denk dat er iets gevierd moet worden. Bedankt Peter voor de ontzettend interessante reis!

Ilse, 38 jaar

De begeleiding kwam vanuit twee mooie mensen met elk een hart, een passie voor hun zaak, hun missie en een daaruit voortvloeiende natuurlijke expertise. Jullie hadden een mooi programma klaar. Jullie hebben fijn op ons afgestemd en voelden ons goed aan. Ik vind het mooi dat jullie het programma aan het tempo en aan de behoeften van de groep hebben afgestemd. Ik vond dat jullie professioneel waren en tegelijkertijd dicht bij ons. Ik ben blij dat jullie elkaar ook vonden in deze tweedaagse. Jullie konden elk jullie ding doen, jullie konden elkaar vrij laten en jullie konden elkaar aanvullen. De ruimte was ook erg aangenaam, rust- en ruimtescheppend. Ik vond jullie begeleiding loving and kind. Aanwezig. Zacht. Begripvol. Wijs. Dit weekend kwam voor mij op een speciaal tijdstip. Ik ben ook diep tevreden dat jullie genoten van me in de groep te hebben. Ik genoot zelf ook diep van de groep, van de energieën, van de uitwisselingen, van de transformaties en van de inzichten te zien landen in deze mensen. En van wat jullie ons elk wilden geven. Jullie geven zo veel. In elke zin. Los van de oefeningen.

Jill Marchant

Er is vanalles op mijn pad gekomen de laatste tijd. Ondertussen is alles voor mij precies vanzelf zijn werk aan 't doen. Er zijn dingen die zich aan 't regelen zijn. Het lijkt alsof de kleine voorzichtige "bestelling" die ik tijdens de workshop deed stilaan wordt geleverd. Mijn praktijk blijft in beweging, er komen nieuwe dingen bij, nieuwe klanten... dat zit allemaal goed. Het maakt dat ik mij veel sneller in balans kan zetten als ik eens met iets zit. En dat is misschien net wat ik zocht of hoopte te vinden. Het zit dus goed... Dus dikke bedankt! De begeleidingen die je deed vond ik zeer goed gedaan. Je schakelde dan precies over naar aandacht en focus, dat was heel duidelijk voelbaar. Gerda Lieckens

Gerda Lieckens

Deze reis was een bijzondere ervaring. Elke keer een stap verder in de richting van je bewustzijn en op het einde van de dag een serieuze eye-opener.
Voor mij was ook de familie-opstelling heel bijzonder. Wou dat al zo lang en ineens kregen we dat er zo maar bij. Ik heb veel van me kunnen afschudden daardoor.
Ik vond het eten bijzonder lekker en hou de sessies met eten extra in het oog 😉
Het was een geweldige groep waarbij iedereen elkaar respecteerde en er veel verteld is kunnen worden. Ik denk dat iedereen met tools naar huis is gegaan.
Peter is een perfecte gids. Speels, echt en aanwezig.

Nicole

"Aangetrokken tot deze 3-daagse workshop en in overgave van het onbekende en het niet-weten, heeft het mij waardevolle ‘input’ gebracht via meditaties en zelfreflectie. Een aantal zaken ‘on my mind‘ die we in het licht van meditatie hebben laten stromen, zijn voor mij kort daarna al meteen als een geschenk zichtbaar geworden vanuit de ontvankelijkheid. Ik heb een mooie innerlijke reis gemaakt, ook naar een plek waar ik nog nooit bewust geweest was en waarnaar ik verlangde. Hartelijk dank Peter voor je wijze woorden, je zachte begeleiding en je serene respectvolle aanwezigheid."

Veerle (46 jaar)

"Drie dagen ondergedompeld worden in de wezenlijke aard van mijn levenspad deed me deugd. Het gaf me inzicht en een aantal aanknopingspunten om tot verdieping te komen en zo mijn weg verder te vinden. De groep gaf het gebeuren een extra dimensie; het vertrouwen, het zoeken en het spiegelen van Peter en de andere deelnemers zorgden voor de veilige omgeving die ik nodig had om met een open blik naar mezelf te kunnen kijken."

