Home Agenda Events Online Masterdag : een krachtige coach worden

Event Details

Loading Events
  • Beginmei 30 - 13:00

  • Einde mei 30 - 17:00

  • Locatie

  • TICKET PRICE77

Traject

Online Masterdag : een krachtige coach worden

Je focus, je bewustzijnstoestand, je staat van zijn bepaalt je werkelijkheid. Als je (levens- en zielsmissie) coach of healer of begeleider van mensen wil zijn is het essentieel om de focus en staat van zijn te beoefenen die daarbij hoort. Dat wat je kan neerzetten in de wereld en dat waartoe je anderen kan inspireren hangt helemaal af van wat jij bént – van wat er innerlijk in jou leeft – van de staat van zijn die jij belichaamt en beoefent.

In deze workshop oefenen we samen de focus en de manier van zijn die je in staat stelt een baken van licht en bron van inspiratie te zijn voor anderen – kwaliteiten die je een krachtige coach kunnen maken.

Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om hun belemmerende overtuigingen en gedachtepatronen te identificeren en transformeren onder begeleiding van Yann De Bruyn. En je krijgt de tools en technieken mee om dit zelf te leren doen.

Niet noodzakelijk maar wel een aanrader is om vooraf (of nadien) Masterdag Manifestatiewerk en de Universele Wetten en Principes te volgen.

  • Op de agenda kan je zien wanneer deze gegeven wordt en wat de inhoud is.
  • Of je kan je inschrijven om de inhoud van deze dag thuis te volgen op je eigen tempo. Zie hier deze optie: ONLINE VOLGEN op een zelf gekozen tijdstip : na inschrijving en betaling sluit je aan op de besloten facebookgroep Masterdag Manifestatiewerk en Universele Principes waar je op je eigen tijd dit programma kan volgen. Daar zie je de opnames van deze online Masterdag van de edities april 2020.
  • Of -en zeker een aanrader- kies voor het MASTERPAKKET (meer info hieronder).

DATUM EN UREN

zaterdag 30 mei van 13u00 tot 17u00 (maximale uitloop tot 18 uur)

DEELNEMEN VIA OPNAME IN BESLOTEN FACEBOOKGROEP kan ook indien je deze dag niet kan. Je dient eerst in te schrijven en dan krijg je een mail aan met de link naar de besloten facebookgroep.

TRAINER : Yann De Bruyn

docent levenslessen aan de Levensschool in samenwerking met Peter Grard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JOUW INVESTERING : €77,00 : korting van 10% voor (ex)-deelnemers aan de Training van Peter Grard Word Levens- en Zielsmissiecoach Kortingscode : stralen

OF KIES VOOR HET MASTERPAKKET VOOR COACHES : Totale Waarde : €245,00 en heb jij voor €147,00
voor slechts €70,00 meer krijg je ook toegang tot :

INSCHRIJVEN VOOR ENKEL DEZE MASTERDAG

IK SCHRIJF IN VOOR DE ONLINE MASTERDAG EEN KRACHTIGE COACH WORDEN

Na inschrijving en betaling ontvang je een email met de praktische gegevens. Deze sessie zal doorgaan via een zoomcallsessie.  Je hoeft hier niets voor te downloaden. Je krijgt enkele dagen vooraf een mail met de link waar je op moet aanmelden op het startuur.