Seksualiteit als expressie van de bron - aykohuis

Seksualiteit als expressie van de bron

Seksualiteit als expressie van de bron

Vroeg of laat zullen zowel mannen als vrouwen de universele essentie van de bron in zichzelf gaan (h)erkennen. Vanuit het hart kan je dan het wezenlijke doel van seksualiteit weer hervinden.  De unieke vorm die je hierbij zal belichamen zal je ervaren, erkennen en omarmen als een wonderlijke expressie van de bron zelf. In die bewuste staat van zijn ervaar je een seksuele versmelting op een manier waarbij we onze goddelijkheid samen in eenheid kunnen vieren.

Hiervoor dien je in die seksualiteit helemaal uit de mind te gaan en in contact te komen met elke vezel in je lijf waarbij je ten diepste jezelf bemint en vanuit je eigen-liefde je hart en ziel schenkt aan die ander in totale overgave. Hiervoor dien je te vertrouwen op universele veiligheid die groter is dan de veiligheid die je aan jezelf kan geven vanuit je mind.

Ontlading van oude emoties en trauma’s kunnen opspelen in dit proces van herontdekking van jezelf en deze belichaamde liefde in de seksualiteit. Als je dit ervaart met je partner, spreek deze emoties uit en ervaar samen hoe je een bedding kan vormen om dit oude los te laten bij elkaar.

Intimiteit vanuit de ziel

Wanneer je in de intimiteit vanuit je ziel ‘in’ elkaar komt beleef je een andere vorm van seksualiteit.  Je hoeft hier niets voor te doen. Het gaan vanzelf. Het is er of het is er niet. Het ontstaat gewoon. Je bedrijft de liefde geleid door iets hogers. Je geeft je over en je wordt geleid door de verbinding tussen jullie zielen in connectie met de bron.

Twee mensen die diep verbonden zijn met elkaar, kunnen nieuwe hoogten en vormen van seksualiteit ervaren. Het krijgt iets heiligs, magisch, mystiek. Het heeft iets van een gedeelde bereidwilligheid om elkaar vanuit een nieuw perspectief te benaderen en te ervaren, een toegewijd verlangen naar een diepere reis samen.

Heilige seksualiteit ontstaat wanneer twee mensen bereid zijn in overgave te gaan naar een heilige ruimte om daar hun eigen diepte van het hart met elkaar te delen.

Je maakt een ontdekkingsreis die beiders hart heelt vanuit een magische ruimte vol oneindigheid.

Het gaat om belichaamde intimiteit, het gaat om ‘elkaars ziel stuwen’ en het lichaam toestaan te stromen in overeenstemming met wat het hart voelt. Belichaamde intimiteit is elkaars lichaam toestaan om een voelbare vorm te zijn die kan uitdrukken wat de ziel verlangt. Belichaamde liefde en bewuste seksualiteit kan erg diep gaan met golven in je lichaam die je nooit eerder kende, omdat je hart de diepte van jouw gevoelens niet altijd kan bevatten.

Belichaamde liefde en heilige seksualiteit heeft iets van een diep eren van jezelf en je geliefde vanuit een plek die je niet eerder kende en waarbij woorden het nooit kunnen bevatten omdat hier de taal van de bron voelbaar is in deze verbinding samen.

Je draagt samen bij aan elkaars diepste zijn.

In belichaamde liefde verwelkom je ten volle elkaars ziel en kom je tot de onthulling van jezelf en jullie diepe liefde. Man en vrouw worden één. Het mannelijke en vrouwelijke in jezelf worden één. Een heilig huwelijk in jezelf en samen.

Angst om liefde

Wanneer je intens door deze liefde wordt aangeraakt, opent er zich iets in jou dat deze energie wil geven en ontvangen. Er worden echter ook onbewuste patronen aangeraakt waardoor angst ontstaat voor deze verbinding waardoor je juist voor liefde wegloopt en op onverwerkte stukken van jezelf komt waardoor de natuurlijke energie van het hart van geven en ontvangen geblokkeerd geraakt.  Via de juiste handvatten kan je dit leren balanceren en kan je je overgeven aan deze krachtige mooie energie.