Gratis Zoomsessie Manifesteer je Missie INSCHRIJVEN

Home Aanbod Manifesteer je missie

Manifesteer je missie

Je krijgt alles mee om je missie daadwerkelijk in de wereld neer te zetten.

 

 

HEB JE EEN GROTE DROOM, EEN MISSIE DIE DE WERELD MOOIER ZAL MAKEN. 

HOUDT IETS JE TEGEN OM ER HELEMAAL VOOR TE GAAN?

WIL HET GOUD IN JEZELF HERONTDEKKEN?

WIL JE JOUW UNIEKE ZIELSTALENTENCODE EN LEVENSMISSIE ONTDEKKEN?

 

Herken je je hier ergens in?

Je voelt te weinig vervulling in je huidige werk en leven.
Je staat op een kruispunt in je leven en weet je niet goed waarheen.
Je bent dieper en bewuster op zoek naar wat je wil in je leven, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je levensmissie is.
Je hebt het gevoel dat je te veel het leven van anderen leeft.
Je hebt een burn-out of bore-out of op weg ernaar en je wil nu écht iets anders dat meer passend bij jou is.
Je wil je droom en levensmissie realiseren maar je hebt nog twijfels.
Of je bent jongvolwassene en je wil een gepaste studie/beroepskeuze maken die aansluit met je ziel.

 

“Dit is hét ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf en jouw potentieel.”

Dit traject maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk,  je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert.
Deze reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen en opent het volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.
Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.
Er staan mensen op jou en de realisatie van je missie te wachten. Je bent nodig en je mag je geschenk nu aan de wereld geven.
Deze training werkt diepgaand in op EMOTIONEEL, ENERGETISCH, MENTAAL, SPIRITUEEL en FYSIEK NIVEAU waardoor je helemaal in je kracht komt.

Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.

 

“MENSEN MET EEN GROTE MISSIE KUNNEN DE WERELD VERANDEREN TOT EEN FIJNERE PLEK OM TE LEVEN”

 

TRANSFORMERENDE REIS NAAR JEZELF EN JE POTENTIEEL
 

Je ondergaat een diepgaande transformerende methode welke jou in je kracht en je licht brengt en je potentieel zal openen.

Afhankelijk van welk traject (KEUZE UIT 3 TRAJECTEN) dat je kiest krijg je ook nog de nodige informatie, inzichten, tools en oefeningen mee rond

 

HELDERHEID OVER JE MISSIE, JE POTENTIEEL, JE UNIEKE ZIELSTALENTENCODE, JE NICHE, JE DOELPUBLIEK
MANIFESTATIEWERK, KWANTUMWERK & MINDSET
ONDERNEMERSCHAP EN ORGANISATIEMANAGEMENT
STRATEGIE LEREN INBOUWEN
GELD, PASSIEF INKOMEN, VERDIENMODDELEN, WELKE TARIEVEN VRAGEN
SOCIALE MEDIA, MARKETING, VERKOOP, ADVERTEREN
MEESTERSCHAP, BALANS & INNERLIJK LEIDERSCHAP
TRANSFORMATIE EN HELING VAN BLOKKADES
+  BONUSSEN

 

WAT GA JE ONTDEKKEN, LEREN, ERVAREN?
  

ALLE TRAJECTEN
Je gaat je potentieel en zielskwaliteiten bevrijden.
Je blokkades en weerstanden worden aangepakt en getransformeerd.
Je gaat meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen.
Een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.
Je gaat meer levensenergie en zin in het leven ervaren.
Je komt in contact met tochtgenoten en een leuk netwerk van super toffe mensen wat je een boost zal geven om verder te gaan.

 

ENKEL BIJ TRAJECT MASTER EN INTEGRAAL 
Je leert hoe je jouw realiteit creëert en hoe je de stappen kan toepassen om jezelf en je zielsmissie te realiseren.
Je krijgt ondernemerschapstools mee én je leert strategie inbouwen.
Je krijgt werkende tools mee om je missie te manifesteren en de marketing aan te pakken.
Je leert hoe je een waardevol en onweerstaanbaar aanbod kan creëren waarvoor je ook een stevig tarief durft leren vragen.

