i9 waterfles

Home / Aanbod / i9 waterfles

DE i9 WATERFLES : voor gezonder water, meer vitaliteit en stressreductie

Wat is de i9 Waterfles?

De i9 Waterfles is een glazen fles met gekleurde rubberen ringen en een siliconen tag. Deze fles zorgt ervoor dat de vloeistof die je erin doet terug vitaal en gestructureerd wordt. Het is algemeen bekend dat gestructureerd water gemakkelijker opgenomen wordt door het lichaam en beter smaakt. Testen met deze fles toonden aan dat het bio-energetisch veld gemiddeld versterkt wordt met 12 waardoor mensen 25 minder stress voelen in hun lichaam. De i9 fles maakt gebruik van een krachtige siliconen tag die ontwikkeld werd door Poznik Technology (Poznik TP). De siliconen tag is opgeladen met duizenden zorgvuldig geselecteerde sets van informatie (positieve vibraties), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, enzovoort. De sets van informatie ondersteunen mekaar en werken in volledige harmonie. De i9 geïnformeerde waterfles is onderworpen aan uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

De impact van de i9 fles op water

• Beïnvloedt de moleculaire structuur en brengt water terug naar zijn natuurlijke staat,
• Ondersteunt de zelf-reinigende capaciteit van water,
• Verlaagt de genotoxic factor van water,
• Verhoogt het energetisch bio-veld,
• Maakt water zachter en aangenamer om te drinken
• Stimuleert je chakra’s (*)

(*) Wat zijn chakra’s?

Chakra’s zijn subtiele energie centra in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s (Sanskriet voor “wiel”) zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen.
GEBRUIKSAANWIJZING
Vul de fles met water (fruitsap kan ook) en laat het minstens 3 minuten staan. Dan is het voldoende opgeladen. En dan drinken maar!
Alle kleuren zijn beschikbaar. In de webshop vind je alleen de regenboogfles. Wens je een andere fles, stuur even een mail en dan wordt ook deze fles geactiveerd in de webshop!