Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home Hilda E.

Hilda E.

GETUIGENIS DE REIS NAAR JEZELF  7-11 aug. 201

Je kunt op verschillende manieren een reis naar jezelf beleven, en dit was gewoon mijn manier…Soms denken mensen dat dat een zweverig gedoe is, maar dat is niet waar. Als je heel oprecht met jezelf probeert te zijn, is het een heel pure belevenis. Je kunt trouwens alleen met je eigen waarheid werken (als er al een waarheid bestaat).

Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten meemaken, ongeacht of men daar nu achter staat of niet. Hetgeen er gebeurt of wat je voelt kun je niet ontkennen, het gebeurt gewoon.

Het was best heftig, voor mij althans, zeker omdat ik het proces aangegaan ben om in groep te werken.

De emoties van de deelnemers die loskwamen brachten mij bij momenten volledig van mijn stuk. Dat was ook de reden dat ik donderdagavond geen zin meer had om te blijven. 

Waarom ik het toch gebleven ben? Dat was een aangeleerde instelling, wat je begint maak je ook af. Je weet nooit wat er nog kan gebeuren, welke dingen nog op je pad komen die je kunnen raken… En dat is ook gebeurd…

Sommigen waren zo enthousiast dat ik innerlijk een beetje dichtklapte als ik ze bezig hoorde, omdat ik op dat ogenblik het gevoel had dat ze dat ook van mij verwachtte. Meestal gaat dat langs mij heen, maar daar gaf het  och een dubbel gevoel.

Ik werd ongelooflijk gelukkig van het geluid van de trom van Anna en Veronique. Dat was ergens thuiskomen. Het was ook de eerste keer sinds Willy gestorven is, dat ik opnieuw gedanst heb. Ik had het gevoel dat ik dat niet meer kon, maar dat was echt openbarend.

In het begin voelde ik onwennigheid oa bij die sharing de eerste dag. Oh oh, ik wist op momenten niet in welke wereld ik vertoefde. Mijn baarmoeder is op een harde manier verwijdert (ze hadden die al dikwijls pijn gedaan in mijn leven), twee maanden nadat Willy gestorven was gutste het bloed eruit, geen enkele dokter vroeg hoe het met me was, en niet Willy was plots  verdwenen maar ook mijn baarmoeder… en nu gingen we hier dan praten over de verbinding tussen baarmoeder, hart enz.. 

De klokken en het beiaardmuziekjevond ik wel telkens leuk. Het bracht rust voor mij..

Het hoogtepunt, en nu weet ik echt wel waarom ik daar moest zijn was de sessie met Anna. Er is een opening gemaakt die ik heel erg nodig had.

’ s Avonds hadden wij dan buiten die sharing en daar heb ik het gevoel van een ongekende overgave gekend en wist ik dat ik een kluwen aan het losmaken was dat heel diep in mij zat.

Ik was blij dat het zondag was, drie dagen zou beter geweest zijn voor mij. 

Peter je hebt heel mooie diep sprekende ogen, weet je dat?

Ik omarm jullie en wat jullie doen!!

Lieve warme groet,

Hilda E.

Author: Peter Grard