 

MEER OVER DE SPECIFIEKE INHOUD VAN DE TRAJECTEN LEES JE VERDEROP

 

TESTIMONIALS
 

 

Sandra Van den Meersche
Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!!
Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt.

Riri Mertens
Per “toeval” ben ik bij Peter terecht gekomen en ben ik aan zijn gouden reis begonnen tijdens deze training! Het was zonder twijfel duidelijk dat ik hier moest zijn, het heeft me namelijk ontzettend veel geleverd: diepe connecties met gelijkgestemden en zielenfamilie, healing naar mezelf & moeder aarde, mijn ongeboren tweelingzus losgelaten en een prachtig krachtige nieuwe tool geleerd die ik in mijn praktijk kan gebruiken! Ik ben met andere woorden ontzettend dankbaar voor dit alles! Daarnaast moet ik er ook bij vermelden dat deze opleiding echt ALLES bevat! Zoek je naar een mooie combinatie, van persoonlijke groei, een effectieve tool om professioneel aan de slag te gaan & ineens het professionele stuk ook leren begrijpen? Dan zou ik niet aarzelen en gewoon inschrijven!

 

Myriam Meerhaeghe
Ik volg een traject bij Peter en door omstandigheden is dat niet in de juiste volgorde, maar het moest zo zijn. Er gebeurt energetisch zoveel op zo een weekend dat ik weken later nog de gevolgen in mijn systeem echt kan voelen. Na masterdag 3 en 4 over de praktische uitwerking van een eigen praktijk. Mijn eerste weekend bij Peter, was ik zo geïnspireerd dat ik mijn kaartjes en site in no time heb ontworpen. Ze waren allebei direct goed en doordrongen van wie ik ben, mijn essentie en wat ik hier kom doen. Ik heb er nadien ook niks meer aan veranderd. Na het startweekend een paar maanden later is dat beeld van wie ik diep van binnen ben nog verder gefinetuned.
De eerste dag voelt wat onwennig bij mij omdat je de anderen moet leren kennen en de manier van werken toch elke keer weer anders is. Op de tweede dag kom ik thuis in de groep en lijkt iedereen een deel van mezelf te vertegenwoordigen. Het ontdekken van alle archetypes die in mij zitten, was ook een openbaring. Dat is een zeer sterke tool om tot de kern van jezelf te komen en al je talenten te leren zien en benutten. Ik heb zelfs een archetype omarmd waar ik niks mee had en veel aversie en irritatie bij me losmaakte “de bitch”. De bitch bleek mij naderhand juist in mijn kracht te zetten en leerde me op te komen voor mezelf zonder naar het oordeel van anderen te luisteren. Zij schudt me wakker.
Door de opstellingen wordt de band van de groep mensen verder versterkt. Tijdens die dagen ben ik echt daar en dwalen mijn gedachten en gevoelens niet af naar vroeger of later. Alleen het Nu is er. Peter is een goede begeleider die weet waarmee hij bezig is. Hij stelt zich niet boven de groep, maar is er een deel van. Zijn opleidingen zijn echte aanraders voor mensen die hun zielmissie zelf echt willen ontdekken. Peter dringt niks op, je zoekt zelf uit waar je naartoe wil, je doet het zelf en dat werkt heel sterk door.

 

