Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home Aanbod Manifesteer je missie Manifesteer je missie Integraal Traject

Manifesteer je missie Integraal Traject

INHOUD & STARTMOMENTEN INTEGRAAL TRAJECT
 

“MENSEN MET EEN GROTE MISSIE KUNNEN DE WERELD

VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN”

13 Trainingsdagen + 6 Individuele sessies + 3 Werkdagen

 6 Bonussen + Online Leerplatforum + Certificaat

 

 

INHOUD STARTTWEEDAAGSE

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

♥ Je duilt dieper in jouw potentieel en levensmissie.
Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie.
Er wordt hierbij gewerkt met geleide visualisatietechnieken, opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie, gechanneld schrijven en diepe inzichtsvragen.
Je ondergaat hier als mens én coach je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen.
Je komt oog in ook met je ziel(sverlangen) te staan.

 

1 MASTERDAG  

“Manifestatiewerk – Universele Wetten & Principes”

Je krijgt inzicht in en meesterschap over de fundamentele wetten en universele principes.
Zo kan je bewust je eigen leven sturen, de gewenste omstandigheden rond je creëren en je natuurlijke toestand van vreugde vinden.

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

leren werken met de universele principes
spiritualiteit en de weg van je ziel
je manifestatie en transformatiekracht verhogen
(energetische) tips en tools rond manifestatie- en transformatiewerk
oefeningen hoe je gedachten, intenties en emoties bewust kan sturen om je realiteit te veranderen en ingrijpende transformatie in je leven veroorzaken.

 

2 MASTERDAGEN

“Ondernemerschap, SoulBusiness & Marketing”

VOLGENDE TOPICS KOMEN AAN BOD

je missie, je niche, je ‘why’ en je doelen superscherp krijgen
basisinzichten, basisinfo en tools ivm ondernemerschap (en opstarten) + organisatie van je werk en leven
leren werken met strategie
een werkend traject/training leren neerzetten waar je alles van jezelf in kwijt kan
de multipotential in jou (die vanalles wil doen) efficiënter en effectiever leren maken
marketing (educatieve marketing & soulmarketing)
facebookadvertenties leren maken
de basis voor een werkende website en landingspagina
verdienmoddelen en passief inkomen verwerven
leren werken met een online boekingsagenda
alles over mailinglisten en gratis weggevers
het verkoopsgesprek vanuit het hart
leren werken met moneymappen voor een grotere geldstroom
geld : je overtuigingen rond geld transformeren

 

7 INTEGRATIEDAGEN

INHOUD

Tijdens deze dagen bespreken we het geleerde vanuit jouw vragen en ervaringen.
Je verdiept in je eigen proces en missie.
We werken dieper in op je blokkades via opstellingswerk (opstellen van je missie, je potentieel, je weerstanden, je kracht….)
Er is tijd om met anderen te verbinden en te netwerken wat bijzonder motiverend werkt.

 

3 BOOST YOUR BUSINESS WORKDAYS

(optioneel te volgen)

Op deze dagen komen we samen met andere deelnemers van de training om aan je bedrijf te werken en /of zaken van de training te implementeren met instant coaching.
Gedaan met het steeds alleen werken, samen creatief en succesvol!

 

6 INDIVIDUELE SESSIES

INHOUD

Via fundamentele kinesiologische communicatie gaan we jouw diepste blokkades en issues helen en transformeren én dit op het diepste niveau, zowel op emotioneel, energetisch, spiritueel, fysiek en mentaal vlak
Daarnaast kan je deze sessies ook gebruiken voor feedback op je werk en business (al dan niet in opstart) en het verder implementeren van de zaken van de training.
Live of via zoomcall

 

6 BONUSSEN

BONUS 1 : 6 maanden wekelijkse zoomcalls zodat je bij blijft en een stok achter de deur hebt
BONUS 2 : salesscript
BONUS 3 : 6 quantumjumps naar je hoogste potentieel en je dromen
BONUS 4 : 3 geleide meditaties/visualisaties + 1 audio : droomleven – heling innerlijk kind – grondinsmeditatie + overvloed/geld/bewustzijn
BONUS 5 : lidmaatschap van een besloten facebookgroep
BONUS 6 : 1 jaarlijkse lunch met alle mensen die de training volgden

