Home Agenda Events GRATIS ONLINE SESSIE ‘Doorbreken als coach’

Event Details

Loading Events
  • This event has passed.
  • Beginjun 10 - 20:00

  • Einde jun 10 - 21:30

  • Locatie

  • TICKET PRICEFree

GRATIS ONLINE SESSIE ‘Doorbreken als coach’

Verlang jij als (potentiële) coach/zielswerkers/healer de brug over te steken van je huidige situatie met mogelijk nog veel struggle, vraagtekens, blokkades naar je verlangen waar jij jouw potentieel moeiteloos inzet voor anderen die nu al staan te wachten op jouw aanbod, waar jij jouw missie volop kan leven en voorbij de struggle bent? 

Na jaren speurwerk, onderzoek, innerlijk werk, blokkades en weerstanden overwinnen heb ik een overzicht gemaakt van de meest waardevolle tools en inzichten die je nodig hebt om als coach/healer/zielswerker door te kunnen breken met je missie.

Ik bespaar je met deze online sessie een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent deze weg te gaan, los of je nu al gestart bent of niet met het neerzetten van je missie.

We gaan twee domeinen benaderen tijdens deze sessie. Jij als mens en coach en wat hierin nodig is om door te kunnen breken en daarnaast het ondernemerschapsluik.

Welkom.

 

Wanneer 

woensdagavond 10 juni van 20u tot 21u30

 

IK SCHRIJF MIJ IN  

Enkele dagen voor de online sessie krijg je een mail toegestuurd met de link die je moet activeren voor deze zoomcallsessie. Je dient hiervoor niets te downloaden.