S O U L S H O P

Ontdek en verken jouw unieke zielstalentencode

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en wil je ontdekken wat jouw unieke gaven en talenten zijn? Dan is SoulShop de juiste bestemming voor jou. 
 
In onze drukke wereld is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur. We zijn vaak zo bezig met de verwachtingen van anderen en met het voldoen aan maatschappelijke normen dat we onze eigen unieke essentie uit het oog verliezen.

Jouw ziel heeft een prachtig talentencode, een uniek patroon van gaven en vaardigheden die alleen bij jou passen.

 
Wij geloven dat iedereen een waardevolle bijdrage heeft te leveren aan de wereld. We willen je helpen om jouw zielstalentencode te ontcijferen, zodat je je volledige potentieel kunt bereiken en een leven kunt leiden dat in harmonie is met je ware zelf.
 
Door middel van verschillende holistische technieken, zoals meditatie, introspectie,  chakrawerk, quantumjumping, opstellingswerk, creatieve expressie, zullen we je helpen om diep in jezelf te duiken en je ware aard te ontdekken.
 
Het proces van het ontdekken van je zielstalentencode is niet alleen verhelderend, maar ook bevrijdend. Het stelt je in staat om jezelf te omarmen zoals je werkelijk bent en om je passies en talenten te koesteren. Door je unieke zielstalentencode te kennen, kun je beter keuzes maken die in lijn zijn met je diepste verlangens en levensdoelen.
 
Dus waar wacht je nog op? Stap uit de schaduw en omarm je ware zelf.
 
Je zult versteld staan van de verborgen schatten die binnenin je wachten.
 
Het is tijd om je eigen unieke symfonie te laten klinken en de wereld te verrijken met jouw speciale bijdrage.
 

Leren werken met je archétypes en zielskwaliteiten

Tijdens deze soulshop maak je kennis met je dieperliggende zielskwaliteiten, je passies en je potentieel via het werken met archétypes.

Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte soulshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes : 

De schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar , de wetenschapper, de vrijdenker….?

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

 

JOUW INVESTERING: €127

inclusief drank, versnaperingen, lunch, lichte avondmaaltijd en btw 

LOCATIE & DATA

vrijdag 15 december 2023 van 10u00 tot maximaal 20u00 in Lichtaart

zondag 26 januari 2024 van 10u00 tot maximaal 20u00 in Lichtaart 

 Locatie: Poederleesteenweg 86 Lichtaart (België)

ER KUNNEN MAXIMAAL 8 MENSEN DEELNEMEN PER SOULSHOP