Pia Lefevre 
Al een paar keer was ik de uitnodiging van Peter tegengekomen op fb. Iets diep in mij zei me dat ik er naartoe moest. Ja dat was het precies waar ik naar zocht. Eerst voor mezelf bevestigen  daarna anderen in kunnen begeleiden! Ik kreeg andere uitnodigingen binnen hier uit mijn buurt. Maar noch de afstand (150km) noch de financiële benepen toestand konden mij weerhouden. Man,man wat een hevige belevenissen. Nu weet ik pas goed wat blinde vlekken zijn. Onze coaches maakte het mogelijk om in totaal vertrouwen het proces in te stappen. De verbinding in de groep is ook zo sterk! Ongelofelijk mooi hoe Peter ieder eert en zo prachtig invoelt; meesterlijk gewoon! Hij kan ook met volle aandacht luisteren en je afstemmen op de ander die deelt! Hij kan zich én aan het programma houden en tegelijk ook de energie invoelend kan improviseren. Zo uniek en waardevol! Ik begin elke keer meer te begrijpen hoe waardevol het is wat Peter aanreikt. In onze missie staan brengt de mogelijkheid om in onze volle creatiekracht naar boven te laten komen! Maakt van ons gelukkige mensen die dit ook bij andere kunnen verwekken!  Elkaar dan met gelijkgezinden ontmoeten is voeding voor de ziel!
Die veilige bedding geven opdat ieder volledig zichzelf kan zijn en zo voluit mag leven en beleven wie hij ten gronde is! Voor mij een openbaring! Geef zoveel innerlijke rust en vrijheid! En het voelt zo natuurlijk aan, gewoon onverbloemd jezelf kunnen zijn! Gewoon oprecht zijn! Voor mij een bevrijding! “
Als je wil weten wat transformeren is, kom dan bij Peter!

Brigitte Hendrickx
Toen ik de aankondiging las van de training, heb ik op 5 minuten beslist om in te schrijven. Met alles wat ik al gedaan en geleerd heb, maar ook in mijn eigen persoonlijke proces, voelde dit als een ontbrekend puzzelstuk. Ik ging in eerste instantie voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in mijn eigen missie na een burn out van bijna 2 jaar, maar ik ontdekte dat de Gouden Reis ook prachtig is om door te geven aan mijn cliënten die nog op zoek zijn naar zichzelf. De fijne groep en de zachte, onvoorwaardelijkheid van Peter, maakten dat ik me veilig genoeg voelde om mijn kwetsbare kanten toe te laten. Ik ga hier zeker mee aan de slag, want dit is wat de mensen en de wereld nodig hebben: her-verbinden met je Ware kern, je Zielenmissie. Aanrader!

Heidi Verbeke
Deze training was echt een verrijking. Je kan er direct mee aan de slag en is praktisch zeer bruikbaar. Was een echte eye opener, dus een echte aanrader. Je word in je ziel geraakt.

Julie De Kinderen
Dankbaar voor vandaag. Wel degelijk kunnen ervaren nu! ? Wat een opstellingen. Ja…we kunnen er niet meer omheen. Gaan staan en de stap zetten hè.

Anne Crabbe
Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Nicole Allaert
Zonder verwachting maar wel met een gevoel van ‘dit past op dit moment in mijn leven’ heb ik me ingeschreven in deze training . Ik volgde Aykohuis al een tijdje maar ofwel kwam de datum niet uit ofwel had ik geen zin om dieper met mezelf te gaan werken. Op een heel ontspannen, ongedwongen manier legt Peter het verloop van het weekend uit. We zijn een groep van mensen met verschillende achtergrond dus kennis van de leerstof is niet nodig. Je gewoon openstellen, het op je af laten komen, je innerlijke criticus op verlof sturen.. dat is de mindset om volop van de Gouden Reis te genieten. Dankzij Peter en de medecursisten zijn er weer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Bedankt Peter!

Chantal Melijn
Deze training was een bijzonder openbarende ervaring die me inzichten gaf over mijn diepste zelf. Door het opstellen van archetypes die echt bij je horen krijg je verrassend heldere inzichten en duidelijkheid over jezelf, je blokkades en je sterke krachten. De healingmethodes die tussendoor werden geleid voelden als heerlijke ontspanningsmomenten die je echt raakten in je ziel. Deze waardevolle tweedaagse werd door Peter begeleid op een spontane en aangename manier. Ik kan er meteen mee aan de slag. Dankjewel Peter.

