BEWUST IN RELATIE
een transformerend en helend weekend voor al wie verlangt naar een bewuste partnerrelatie

“Een magische liefdesrelatie is waar twee mensen zichzelf geven en delen emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel ter verrijking en groei van zichzelf, elkaar en de wereld.”

Verlang je naar een bewuste relatie op een dieper zielsniveau waar je hart en ziel mee resoneert om diepere eenheid en verbinding te ervaren met jouw (toekomstige) Geliefde? En verlang je dus niet meer naar een troost of hulpverleningsrelatie? Maar wel naar een bewuste spirituele relatie?

Wil je stevig op je eigen benen staan en jezelf liefdevol leren omarmen in verbinding met jezelf en de ander om zo de beste versie van jezelf te zijn voor jezelf en de ander?

“Het verlangen het leven met iemand te delen in een liefdesrelatie is een verlangen dat veel mensen delen. Tijdens deze reis onderzoeken we dit verlangen en krijg je sleutels mee om je verlangen te manifesteren. We gaan stevig met onszelf en onze (eigen)liefde aan de slag.”

BEWUSTE RELATIE, BEWUSTE LIEFDE 

Met twee kan je meer dan alleen. In een bewuste liefdesrelatie ontwikkel jezelf ten diepste samen met je Geliefde gericht op groei van jezelf, de ander en de wereld. Diepe tevredenheid en voldoening op lange termijn ontstaan als gevolg hiervan. Naast behoeften is ‘groei’ essentieel in een bewuste relatie. Je ondersteunt elkaar hierin en je neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen ‘shit’. Je bent toegewijd aan jezelf, de ander en de groei.

Samen groei je doorheen mooie en moeilijkere momenten, soms samen, soms even apart. Je loopt niet weg van moeilijke momenten. Je blijft in aanwezigheid en je leert te delen wat er speelt gericht op groei en heling in verbinding met jezelf en elkaar. Groei geeft vervulling aan je ziel. Je bent bereid te streven naar expansie. Wonden uit het verleden kunnen zo ook helen.

Ook je schaduwkanten mogen authentiek aan bod komen in je relatie en je neemt er zelf verantwoordelijkheid voor om de schaduw te omarmen en te laten transformeren tot een nieuwe kracht die jezelf en je relatie nieuw leven geeft.

Als je bewust in relatie wil zijn ga je ook je eigen patronen onderzoeken. Het onder ogen zien van deze overtuigingen, patronen en systemen, brengen heling waardoor je kan evolueren naar een nieuwe relatie-realiteit.

In een bewuste relatie geef je en deel je jezelf emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel wat voeding geeft aan je ziel.

Alle gevoelens zijn welkom en geen enkel intern proces wordt veroordeeld in een bewuste relatie.

En ja … je mag hierin zeker al eens ‘mislukken’. Het is immers een groei-proces.

AUTHENTIEKE LIEFDE

Authentieke liefde is niet altijd romantisch al zal het je tot de hoogste extase kunnen brengen als je bereid bent het pad te gaan.  Authentieke liefde leidt tot het gevoel dat je je bekend, gezien en echt begrepen voelt – een combinatie die je liefde automatisch versterkt.

In een bewuste relatie is er acceptatie, aanwezigheid, vergeving en het openen van je hart in kwetsbare gebieden.
Liefde is een reis en een ontdekkingstocht. Je bent de belichaming van de liefde, toegewijd waardoor magie automatisch zal ontstaan.

In een bewuste relatie wordt je bewust van wat jij nog projecteert op de ander vanuit ervaringen uit het verleden, je emoties en gedragspatronen. Door je hier bewust van te worden, kan de relatie transformeren naar een diepere ervaring van samenzijn en ontstaat er een gevoelde ervaring van eenheid.  In deze vorm van relatie ontmoet je elkaar steeds als nieuw.

Een bewuste intieme relatie begint bij jezelf. Je leren openen in vrijheid en liefde -voorbij je angsten, je verleden in relaties. Afgestemd zijn op jezelf, je ware wezen en vandaaruit in verbinding gaan met de ander. Samen komen in eigenheid, passie, hartstocht en vurigheid. Kwetsbaar durven zijn. Een vermenigvuldiging van liefde die zich openbaart in het intieme veld tussen beiden.

Authentieke liefde gebeurt in een bedding van liefde, waarachtigheid, kwetsbaarheid waar je je waarheid, je liefde, je hart en je ziel leeft en deelt met elkaar en waarbij je de ander niet verantwoordelijk maakt voor je goed voelen en je geluk.

“Je hart vraagt om liefde te geven en te ontvangen als een magische pomp die de liefde kan doen stromen eens zij echt open is.”

 

DOELEN EN WERKMETHODES 

In deze cursus gaan we aan de slag met diepe inzichtsvragen, inquiries, visualisatiewerk, krachtige helende meditaties, opstellingswerk, onderzoeken en bevrijden we de destructieve (relatie)patronen en schaduwkanten, brengen we heling op de familielijn i.v.m. relaties en andere energetische lijnen die je saboteren in de liefde. We kuisen de relatie met je (voor)ouders op en we deblokkeren het karma op vlak van relaties zodat liefde vrij mag stromen.

Een helende reis om blokkades op te heffen en vergeving te vinden in jezelf. Een reis naar diepe liefde in en met jezelf… en zo ook met de ander.

 • We staan stil bij de zin en betekenis van een relaties o.a. via spiegelwerk.
 • Je leert de spirituele wetten van relaties en het geheim van gezonde en bewuste relaties.
 • Je transformeert je negatieve overtuigingen rond partnerrelaties, mannen en vrouwen op het diepste niveau.
 • Je krijgt inzicht op de invloed van de relatie met je ouders op je partnerrelatie en we brengen hier heling en transformatie in.
 • Je krijgt inzichten in de dynamiek tussen partners o.a. het waarom van aantrekken en afstoten.
 • Je leert over verbindende communicatie.
 • Je maakt je droomrelatie helder.
 • Je zal terug contact leren maken met je zielskwaliteiten ‘moed’, ‘kracht’, ‘vertrouwen’, ‘overgave’.
 • Je komt in contact in het quantumveld met jouw ideale relatie.
 • Je leert over het mannelijke en vrouwelijke in jou en hoe je dat meer in balans krijgt.
 • Je leert jezelf openen als bron van liefde en gaat het heilig huwelijk met jezelf aan.
 • Je krijgt een lijst mee van waardevolle literatuur rond relaties.
Dit alles om je hart open en vrij te maken voor Jezelf en je Geliefde.

LOCATIE : Het Lotushuis in Westerlo (onder voorbehoud)

DATUM:

 • wordt weldra bekend gemaakt (vermoedelijk voorjaar 2023)
 • van vrijdagavond tot en met zondagnamiddag 

TARIEF: o.v. €445,00 

o.v. €395,00 Early Bird Ticket 

voor mensen die leven van een uitkering is 20% korting mogelijk 

Inclusief maaltijden, koffie, thee, water, fruitsap, versnaperingen en overnachting