 

INBEGREPEN

Levenslang toegang tot online leerplatform
Certificaat Training Levensmissie Integraal Traject
Cursusbundels,  werkmateriaal en  verschillende meditaties en visualisaties (ook online allemaal terug te vinden met onbeperkte toegang)
Lunch voor elke trainingsdag (niet voor de boost your business workdays en Masterdag 4 Manifestatiewerk)
Koffie, thee, frisdrank, versnaperingen

 

TESTIMONIALS
 

Sandra Van den Meersche
Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.

Riri Mertens
Per “toeval” ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens de Training Word Levens- en Zielsmissiecoach! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven!
Myriam Meerhaeghe
Ik volg een traject bij Peter en door omstandigheden is dat niet in de juiste volgorde, maar het moest zo zijn. Er gebeurt energetisch zoveel op zo een weekend dat ik weken later nog de gevolgen in mijn systeem echt kan voelen. Na masterdag 3 en 4 over de praktische uitwerking van een eigen praktijk. Mijn eerste weekend bij Peter, was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Ik heb er nadien ook niks meer aan veranderd. Na het startweekend een paar maanden later is dat beeld van wie ik diep van binnen ben nog verder gefinetuned.
De eerste dag voelt wat onwennig bij mij omdat je de anderen moet leren kennen en de manier van werken toch elke keer weer anders is. Op de tweede dag kom ik thuis in de groep en lijkt iedereen een deel van mezelf te vertegenwoordigen. Het ontdekken van alle archetypes die in mij zitten, was ook een openbaring. Dat is een zeer sterke tool om tot de kern van jezelf te komen en al je talenten te leren zien en benutten. Ik heb zelfs een archetype omarmd waar ik niks mee had en veel aversie en irritatie bij me losmaakte “de bitch”. De bitch bleek mij naderhand juist in mijn kracht te zetten en leerde me op te komen voor mezelf zonder naar het oordeel van anderen te luisteren. Zij schudt me wakker.
Door de opstellingen wordt de band van de groep mensen verder versterkt. Tijdens die dagen ben ik echt daar en dwalen mijn gedachten en gevoelens niet af naar vroeger of later. Alleen het Nu is er. Peter is een goede begeleider die weet waarmee hij bezig is. Hij stelt zich niet boven de groep, maar is er een deel van. Zijn opleidingen zijn echte aanraders voor mensen die hun zielmissie zelf echt willen ontdekken. Peter dringt niks op, je zoekt zelf uit waar je naartoe wil, je doet het zelf en dat werkt heel sterk door.

 

Youri Seynhaeve 
Voordat ik mijn opleiding bij Peter startte was ik begonnen met een online opleiding bij het Amerikaanse opleidingsinstituut van Athony Robbins (Robbins-Madanes-Trainingscenter).
De opleiding bij Aykohuis was daarbij de perfecte aanvulling. Peter laat heel veel ruimte voor het invoelen, het bewust worden en het leren verbinden met jouw potentiëel of datgene wat nog maar slechts gedeeltelijk aanwezig is. Je leert er vooral inwendig te kijken naar wat je wilt en verlangt, met welke delen van jezelf je kan samenwerken en welke nog meer aandacht nodig hebben. Door bewuster naar mezelf te kijken leerde ik er mijn persoonlijke waarheid te ontdekken en mijn eigen blinde vlekken te ontcijferen. Peter hecht heel veel belang aan het aspect veiligheid en alles gebeurt dan ook in een sfeer van rust en harmonie.
Daarnaast kreeg ik ook een uitgebreid pakket rond ondernemerschap en marketing. Kortom, een volledige opleiding die zijn investering meer dan waard was!

