FIJNGEVOELIGHEID EN EMOTIONELE RIJPHEID ALS BRONKWALITEITEN IN RELATIES – aykohuis

FIJNGEVOELIGHEID EN EMOTIONELE RIJPHEID ALS BRONKWALITEITEN IN RELATIES

Hoe meer je bewust wordt hoe (fijn)gevoeliger je wordt. Hoe meer fijngevoelig je wordt naar anderen rondom jou, hoe opener je wordt, kwetsbaarder en krachtiger, hoe waardevoller je relaties zijn.

Ben jij ook iemand die hierin het voortouw kan en wil nemen naar anderen? Je zal hen begeleiden in hun pad van bewustzijn, aanwezigheid en liefde dat je voor jezelf aan het ontwikkelen bent. Je hebt je eigen ware kern gevonden en je laat die zo ook open bloeien bij anderen. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen zullen door jou licht diep geraakt worden in hun pijn en zich mogelijk van je afzetten.

Het vraagt emotionele rijpheid door zelfbewustzijn en verantwoordelijkheid, het vraagt kracht en kwetsbaarheid, hartsgedragen energie (mannelijke en vrouwelijke). Zo worden je relaties diepgaander en meer zielsvervullend. Je ontwikkelt kwaliteiten in je die ook jezelf meer tot waarachtig mens maken en je licht en liefde in jezelf meer laten stralen.

Emotionele rijpheid toont zich in loyaliteit, aanwezigheid, verbinding, kunnen troosten op het juiste moment, genegenheid geven en ontvangen,….

Nu met de komende zonsverduistering krijgen we allen de kans om tot onze ware kern te komen, authentiek te zijn, JA te zeggen tegen onszelf. Het kan zijn dat als je dat gaat doen, mensen gaat verliezen die hierop nu nog niet aansluiten. Maar als je wel JA zegt dan zouden er wel eens heel wat mooie verrassingen om de hoek kunnen liggen die jou brengen wat met jou resoneert.

Goede moed op je pad.

Peter Grard