Home Agenda Events Word Levens- en Zielsmissiecoach 13-14 juli starttweedaagse

Event Details

Loading Events
  • This event has passed.
  • Beginjul 13 - 13:00

  • Einde jul 14 - 20:00

  • Locatie Aykohuis – Geel

Word Levens- en Zielsmissiecoach 13-14 juli starttweedaagse

VERSTERK JE MET EEN TRANSFORMERENDE METHODE EN OPLEIDING

Je krijgt alles mee om een stralende en succesvolle coach te worden en je missie daadwerkelijk neer te zetten.

Wil jij er echt voorgaan en je missie neerzetten? Geen omwegen meer?

Wil jij een inspirerende en stralende gids zijn voor een meer verlichte samenleving ?

Voel je dat je hier bent om meer liefde en schoonheid in de wereld te brengen en anderen mee in hun licht te zetten?

Wil je voluit naar buiten komen met jouw unieke kwaliteiten, wijsheid en liefde en volledig in je kracht, licht en vertrouwen komen te staan?

D A N  Z I J N  W E  E R  H E E L  G R A A G  V O O R  J O U

Geen tal van cursussen meer volgen maar één totaalpakket met inhoud op vlak van werkmethodes, coaching, transformatie, heling, ondernemerschap, meesterschap. Enkel je commitment is nodig en jij zal het vertrouwen gaan krijgen en voelen in elke cel van je lijf.

Je leert via INTUITIEF ENERGETISCH WERK -in combinatie met je eigen skills en tools- mensen regelrecht naar hun unieke zielstalenten, zielskwaliteiten en  hun levensmissie begeleiden. Je helpt mensen in hun hart en ziel te komen. Je leert dé belangrijkste inzichten rond ondernemerschap, marketing die bij jou past en meesterschap.

Deze training zet je in JOUW KRACHT en JOUW LICHT.

De training werkt in op EMOTIONEEL, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU zowel voor jou als als mens en coach en voor jouw toekomstige klanten. Je leert en ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt. Inclusief informatie, inzichten, tools en oefeningen rond

MANIFESTATIEWERK & KWANTUMJUMPING, ONDERNEMERSCHAP & SOULMARKETING, MEESTERSCHAP, BALANS & INNERLIJK LEIDERSCHAP, MINDSETWERK & TRANSFORMATIE van BLOKKADES

+ 6 SUPERBONUSSEN

 

‘MENSEN MET EEN GROTE ZIELSMISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN’

 

TOTAALPAKKET

Deze training is een totaalpakket. Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf.Je krijgt alles mee om een inspirerende en succesvolle coach te worden!

“De training is erop gericht om jouw innerlijke licht, jouw wijsheid en helende kwaliteiten op te doen lichten, om je energie te verhogen en een stralende en succesvolle gids te worden voor anderen en jij zo vanuit je licht en je kracht jouw geschenk in liefde aan de wereld kan geven.”

“Er staan mensen op jou en jouw missie te wachten. Je bent nodig om je geschenk aan de wereld te geven.”

“Via je eigen innerlijke bronnen kom je hier tot je kracht en hoef je niets meer buiten jezelf te zoeken. Je hoeft geen andere trainingen of cursussen meer te volgen om een succesvolle coach te worden als je alles wat je hier leert gaat implementeren in je werk en leven.”

METHODIEK

We werken met onze archétypes welke we via geleide visualisatietechnieken, eenvoudig opstellingswerk, chakrawerk, schaduwwerk, innerlijk kind werk, ontspanningsmeditatie en diepe inzichtsvragen vanuit de diepte beter leren kennen. Zo komen we op het einde bij ieders unieke zielstalentencode en levensmissie en zal je een heuse transformatie ondergaan als mens en coach. Je kan na deze training deze methode deels of volledig gaan toepassen al dan niet in aanvulling met je eigen skills en tools om jouw klanten te begeleiden op hun levenspad. Je kan met deze methode zowel individueel aan de slag met je klanten of in groep met een workshop of traject. Toepasbaar voor jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen.

De werkmethode tijdens de starttweedaagse is deels gebaseerd op Het Talentenspel van Willem Glaudemans waar ik mijn opleiding volgde tot TalentCoach en is aangevuld met eigen inzichten en tools.

 

INHOUD EN PROGRAMMA
 

6 daagse training + 4 individuele sessies + 6 bonussen + 1 jaar opvolging met o.a. 6 extra integratie- en opvolgdagen + zoomcallsessies

STARTTWEEDAAGSE

Hier krijg je een diepgaande coachingsmethode waar je -als je er zelf mee aan de slag zou willen gaan- ook je eigen creativiteit, skills en tools in kwijt kan. Je ondergaat hier als mens én als coach tevens je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen en je missie wordt nog meer helder. Je zal ze in hele je zijn gaan voelen.

3 MASTERDAGEN

Om tot je volle potentieel te komen. Tijdens de masterdagen besteden we aandacht aan volgende thema’s:

* transformatie van je diepste blokkades en deblokkeren van je mindmachine

* je missie, je niche, jouw ‘why’ en je doelen scherp krijgen

* basisinzichten en tools rond ondernemerschap + strategie + organisatie van je werk en leven

* marketing (educatieve marketing & soulmarketing)

* facebookadvertenties leren maken

* de basis voor een website en landingspagina

* leren werken met een online boekingsagenda

* de basis over mailinglisten en gratis weggevers

* het verkoopsgesprek

* de multipotential in jou (die vanalles wil doen) efficiënter en effectiever leren maken

* leren werken met moneymappen voor een grotere geldstroom

* geld en jouw overtuigingen rond geld transformeren

* mindsetwerk

* oefeningen om meer in balans te komen en reguleren van emoties

* terughalen van verloren zielsfragmenten en zielskwaliteiten/talenten via quantumwerk

* leren werken met de universele principes

* leven en werken vanuit een hartsgedragen mannelijke en vrouwelijke energie

* leven en werken vanuit verbinding met je essentie

 

1 INTEGRATIEDAG

Tijdens deze dag bespreken we het geleerde vanuit jouw vragen en ervaringen in het werkveld. Je verdiept in je eigen proces en missie. Er is tijd om met anderen te verbinden en te netwerken.

