Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home Elise Cole

Elise Cole

DE MAGIE TERUG ONTDEKT

Een cursus volgen bij Peter en de gevolgen…

Haha, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen.

Toen ik me inschreef bij Peter voor de Levens-en Zielsmissiecoaching voelde ik gewoon dat dit iets was dat ik moest ontdekken. Het kwam niet voor niets op mijn pad.

Als Lifecoach volg ik graag extra opleidingen, maar nu voelde ik dat ik zelf wat vast zat in mijn box.

Het werken met archetypes en de verscheidene opstellingen die we hebben gedaan, werken nog steeds na…

Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd,mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo.v Voor het eerst werd het me duidelijk dat Coaching niet een vlucht was van de maatschappijstroom (als hsp-er..) maar dat dit coachen ook echt mijn missie is, mijn doel, het voedsel voor mijn ziel en dat het tijd werd dat ik daar eens voor uit kwam!

Voor het eerst werk ik met groepen, heb ik mijn doelgroep duidelijk en voel ik me gedreven en ook diep ontroerd dat ik dit “werk” doe.

Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar om de een of andere reden komen er dan plots mensen op je pad die je daar mee helpen en bijstaan!

Dus eigenlijk, bij Peter heb ik de MAGIE van het leven, van het universum en van mijzelf ontdekt…heel pakkend, want die magie was ik verloren ergens in mijn kindertijd.

Peter, je bent een fantastische gids en ik ben jou dankbaar voor alle lessen waar ik me reeds van bewust ben, maar ook diegene

die ik nog mag ontdekken!

Het is zaligmakend om bij jou te komen en mensen te ontdekken die op dezelfde trilling leven en voelen.

Een hele dikke zoen en knuffel.

Elise

Mijn website

 

Author: Peter Grard