Home Agenda Events Word Levens- en Zielsmissiecoach 25-26 jan starttweedaagse

Event Details

Loading Events
  • This event has passed.
  • Beginjan 25 - 9:30

  • Einde jan 26 - 18:00

  • Locatie Aykohuis – Geel

Word Levens- en Zielsmissiecoach 25-26 jan starttweedaagse

Je hebt het potentieel van een coach/zielswerker in jou en je voelt dat je een grote missie hebt die je ten volle wil leven?

Maar je bent bang dat je niet kan of mag doorbreken, geen succes kan hebben, geen mensen op jou staan te wachten, dat je niet geloofwaardig bent, dat het je niet zal lukken en dat je met het gevoel achter blijft dat je helemaal niets wezenlijks kan doen met jouw zo mooie taak en missie hier?

Ben je al even bezig met je missie maar lukt het je niet er echt van te leven -ondanks al je inspanningen- en dat je er zelfs misschien al aan gedacht hebt om ermee te stoppen?

Maar voel en weet je ergens diep van binnen dat er geen weg meer terug is ook al weet je niet goed hoe verder nu?

Heb je al heel lang het gevoel dat je hier bent met een begenadigde taak om mensen dichter bij hun kern te brengen en bij te dragen aan een meer verlichte samenleving?

Maar vind je het soms moeilijk in deze wereld om echt open, authentiek, kwetsbaar te zijn en helemaal voor jezelf en je missie uit te komen en voel je je soms bang om afgewezen of verworpen te worden als je voor jezelf, je ziel en je missie gaat kiezen?

Voel je al van kinds af aan dat je anders was, dat je toen al droomde van een paradijs op aarde waar jij met je leiderschapscapaciteiten en leraarschap -dat al vanaf de geboorte in jou zat- iets groots wou komen doen?

Maar houdt iets je tegen om je missie helemaal neer te gaan zetten, om stralend en succesvol te zijn, en volop vervulling in je leven te ervaren? Weet je even niet meer goed of je wel door moet met je missie of het wel zin heeft er echt mee te beginnen of verder te gaan en er helemaal voor te gaan?

 

TOTAALPAKKET
 

Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf. Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle coach te worden!

De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen zodat jij vanuit je licht en je kracht jouw geschenk in liefde aan de wereld kan geven.

Via je eigen innerlijke bronnen kom je hier tot je kracht en hoef je niets meer buiten jezelf te zoeken. Je hoeft geen andere trainingen of cursussen meer te volgen om een succesvolle coach te worden als je alles wat je hier leert gaat implementeren in je werk en leven en als je bereid bent er echt voor te gaan.

Er staan mensen op jou en jouw missie te wachten. Je bent nodig. Geef jouw geschenk aan de wereld.

 

DEZE TRAINING ZET JOU IN JOUW KRACHT EN LICHT
 

Wil jij er echt voor gaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer?

Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket. Enkel je commitment is nodig. Jij zal het vertrouwen gaan krijgen en voelen in elke cel vakje lijf.

Je leert via intuïtief energetische werk -in combinatie met je eigen skills en tools- mensen regelrecht naar hun unieke zielstalenten, hun levensmissie en levensvreugde begeleiden. Je helpt mensen in hun hart en ziel te komen. Je leert dé belangrijkste inzichten rond ondernemerschap, (soul)marketing  en meesterschap.

De training werkt in op EMOTIONEEL, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU zowel voor jou als als mens en als coach én voor jouw toekomstige klanten.

 

INHOUD EN PROGRAMMA
 

15 trainingsdagen + 4 individuele sessies +  5 bonussen + 1 jaar opvolging

STARTTWEEDAAGSE

Hier krijg je een diepgaande coachingsmethode waar je -als je er zelf mee aan de slag zou willen gaan- ook je eigen creativiteit, skills en tools in kwijt kan. Je ondergaat hier als mens én als coach tevens je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen en je missie wordt nog meer helder. Je zal ze in hele je zijn gaan voelen.