4 INDIVIDUELE SESSIES

 Om te verdiepen en te helen op emotioneel, spiritueel, fysiek en/of mentaal vlak. Live of via skype of zoomcall

6 BONUSSEN

° 1 jaar toegang tot maandelijkse zoomcall-meetings met jouw vragen
° gedurende 1 jaar welkom op alle integratiedagen samen met alle cursisten
° een plaats op mijn website als gecertificeerd Trainer Levens- en Zielsmissiecoach met vermelding van je website
° 1 jaarlijkse lunch met alle mensen die de training volgde
° lidmaatschap van een gesloten facebookgroep
° 3 geleide visualisaties (grondingsmeditatie, droommeditatie, innerlijk kind helingsmeditatie)

INBEGREPEN

certificaat, cursusbundel en werkmateriaal, verschillende meditaties en visualisaties, 12 x lunch en 1 avondmaaltijd, koffie, thee, frisdrank, versnaperingen

 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom. Heb je vragen of houdt iets je tegen?

Meer dan 60 (startende) coaches namen reeds deel aan deze training welke van start ging in de zomer van 2016. Hieronder enkele getuigenissen.

 

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.

Sandra Van den Meersche

 

 

 

 

Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden!

Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden.

Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn.

Onze twee coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk!

Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter! Pia Lefevre

 

Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven.
Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk.
Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf.
De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten.
Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader! Brigitte Hendrickx

 

Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.”

Heidi Verbeke

 

 

 

 

 

Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

Julie De Kinderen

 

 

 

 

 

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij !
Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Anne Crabbe

 

 

 

 

Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!   Nicole Allaert

 

 

De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

Chantal Melijn

 

 

 

Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Caroline Claeys

 

 

 

 

Wat ‘n inspirerend en verhelderend weekend! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!”

Kirsten Smeets

 

 

 

 

Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger. Johanna Lambrechts

 

SFEERBEELDEN
 

 

PRAKTISCHE INFO
 

DATA & UREN

STARTTWEEDAAGE

zaterdag 13 juli van 13u00 tot 20u30

zondag 14 juli van 09u30 tot 20u00

 

MASTERDAGEN

Masterdag 1: zaterdag 17 augustus van 09u30 tot 18u00

Masterdag 2: zondag 18 augustus van 09u30 tot 18u00

Masterdag 3: zaterdag 24 augustus van 09u30 tot 18u00

Kan je deze dag niet, dan kan je later op het jaar deze masterdagen volgen. Deze worden heel regelmatig aangeboden.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

 

INTEGRATIEDAG

zaterdag 14 september van 10 uur tot 18 uur

Kan je deze dag niet, dan kan je later op het jaar deze integratiedag volgen. Deze worden regelmatig aangeboden.

Na inschrijving kan je de integratiedagen gedurende 1 jaar blijven volgen.

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE DATA

TRAINERS

HOOFDTRAINER: Peter Grard

ASSISTENTIE EN SPACE-GUARDING: Véronique De Ridder

LOCATIE

starttweedaagse: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

Integratie- en Masterdagen: Aykohuis – Larumsebrugweg 122 – Geel

OVERNACHTEN

Je kan thuis overnachten, in een airB&B of B&B in de buurt van de locatie.

 

 

TIPS:

MEEBRENGEN

Schriftje, yogamatje (als je er een hebt)

VERDERE PRAKTISCHE INFO

* Enkele dagen voor aanvang van de trainingsdagen krijg je nog een herinneringsmail.

* Je krijgt tijdens de training cursusmateriaal mee en na de starttweedaagse krijg je een link naar een privé pagina op mijn site waar je het materiaal ook kan downloaden.

* Getuigschrift krijg je na afronding van de opleiding.

* Na afronding van de opleiding wordt je website vermeld op mijn site.

*  Individuele sessies kan je plannen in overleg met Peter of Véronique.

 

JOUW INVESTERING
 

KORTING EN KORTINGSCODE

TOT 16 juni 2019 korting van € 250,00 – kortingscode = WLZM-coach start 13-14 juli

 

OPTIE 1: DIRECTE BETALING

 € 2.497,00   

Schrijf hier in – directe betaling

 

OPTIE 2: GESPREIDE BETALING OVER 6 MAANDEN

€ 441,00/maand – totaal: € 2.647,00   

Schrijf hier in – gespreide betaling 6 maanden

 

OPTIE 3: GESPREIDE BETALING OVER 12 MAANDEN 

€ 233,00/maand – totaal: € 2.797,00

Schrijf hier in – gespreide betaling 12 maanden

 

Resoneert het met jou, maar heb je nog vragen of twijfels, iets dat je tegenhoudt?

Vraag hier een GRATIS en VRIJBLIJVEND gesprek aan voor JOUW DOORBRAAKSESSIE

 

 

Organizer

Peter Grard
Phone:
(0)468 17 60 10
Email:
Website:
https://aykohuis.be/

Venue

Aykohuis – Geel
Larumsebrugweg 122, Geel, 2440, Belgium.
+ Google Map
Phone:
0468176010
Website:
www.aykohuis.be
EVENT MAP