Caroline Claeys
Ik miste een schakel voor mijn professioneel traject. Daarom volgde ik de training tot gouden reis coach. Ik ging naar huis met veel meer kennis dan ik ooit had gedacht. Zelfkennis: mijn eigen missie. Er is een nieuwe wereld opengegaan dankzij alle deelnemers. Ik kijk er naar uit mijn klanten net datzelfde gevoel van rust te kunnen meegeven.

Kirsten Smeets
Wat ‘n inspirerend en verhelderende training! Dankbaar voor de inzichten!
Hoe bepaalde archétypes naar boven bleven komen… en dankzij de opstellingen verduidelijkt werden en konden getransformeerd worden… Verbinding op zielsniveau… !!!

Johanna Lambrechts
Ik leerde veel in deze cursus o.a. mijn belangrijkste archétypes waar ik via meditatie nu nog dikwijls contact mee maak. Ik ontdekte verschillende belangrijke dimensies van mijn ‘zijn’ en kan die nu ook een plaats geven. Dat wil dus zeggen dat ik nu een veel dieper contact heb met mezelf en dat ik veel beter voor mijn eigen welzijn zorg in het dagelijkse leven. Mijn behoefte om anderen te helpen is er nog steeds, maar ik kan die perfect loslaten om mijn eigen welzijn en eigen welbevinden op de EERSTE plaats te zetten. Ook meditatie heeft nu voor mij een totaal andere dimensie gekregen dan vroeger. Het gevoel van eenheid is nu nog sterker. Het mooie is dat ik via mijn eigen krachtveld anderen nog beter kan helpen en bovendien kost het mij minder moeite dan vroeger.
Werner Claes
Via mijn vriendin, Myriam, schreef ik me in voor het startweekend van De Gouden Reis bij Peter. Ik wist niet goed aan wat ik mij moest verwachten. Ik voel al langer dat ik op spiritueel vlak mijn gave heb en zou dit graag in mijn werk met mensen combineren. De opleiding bij Peter leek daarom wel een goede start. 
Toen de oefeningen werden uitgelegd, stootte ik bij bepaalde oefeningen op een grote weerstand, een blokkade omdat ik totaal nog niet met deze wereld vertrouwd ben. Ik stapte soms met twijfel in een nieuwe oefening. Toch liet ik deze weerstand na enige tijd varen en ging ik er volledig in mee. Ik kwam in de flow door de sfeer van de groepsdynamiek. Ik heb mijn grenzen enorm verlegd dat weekend. Ik stond versteld van mijn eigen kunnen en er gingen deuren open naar iets wat bij mij jaren ondergesneeuwd was geraakt. 
Ik heb het gevoel dat er energetisch heel veel bij mij is losgemaakt. Ik kan nu dieper voelen en stel me ook open voor andere gewaarwordingen. De wereld van de archetypes heeft mij duidelijk gemaakt wat ik wil bereiken.  Ik heb ontdekt dat het juist een heel diep stuk van mezelf heeft aangeraakt. Een deur is geopend en die ga ik niet meer sluiten. 
Peter legt de oefeningen duidelijk en rustig uit. Ik had het gevoel dat ik volledig mezelf mocht zijn. Hij begeleidde ons op een professionele manier en zorgde ervoor dat de groep meer en meer een hechte groep werd waar gelijkenissen primeerden boven de aanvankelijke verschillen en triggers die we in elkaar wakker maakten.

 

JE HEBT KEUZE UIT DRIE VERSCHILLENDE TRAJECTEN
 

 

Klik hier voor meer info BASIS TRAJECT + STARTMOMENTEN

Klik hier voor meer info MASTER TRAJECT + STARTMOMENTEN

Klik hier voor meer info INTEGRAAL TRAJECT + STARTMOMENTEN

 

Deze training is een totaalpakket.

Het enigste commitment dat nodig is, is jou volle JA voor Jezelf.

Je krijgt alles mee succesvol je missie neer te zetten!

 

Resoneert dit met jou? Dan ben jij erg welkom.

Heb je vragen of houd iets je tegen?

Boek hier jouw GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

 

SFEERBEELDEN
 


Quote Gouden Reis