3 MASTERDAGEN

Om tot je volle potentieel te komen. Tijdens de masterdagen besteden we aandacht aan volgende thema’s:

* transformatie van je diepste blokkades en deblokkeren van je mindmachine

* je missie, je niche, jouw ‘why’ en je doelen scherp krijgen

* basisinzichten en tools rond ondernemerschap + strategie + organisatie van je werk en leven

* een werkend traject/training leren neerzetten waar je alles van jezelf in kwijt kan

* marketing (educatieve marketing & soulmarketing)

* facebookadvertenties leren maken

* de basis voor een website en landingspagina

* leren werken met een online boekingsagenda

* de basis over mailinglisten en gratis weggevers

* het verkoopsgesprek

* de multipotential in jou (die vanalles wil doen) efficiënter en effectiever leren maken

* leren werken met moneymappen voor een grotere geldstroom

* geld en jouw overtuigingen rond geld transformeren

* mindsetwerk

* oefeningen om meer in balans te komen en reguleren van emoties

* terughalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten/talenten via quantumwerk

* leren werken met de universele principes

* leven en werken vanuit een hartsgedragen mannelijke en vrouwelijke energie

* leven en werken vanuit verbinding met je essentie

7 INTEGRATIEDAGEN

(1 verplicht te volgen voor certificaat)

Tijdens deze dag en bespreken we het geleerde vanuit jouw vragen en ervaringen in het werkveld. Je verdiept in je eigen proces en missie. Er is tijd om met anderen te verbinden en te netwerken.

3 BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS

Op deze dagen komen we samen met andere deelnemers van de training om in samen-zijn aan je bedrijf te werken en /of zaken van de training te implementeren met instant coaching.

4 INDIVIDUELE SESSIES

 Om te verdiepen en te helen op emotioneel, spiritueel, fysiek en/of mentaal vlak. Live of via skype of zoomcall.

5 BONUSSEN

° BONUS 1: 1 jaar toegang tot maandelijkse zoomcall-meetings met jouw vragen

° BONUS 2: een plaats op mijn website als gecertificeerd Trainer Levens- en Zielsmissiecoach met vermelding van je website

° BONUS 3: 1 jaarlijkse lunch met alle mensen die de training volgden

° BONUS 4: lidmaatschap van een besloten facebookgroep

° BONUS 5:  geleide visualisaties (grondingsmeditatie, droommeditatie, innerlijk kind helingsmeditatie)

INBEGREPEN

Certificaat Levens- en zielsmissiecoach.

Dit krijg ja na het volgen van de starttweedaagse, de 3 masterdagen en min. 1 integratiedag gevolgd te hebben.

+ Cursusbundel en werkmateriaal, verschillende meditaties en visualisaties (ook online allemaal terug te vinden met onbeperkte toegang), 12 x lunch en 1 avondmaaltijd, koffie, thee, frisdrank, versnaperingen

NIET INBEGREPEN

Certificaat Gouden Reis Coach

Niet iedereen die de training volgt gaat ook met de coachingsmethode van De Gouden Reis werken. Wie dat wel wenst te doen, dient hiervoor 1 supervisie af te leggen met opvolggesprek. Indien je geslaagd bent, krijg je ook dit tweede certificaat. Het extra tarief voor de supervisie is € 297,00. Je kan in de loop van de training beslissen om al dan niet met deze methode te gaan werken. Je zal dan ook vermeld worden als Gouden Reis Coach op mijn website.

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. Heb je vragen of houdt iets je tegen?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE (telefonisch of via zoom).

 

METHODIEK
 

° We werken tijdens de starttweedaagse met jouw belangrijkste archétypes welke je via geleide visualisatietechnieken, eenvoudig opstellingswerk, chakrawerk, schaduwwerk, innerlijk kind werk, ontspanningsmeditatie en diepe inzichtsvragen vanuit de diepte beter leert kennen. Zo komen we op het einde bij ieders unieke zielstalentencode en levensmissie uit en zal je een heuse transformatie ondergaan als mens én als coach.

