Manifesteer je missie BASISMODULE / MASTERMODULE

Hier lees je meer over de inhoud en data van de Basismodule en de Mastermodule

“Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.” 

ALS JE JE HIERIN HERKENT DAN ZOU DEZE MODULE WEL EENS LEVENSVERANDEREND KUNNEN ZIJN

Je voelt te weinig vervulling in je huidige werk en leven. Je staat op een kruispunt in je leven en weet je niet goed waarheen. Je bent dieper en bewuster op zoek naar wat je wil in je leven, wat je talenten en kwaliteiten zijn, wat je levensmissie is. Je hebt misschien ook het gevoel dat je te veel het leven van anderen leeft.

Of je hebt een burn-out of bore-out of op weg ernaar en je wil nu écht iets anders dat meer passend bij jou is. Je wil je droom en levensmissie realiseren maar je hebt nog twijfels.

Je herkent je in één of meerdere van onderstaande vragen?

🔸 Wat wil ik met mijn leven?

🔸 Hoe kan ik iets betekenen voor mezelf en anderen?

🔸 Hoe ontdek ik mijn levensmissie?

🔸 Hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?

🔸 Heb ik wel de juiste baan?

🔸 Hoe kan ik gelukkig worden in het werk dat ik doe?

🔸 Ik heb zoveel talenten, ik weet niet wat ik voor loopbaan moet kiezen?

Welk GOUD aan gaven en zielskwaliteiten zit in jouw SCHATKIST nog verborgen?

Diep verborgen in ons ligt een schatkist van onschatbare waarde, gevuld met de meest prachtige gaven en zielskwaliteiten. Als we de sleutel tot deze schatkist vinden en hem openen, ontvouwt zich een schitterend tableau van menselijke potentie en wonderen.

Elke ziel draagt zijn eigen unieke zielstalentencode.
Het is in het delen en koesteren van deze schatten dat ware vreugde en vervulling worden gevonden. Als we ons hart openen voor de rijkdom die in ons schuilt, kunnen we de wereld verlichten met de stralende gloed van onze eigen innerlijke schatkist.

 
Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en wil je ontdekken wat jouw unieke gaven en talenten zijn? Dan is deze module de juiste bestemming voor jou. 
 

STARTDAG

“Je missie, je potentieel en zielskwaliteiten helder krijgen”

Volgende topics komen aan bod

Je duikt dieper in jouw potentieel en levensmissie. Dit traject maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk, je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert.

Via het werken met archétypes ontluikt jouw unieke zielstalentencode en je zielsmissie

Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte workshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes : 

De schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar, de wetenschapper, de vrijdenker….?

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

 

 

LAAT JE VERRASSEN, KOM EXPERIMENTEREN EN DIEPGAAND ERVAREN

Er wordt hierbij gewerkt met geleide visualisatietechnieken, opstellingswerk, chakrawerk, ontspanningsmeditatie, gechanneld schrijven en diepe inzichtsvragen.

Je ondergaat hier je eigen transformatie. Je leert jezelf op een veel diepere laag kennen

Je komt oog in ook met je ziel(sverlangen) en zielskwaliteiten te staan.

“Deze reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen en opent het volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.”

TESTIMONIAL

“Ik startte dit traject zowel om persoonlijke als om professionele redenen. Als coach sprak de methodiek me meteen aan en ik voelde al snel dat dit ook mijn persoonlijke ontwikkeling een boost zou geven.  

Hoe ik de start ervaren heb? Warm, open, ruimte om jezelf te kunnen en mogen zijn, inspirerend en heel leerrijk. Voor het eerst voelde ik me ‘vrij’ in een opleiding. 

Peter voelt de groep goed aan en weet goed in te gaan op de groep als op individueel. Hij wist ons telkens weer op zijn ‘eigen zelf’ manier te inspireren en tegelijk de ruimte te geven voor ook onze ‘eigen zelf’ te kunnen zijn.   De methodiek die hij gebruikt en aanbiedt, biedt heel wat mogelijkheden. Het helpt je nieuwe inzichten over jezelf te bekomen maar ook te leren ‘voelen’.  Het geeft je richting, richting naar je levens- en zielsmissie toe.  

De meditaties/visualisaties waren voor mij super om te doen en Peter weet deze ook op een zeer fijne en serene manier te begeleiden.  

Tijdens deze start hadden we het geluk aan onze kant en was het super mooi weer. Dit gaf ons de mogelijkheid om ook buiten te werken en vond het dan ook super fijn om de kans te krijgen in alle rust en stilte tegen een boom te mogen gaan zitten en te verbinden met mezelf en de natuur om de methodiek(en), reeds bekomen inzichten nog intenser te kunnen toepassen en te laten binnen komen.  

Ik kan zeggen dat het een echte aanrader is als je een stapje verder wil gaan en de weg wil bewandelen naar je levens- en zielsmissie.”

Kristin Verreth

BASISMODULE

STARTTWEEDAAGSE

Tijdens deze tweedaagse ga je intensief aan de slag met het leren werken met en ontdekken van jouw belangrijkste archétypes om zo je zielsmissie helder te krijgen. 

1 INTEGRATIEDAG OF 1 INDIVIDUELE SESSIE (naar keuze)

Tijdens de integratiedag werken we verder met opstellingen op blokkades op de archétypes en de missie. Tijdens een individuele sessie werken we via Fundamentele Kinesiologische Communicatie op de wortels van je issues / problemen / blokkades op de missie.

MASTERMODULE

STARTTWEEDAAGSE

Tijdens deze tweedaagse ga je intensief aan de slag met het leren werken met en ontdekken van jouw belangrijkste archétypes

MASTERDAG TRANSFORMATIE EN HELING

Tijdens deze dag gaan we heel wat transformatie- en helingswerk doen. Meer info over de inhoud van deze dag lees je hier.

MASTERDAG MANIFESTATIEWERK

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met het manifestatiewiel. Meer info over de inhoud van deze dag lees je hier.

3 INTEGRATIEDAGEN

Tijdens de integratiedagen werken we verder met opstellingen op blokkades op de archétypes en de missie.

1 INDIVIDUELE SESSIE

Tijdens een individuele sessie werken we via Fundamentele Kinesiologische Communicatie op de wortels van je issues / problemen / blokkades op de missie.

INBEGREPEN BIJ BEIDE MODULES

KOMENDE STARTMOMENTEN & PRAKTISCHE INFO

LOCATIE : Poederleesteenweg 86 Lichtaart - België

STARTMOMENTEN

vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2024 

OVERNACHTINGSMOGELIJKHEDEN

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE DOORBRAAKSESSIE

Heb je vragen, houd iets je tegen of twijfel je nog ook al resoneert dit met jouw zielsverlangen? 
Boek nu jouw gratis call en gun jezelf de weg naar vrijheid!

JOUW INVESTERING BASISMODULE   

Mensen die leven van een vervangingsinkomen en geen spaarreserves hebben

 kunnen deelnemen tegen een reductie van 20% (en eventueel ruimere spreiding van betaling).

Indien je hiervoor in aanmerking komt gelieve dan contact op te nemen met peter@aykohuis.be

JOUW INVESTERING MASTERMODULE 

Bestel hier alvast het GRATIS e-book ‘Krijg vertrouwen in jezelf en je missie’

PRAKTISCH TOEPASBAAR OP JEZELF EN JE ZAL OOK EEN BETER ZICHT KRIJGEN OP JOUW ZIELSKWALITEITEN