G.V. (37 jaar)

"Ik voelde meteen bij de bekendmaking dat ik er bij zou zijn en het was ook een prachtig weekend. De sfeer van de omgeving, het gebouw en de sobere kleine kamertjes nodigden mij meteen uit om dicht bij mezelf te komen. Even een "pauze" om stil te worden…, stil te staan..., onder ogen zien wie ik ben en waar ik nu sta… dit te accepteren en dan het belangrijkste: waar ik naartoe wil en hoe dit te manifesteren. Peter heeft dit liefdevol begeleid met zijn kennis, ervaring, talent in begeleiden van meditaties, zijn zielsrakende muziekkeuze en de hiervoor nodige tijd en ruimte die hij gaf. Een onaangename situatie waarin ik zat voor het weekend, bleek getransformeerd te zijn, tegen ik terug was.. Ik was toch weer verWONDERd". Mijn hart loopt over van dankbaarheid en gevoel van overvloed..."

Anoniem (37 jaar)

"De Reis naar Jezelf bracht me even een wegkijken van vastgeroeste oude denkwijzen, op weg naar aanvaarding van wat is, vrede nemen met het leven en met wat zich aandient. Een mildere kijk naar mezelf, me daarna klaar voelend om een grote stap te nemen naar de toekomst, maar toch nog met een fijn gevoel en zonder spijt ook eens achterom kunnen kijken. Bedankt aan Peter en alle deelnemers voor het delen van een fijne energie."

Liesbeth G. (43 jaar)

"Deze ervaring bevestigt dat alles wat je nodig hebt naar je toe komt. Van zodra je je hart opent en je intuïtie volgt, gaat er een wereld voor je open die je je nooit kon inbeelden. Dank Peter, ik kan en durf nu te ontvangen."

Deborah, 33 jaar

"Het was een fijne en leerrijke ervaring met fijne gesprekken, mooie meditaties, leerrijke oefeningen en bruikbare tips."

Deborah, D

"Ik ben een tijdje geleden aan een zoektocht begonnen die me steeds meer inzichten brengt en blokkades liet verdwijnen. Op die zoektocht kwam ik via internet Peter Grard met zijn aanbod tegen. Ik heb me er op ingeschreven en toen ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen. Het weekend in Weelde, de Reis naar Jezelf, was voor mij een echte oogopener. Ik heb er met dingen kennis gemaakt die ik nog niet kende maar ook met mensen die hetzelfde willen in hun leven. Gelukkig zijn, vrij in hun hart en met mededogen voor hun medemensen. In zo'n groep een heel weekend te mogen en kunnen vertoeven heeft mijn kijk op mijn leven toch wel veranderd. Ik voel mij milder worden naar mijn medemens. Ik voel dat mijn kritiek veel opbouwender is geworden, met de bedoeling mijn medemens te helpen in plaats van af te breken. Ik voel meer en meer dat ik er mag zijn, gewoon mag zijn en dan nog zijn wie ik ben. Ook een mens die het verdient om gelukkig te zijn en om het leven te leven vol met liefde en vreugde. Dat had ik nooit eerder in mijn leven mogen voelen / ervaren. Eerder het tegendeel. Ik heb op dat weekend nieuwe vriendschappen mogen creëren met heerlijke, toffe, eerlijke mensen. En sindsdien is de reis alleen maar verder en dieper naar binnen gegaan. Ik blijf mij verdiepen in mijn leven en het leven! Ik ben Peter dankbaar. Hij heeft dan wel niet al die dingen in mijn leven persoonlijk veranderd maar is zonder twijfel een belangrijk onderdeel van het lanceertoestel dat mij in de baan van mijn 'nieuwe' leven geprojecteerd heeft."

Nancy Claes (46 jaar)

"Reeds bij het oprijden van het domein voelde ik de stress wegvloeien. Het zou tekenend blijken voorhet ganse weekend. Vooral de meditaties hebben me veel gebracht. Ze brachten zelfs een kentering teweeg waar ik dacht nog niet aan toe te zijn! De rust en vertrouwen die ik tijdens het weekend gevonden heb, zijn me gelukkig gevolgd naar huis. Zelfs het slechte nieuws op maandag kon ik ontvangen en loslaten. Ik ben blij met de ingeslagen weg en sta te popelen om hem nog verder te ontdekken."

Tine Stikkers, 40 jaar