° Je kan na deze training deze methode deels of volledig gaan toepassen al dan niet in aanvulling met je eigen skills en tools om jouw klanten te begeleiden op hun levenspad.

° Je kan met deze methode zowel individueel aan de slag met je klanten of in groep met een workshop of traject.

° Toepasbaar voor jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen.

° De werkmethode tijdens de starttweedaagse is deels gebaseerd op Het Talentenspel van Willem Glaudemans waar ik mijn opleiding volgde tot TalentCoach en is aangevuld met eigen inzichten en tools.

 

TESTIMONIALS
 

Meer dan 70 (startende) coaches namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016. Hieronder enkele getuigenissen in woord en beeld.

 

 

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.

Sandra Van den Meersche

 

 

 

Per “toeval” ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven!

Riri Mertens

 

Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden! Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden. Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn. Onze coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel!
Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! “

Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Pia Lefevre

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven.
Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk.
Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf.
De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten.
Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

Brigitte Hendrickx

 

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.”

Heidi Verbeke

 

 

 

 

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

Julie De Kinderen

 

 

 

 

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij !
Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Anne Crabbe

 

 

 

Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!   Nicole Allaert

 

 

De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

Chantal Melijn

 

 

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Caroline Claeys

 

 

 

Wat ‘n inspirerend en verhelderende training! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!

Kirsten Smeets

 

 

 

Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.

Johanna Lambrechts

 

SFEERBEELDEN
 

 

PRAKTISCHE INFO
 

DATA & UREN

STARTTWEEDAAGE

zaterdag 25 januari van 09u30 tot 21u30

zondag 26 januari van 09u30 tot 18u00

 

MASTERDAGEN

Deze worden heel regelmatig aangeboden.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

 

INTEGRATIEDAG

Deze worden regelmatig aangeboden.

Na inschrijving kan je de integratiedagen gedurende 1 jaar blijven volgen.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

 

BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS

Deze worden regelmatig aangeboden.

Je kan er 3 gratis volgen.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

 

LOCATIE

starttweedaagse: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

Integratie- en Masterdagen: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

OVERNACHTEN

Je kan thuis overnachten, in een airB&B of B&B in de buurt van de locatie.

TIPS:

DE WORFTHOEVE  – in Geel op 10 minuten van de locatie

IOSONOBYMONIEK  – in Geel op 15 minuten van de locatie

Voor -goedkopere- alternatieven (AirB&B) gelieve even met mij contact op te nemen. Daar heb ik een goed adres voor.

MEEBRENGEN

Schriftje, yogamatje (als je er een hebt)

VERDERE PRAKTISCHE INFO

° Enkele dagen voor aanvang van de trainingsdagen krijg je nog een herinneringsmail.

° Je krijgt tijdens de training cursusmateriaal mee en na de starttweedaagse krijg je een link naar een privé pagina op mijn site waar je het materiaal ook kan downloaden.

° Na het behalen van het eerste certificaat wordt je website vermeld op mijn site.

° Individuele sessies kan je plannen in overleg.

 

JOUW INVESTERING
 

Tot en met 26 december is er ook nog de vroegboekkorting van €250,00. Kortingscode in te vullen bij inschrijven in de webshop is = training 25-26 januari

 

€2.345,00 – Schrijf hier in – DIRECTE BETALING

€450,00/maand – totaal  €2.700,00 – Schrijf hier in – GESPREID 6 MAANDEN

€245,00/maand – totaal €2.910,00 – Schrijf hier in – GESPREID 12 MAANDEN

 

 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. Heb je vragen of houdt iets je tegen?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE (telefonisch of via zoom).

 

 

 

Bestel hier hét E-book voor coaches/zielswerkers die willen doorbreken of starten. 35 pagina’s topinformatie en opdrachten die je tot meer rendement zullen brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EVENT MAP