 

Elise Cole
DE MAGIE TERUG ONTDEKT
Een cursus volgen bij Peter en de gevolgen… Haha, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Toen ik me inschreef bij Peter voor de Levens-en Zielsmissiecoaching voelde ik gewoon dat dit iets was dat ik moest ontdekken. Het kwam niet voor niets op mijn pad. Als Lifecoach volg ik graag extra opleidingen, maar nu voelde ik dat ik zelf wat vast zat in mijn box.
Het werken met archetypes en de verscheidene opstellingen die we hebben gedaan, werken nog steeds na…
Op nog geen jaar tijd heb ik mijn website opnieuw tot leven doen komen, mijn kaartjes veranderd,mijn auto gepimpt en zelfs een kledingset laten maken met mijn logo.v Voor het eerst werd het me duidelijk dat Coaching niet een vlucht was van de maatschappijstroom (als hsp-er..) maar dat dit coachen ook echt mijn missie is, mijn doel, het voedsel voor mijn ziel en dat het tijd werd dat ik daar eens voor uit kwam!
Voor het eerst werk ik met groepen, heb ik mijn doelgroep duidelijk en voel ik me gedreven en ook diep ontroerd dat ik dit “werk” doe. Ik was een complete nerd wat betreft het digitale gedoe in deze maatschappij, maar om de een of andere reden komen er dan plots mensen op je pad die je daar mee helpen en bijstaan!
Dus eigenlijk, bij Peter heb ik de MAGIE van het leven, van het universum en van mijzelf ontdekt…heel pakkend, want die magie was ik verloren ergens in mijn kindertijd. Peter, je bent een fantastische gids en ik ben jou dankbaar voor alle lessen waar ik me reeds van bewust ben, maar ook diegene die ik nog mag ontdekken!
Het is zaligmakend om bij jou te komen en mensen te ontdekken die op dezelfde trilling leven en voelen.
Een hele dikke zoen en knuffel
 

Pia Lefevre 
Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht LEVENS-en ZIELEMISSIE eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden! Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden. Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn. Onze coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel!
Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! “
Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

 

Brigitte Hendrickx
Toen ik de aankondiging las van de training om zelf coach te worden van deze methode, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven. Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk. Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf. De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten. Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

 

Heidi Verbeke
Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

 

Julie De Kinderen
Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

 

Anne Crabbe
Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

 

Nicole Allaert
Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in de cursus ‘Word Levens- en Zielsmissiecoach met de Gouden Reis Methode’. Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!

 

Chantal Melijn
De opleiding Levens- en zielsmissiecoach was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

 

Caroline Claeys
Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

 

Kirsten Smeets
Wat ‘n inspirerend en verhelderende training! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!

 

Johanna Lambrechts
Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.

JOUW INVESTERING
 

€2.997,00 – Schrijf hier in: DIRECTE BETALING – INTEGRAAL

€521/maand = €3.126 – Schrijf hier in: GESPREID 6 MAANDEN – INTEGRAAL

€269/maand = €3.228 – Schrijf hier in: GESPREID 12 MAANDEN – INTEGRAAL

€145/maand = €3.480 – Schrijf hier in: GESPREID 24 MAANDEN – INTEGRAAL

 

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO
 

S T A R T M O M E N T E N
weekend 6-7 februari 2021
weekend 27-28 maart 2021
weekend 29-30 mei 2021
U R E N
♥ zaterdag van 10u tot 18u à 20u afhankelijk van de grootte van de groep
♥ zondag van 10u tot 18u
I N T E G R A T I E D A G E N
♥ Deze wordt regelmatig aangeboden en je kan zelf kiezen wanneer je deze volgt
♥ data-overzicht van integratiedagen vind je hier 
I N D I V I D U E L E   S E S S I E S
♥ Deze kan je boeken na je starttweedaagse
O V E R N A C H T I N G S M O G E L I J K H E D E N
Hier vind je enkele leuke overnachtingsmogelijkheden in de buurt

 

Heb je vragen, houd iets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen?
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!
Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE